» »

mlacom+geforceIIMX=problem

mlacom+geforceIIMX=problem

Fish <>< ::

;(;(;(;(;(;(;(
Nekej mi povejte lepo prosm!!!!!!
Sm kupu u mlacomu geforsko II MX od guilemota prophet II.Že od samga začetka je stvar štekala.Sm jo nesu nazaj in so testeral in rekl da je stvar kul.Ampak sm vedu da ni tko.Sm jim nesu tja tud mašino s kartico, tko da so probal na mojem kompu.Rezultat:vse deluje odlično.Računalnik je baje laufau 48 ur in še celoten bennchmark je bil opravljen.Ampak pazi zdej to.Ker nihkomur pokvarjena zadeva ne da miru sem šel raziskovat.Prišel pa do tega, da ko sem vzel s kartice prelep nebeško moder hladilnik in obrisal tisto pasto, k je sploh ni blo in položu hladilnik nazaj sem pogledou proti luči.In kaj ugotovim .To da je med celotnim čipom i hladilnikom zelo debela reža.Hladilnik se je dotikal čipa samo na koncih.

UF:In zdej kaj nardit?????????
Nej nesem nazaj????????
A mi sploh bodo zamenal ker sem dal hladilnik dol??????????
RESNIČNO VAS POTREBUJEM !!!!!!

POMAGAJTE!!!!!!!!
FisH <><

ChiefThunder ::

Na tvojem mestu bi zadevo nesel nazaj in razložu kva je narobe. Za zamenjavo pa odvisno, mogoče se te bojo usmilil...

A je kartica zjebana al ti po "ponovni" namestitvi hladilnika deluje? Si sploh poskušal ponovno namestit hladilnk?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Ja fora je v tem da sm ga dal nazaj pa spodej lepo namazal s pasto.Kartica deluje odlično,sam k se stvar začne gret se mi po ekranu začnejo pojavlat pikce!!!!!
Sej to ni res no!!!!!
Cel let šparam pol pa vse skupi za en drek.Ma najrajš bi jih tožu!!!!!
Ma če jo overklokam za 5 Mhz pa je že konc.Pa itak je že brez overklokanja konc.Kaj nej.K bi vsaj koga poznou da bi se dal to zamenat.Kaj mi bo taka grafika če jo še trident 0.5Mb dol vrže!!!!!!!
To je en drek.Pa kaj nej grem tja in pred njimi pokažem hladilnik pa tisto lukno umes?
??????????? |O|O|O|O|O
Aja pa še to.Pa hladilnik je bil odspodej sklanfan.So ble kr ene lukne not.In tam kjer so lukne na hladilniku so zdej tud na čipu zarad vročine!!!!
Aaaaaaaaaaaaa!!!
FisH <><

ChiefThunder ::

Ma nes čimprej, pa lukno in hladilnik jim pokaž.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Koci ::

nesi ijm čimprje nazaj, če ti ne bodo hotel zamenjat pa jim z varstvom potrošnikov zagroz

Simko ::

gajbica....če je res to kar trdiš, ti morejo zamenjati! Nesi nazaj in jim povej kako je s stvarjo....mogoče ti bodo sami gor zrihtali hladilnik. To so dolžni poskusit. Če pa ne gre in če je kartica nova, ti jo pa MOREJO zamenjati. Pa nejoči, ker (še enkrat)morejo zamenjati. 0:)

LP

Mate ::

To itak da ti morjo zamenat... kaj bos kupu nov avto.. pa dubu stare zlizane in razpokane gume gor... to itak da ti morjo zamenat... btw... omeni slo-tech

To folk to sm rabu slišat.Jutr grem prec ke pa jim zagrozim da mam za sabo celo osvobodilno fronto slo-techa.
Tooo
uuuuuaaaaaaaaaaaa

OF hvala!!!

Ma to morjo zamenat.
Bom sporoču kva se bo zgodil!!!
Zdej pa hitr spat da bo hitr jutr!!!!

FisH <><

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sapphire Atlantis Radeon 9000PRO 64MB

Oddelek: Strojna oprema
271580 (1012) Zheegec
»

Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
695784 (4077) Roadkill
»

Garancija na ventilator?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141115 (921) Apek
»

Hud problem !!! Nujno !!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
391571 (1139) roscha
»

tezave z abit kt7