Forum » Zvok in slika » RadeonVE TV out problem
RadeonVE TV out problem
RudeBw ::
Hja, nabavil sem novega Radeona VE, ko pa sem hotel speljati sliko na TV preko S-video konektorja, ki se konča z kompozitnim adapterjem (na TV-ju namreč nimam S-video IN ampak le kompozit) je ostal ekran črn, kljub vsem mogočim poskusom in nastavitvam monitorja in TV-ja v displays lastnostih grafične kartice. Ima kdo kakšno idejo ali podobne problem?
BTW isti kabel uporabljam za gledanje DVD-jev preko dekoderske kartice, kjer pa vse deluje kot je treba.
BTW isti kabel uporabljam za gledanje DVD-jev preko dekoderske kartice, kjer pa vse deluje kot je treba.
- spremenil: RudeBw ()
ferjan ::
ej dej mi prosim povej kje in za koliko si kupil radeona VE. Jest ga ful iščem pa ga nobeden nima na zalogi.
Aja kaj pa drugače...a si s kartico zadovoljen.
Za TV out probi znižati refresh rate na 50 Hz...Ker Televizija osvežuje s 50-imi Herzi.
Aja kaj pa drugače...a si s kartico zadovoljen.
Za TV out probi znižati refresh rate na 50 Hz...Ker Televizija osvežuje s 50-imi Herzi.
RudeBw ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18896 (12412) | Ursus |
» | Katero graficno za cim boljsi TV-out?Oddelek: Kaj kupiti | 1565 (1220) | killah bee |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4166 (3673) | KTr1sk |
» | ATI TV out + SCART = ČB slika ???Oddelek: Zvok in slika | 1929 (1735) | Privatnik |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2862 (2256) | _Mortal_ |