» »

Garancija na ventilator?

Garancija na ventilator?

Sumo ::

Ok, stvar je taka:
Na graficni kartici mi je crknil ventilator in ko sem poklical v trgovino so mi rekli da na ventilatorje ni garancije!
To da ni garancije npr za ventilator ki ga kupis posameno se razumem, ampak cudno se mi pa zdi da garancija ne velja za ventilatorje na graficni... Ce je garancija na celotno graficno kartico potem bi morala biti tudi za ventilator, ki je pac le en njen del. Na racunu mi namrec nikjer ne pise da garancija velja za vse dele kartice, le za ventilator pa ne...
Ali razmisljam pravilno ali ne? Ali ima ze kdo kaj izkusenj s tem? Hvala.

Binji ::

Graficno ti morjo menjat ce je se v garanciji in pika.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

AlBundy ::

Prav razmišljaš! Pojdi v trgovino in jim omenjeno zadevščino vrži v glavo!

nojus ::

Sam so res butast obnašajo. Kaj jim ni bolj ekonomično našravfat enga ventilatorja, kot pa da se čaka kdaj bo zadeva zbrcala??

Matek ::

Čist prav maš, samo če so rekli da ne bojo menjal, ti kr prižgi računalo, pa malo quake-aj al nekaj pač ful obremenjuj grafo, da jo boš skuru, pol pa itak nisi ti kriv, ker je šel vent in ti morjo zamenat grafo, ker je v garanciji.;)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Can ::

Ventilatorje tipi smatrajo kot potrošni material, zato garancije nikjer ne priznajo.

|GrEgOr| ::

Na vsak izdelek, kupljen v trgovini je garancija. ti samo idi v trgovino pa se skregaj z njimi, če pa si ne bodo dali dopovedat, pa jim samo lepo povej da bos lepo quake spilal pa ce bo se graficna skurla, ti jo bodom orali menjat. (to bo jih verjetno prepričalo.

Sumo ::

Bolj tezko bi jo skuril, ker mi ze po nekaj minutah igranja zmrzne...

Neo32 ::

Men je na mojmu tastarmu GeForcu crknu ventilator, vrjetn ga je prah zabasov, pa ni vec bil zmozen opravljat svojega dela in je crknu. Nesu sm vent nazaj v stacuno kjer sm kupu in so mi ga brez problema zamenal za novga, sam tastarga sm jim prnesu nazaj.V takih primerih se ponavad pokaze kaksna je stacuna v resnici!

Sicer pa MadManMato prov, spilej igrce dokler ti proc ne pogori, ce ti nocejo zamenat venta, pol ti bojo pa mogl celo grafo zamenat, pras njih kva se jim bolj splaca: VENT al GRAFICNA???
Neo32 (c)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Neo32 ()

VASkO ::

ce ti crkne vent zaradi prahi, si si sam kriv in tu ti ne rabijo upostevat garancije. drugace pa, ce malo razmislis, da hoces graficno kartico reklamirat zaradi enega kurcevega ventilatorcka, ki stane 200SIT, jim rajsi reci, da ti zmontirajo (ker si lamer) nov ventilatorcek (ne hladilnik) na kartico.

Sumo ::

Jaz nikjer na racunu (niti v knjigici od kartice) ne vidim napisano da moram to kartico imeti v sterilnem okolju... Najboljse da celo masino postavim v vakuum al kaj? ;(

VASkO ::

hahaha, kaksna izjava

poglej, kaksni so garancijski pogoji - garancija velja, ce ti naprava odpove zaradi napake in prah ni napaka... za to bos ze moral poskrbeti, da se bar ventilator lahko vrti normalno in ne zariba...

saj v knjigici tudi ne pise, da ne smes racunalnika v vodo metat ali? zakaj pa potem na to ni garancije? ali pa zakaj ni garancije na to, ce ti ga strela skuri?

firma lahko garantira, da bo komponenta delovala v normalnih pogojih!

to me spominja na ameriske tozbe:"macka v mikrovalovki crknila, tozil bom proizvajalca, ker v navodilih ne pise, da macka ne smes susiti v mikrovalovki...", no tam je malo drugace, taksne tozbe ponavadi dobijo

Sumo ::

"firma lahko garantira, da bo komponenta delovala v normalnih pogojih!"
In pod "normalnimi pogoji" ti pojmujes okolje brez prahu?? Daj povej mi v kateri sobi ni prahu.

VASkO ::

normalni pogoji ziher niso taksni, da se ti ventilator deluje kot mesalec praha

drugace ljudje poznamo sesalec, s katerim lahko prah tudi posesas

Apek ::

Veš kaj! Odšraufaj vent dol in odlepi spodnjo nalkepko in na os ventilatorja kapni kapljico strojnega olja (ja to je tisti ki ga tvoja mama uporablja za podmazovanje šivalnega stroja). In upam da ti bo ratalo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
789026 (5530) St235
»

Ali to spada pod garancijo

Oddelek: Strojna oprema
91434 (1099) miko 55
»

Comtron

Oddelek: Pomoč in nasveti
202120 (1529) marx69
»

Garancija

Oddelek: Kaj kupiti
423011 (1478) darkolord
»

Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
493045 (2050) EjTi

Več podobnih tem