Forum » Loža » denar danes denar nekoč
denar danes denar nekoč
miha98 ::
Pozdrav,
mene pa zanima a je bilo včasih več denarja kot danes ( svet kot celota). Res , da je bil manj vreden a ga je bilo več vsaj pomojem . Če gledam z vidika Slovenije danes ni več toliko firm kot jih je bilo za časa bivše Jugoslavije. Če gledam za štajerski konec imeli smo svetovno znana podjetja (Metalna, Hidromontaža, TAM itd. ) ogromno se je delalo po svetu, S. Afrika ( Libija, Tunizija Egipt) , bližnji vzhod (Iran, Irak, itd.) Danes ni več toliko tega.... Torej lahko sklepamo, da je v 80s bilo po svetu dosti več denarja kot danes???
PS: Moj deda je delal atomsko centralo v Iranu 1968? 1977 ? In se kopal v Perzijskem zalivu za novo leto???
mene pa zanima a je bilo včasih več denarja kot danes ( svet kot celota). Res , da je bil manj vreden a ga je bilo več vsaj pomojem . Če gledam z vidika Slovenije danes ni več toliko firm kot jih je bilo za časa bivše Jugoslavije. Če gledam za štajerski konec imeli smo svetovno znana podjetja (Metalna, Hidromontaža, TAM itd. ) ogromno se je delalo po svetu, S. Afrika ( Libija, Tunizija Egipt) , bližnji vzhod (Iran, Irak, itd.) Danes ni več toliko tega.... Torej lahko sklepamo, da je v 80s bilo po svetu dosti več denarja kot danes???
PS: Moj deda je delal atomsko centralo v Iranu 1968? 1977 ? In se kopal v Perzijskem zalivu za novo leto???
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | denar ali zlato? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48713 (18398) | DeusB |
» | Vrednost denarja včasih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31260 (27545) | GGGGG |
» | Kam naprej, kako do denarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20062 (14935) | IceIceBaby |
» | kako do denarja :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21770 (17961) | dukenukem |
» | Denar v obtokuOddelek: Problemi človeštva | 5195 (4354) | borchi |