Forum » Kriptovalute in blockchain » Rudarjenje doma - strošek elektrike?
Rudarjenje doma - strošek elektrike?
slitkx ::
hojnikb ::
jap, pozabi na rudarjenje pri teh specifikacijah. Skoda potencialnih okvar...
#brezpodpisa
pirx ::
Tukaj si lahko približno izračunaš profit: https://www.cryptocompare.com/mining/ca...
Z osebnim računalnikom nima smisla rudariti. Potrebuješ vsaj 5-6 grafičnih, da se nekaj malo splača.
Z osebnim računalnikom nima smisla rudariti. Potrebuješ vsaj 5-6 grafičnih, da se nekaj malo splača.
Morda utopično vprašanje - koliko (mini) celic bi potreboval na balkonu, izpostavljenemu soncu npr. 8 ur, da bi preko akumulirane energije pri strošku elektrike 0,118 €/kWh na dnevni ravni pokril izgubo 8, 15 in 30 centov?
Aja, pa ne gre več za laptop.
Aja, pa ne gre več za laptop.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
shark_nm ::
Na balkon lahko daš max 600W se mi zdi. Realno ti bo delalo v top soncu 250w, slab kot... Tako da boš slabo kaj akumuliral.
hojnikb ::
Na balkon lahko daš max 600W se mi zdi. Realno ti bo delalo v top soncu 250w, slab kot... Tako da boš slabo kaj akumuliral.
source?
#brezpodpisa
BigHugo ::
source?
vir
LP BigHugo
Čemu bi se sploh priklopil na distribucijsko omrežje? Sonca se pač ne da in ne sme zaračunavati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokal v večstanovanjski stavbiOddelek: Loža | 2733 (1391) | Sc0ut |
» | Rolete ali žaluzije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19308 (8227) | mirator |
» | soseda se pritožuje nad hrupom ki ga ni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20048 (14326) | [D]emon |
» | Kako ohladiti sobo? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47046 (39094) | energetik |
» | Paše tale procesor na matično ploščo?Oddelek: Strojna oprema | 3249 (2595) | dkulcar |