Forum » Problemi človeštva » Pitje vina.
Pitje vina.
Temo vidijo: vsi
MH0 ::
Ma močno dvomim in kaj je normalna količina? Sledi alkoholov, ki so v malo bolj zrelem sadju? :-)
gruntfürmich je izjavil:
če nočeš biti tako kot ostali debilčki, je edino tečaj prava smer za izobraževanje.
Vnašanje alkohola v lastno telo je debilno dejanje. Tega ne spremenijo nobena afnanja okrog someljerstva. Ampak vsak kakor želi.
Res je. Enako velja tudi za seks. Odvecen trud, pa se STD lahko fases, da sploh ne omenjamo tezav v primeru nosecnosti.
Aha, razumem, zato sedanje generacije vec drkajo kot se dajejo dol.
Nisem razumel tvojega mnenja o tem, da je spolni odnos debilno dejanje. Ampak imej kakor želiš.
Poizkusam si razlagati tvojo logiko, ki jo ocitno selektivno apliciras na stvari, kjer bi rad obdrzal narcisticno mnenje o samem sebi.
Ma od kod tebi ideja, da jaz nimam točk debilizma iz naslova pitja alkohola? Če jaz kdaj spijem alkohol to ne vpliva prav nič na to, da gre za samodestrukcijo in debilizem. Kdor ni sposoben vsaj malo objektivnosti bi moral biti tiho ampak ego trip je pač ego trip in to ne gre. :-P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MH0 ()
c3p0 ::
Titanik se potaplja, mlajše generacije pa so rešilne bilke za pridelovalce vin. Če jim ne uspe prepričati mladih v konzumacijo vin, bo z boomerji in gen X-erji pod zemljo šlo tudi ogromno pridelovalcev vin.
Glede na stopnjo alkoholizma pri nas, naj raje ostane tako: da čim manj konzumirajo. Ker mere nimajo, zmernih pivcev je malo, "kultura pitja" je na psu, enako vzgoja nasploh in dosti je tiktakajočih bomb, bodočih alkoholikov.
Osebno občasno še spijem kak mali pir, koktejl poleti, ali deci kvalitetnega ob kaki priložnosti, in to je to. Ne razumem žlempanja. Gre za beg od realnosti, odgovornosti, od težav doma in v službi. Rugelj je marsikaj tu čisto pravilno napisal.
gruntfürmich ::
Vnašanje alkohola v lastno telo je debilno dejanje. Tega ne spremenijo nobena afnanja okrog someljerstva. Ampak vsak kakor želi.
če si retardiran puritanec, potem si res v to prepričan.
nismo ti mi krivi, da imaš v žlahti alkoholike ker ste mentalno prizadeti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
MH0 ::
gruntfürmich je izjavil:
če si retardiran puritanec, potem si res v to prepričan.
nismo ti mi krivi, da imaš v žlahti alkoholike ker ste mentalno prizadeti.
Boš predložil dokaze za to trditev ali se boš raje pokesal za obrekovanje? Sicer pa večina verjetno razume, da mačka zacvili, če ji stopiš na rep.
gruntfürmich ::
Sicer pa večina verjetno razume, da mačka zacvili, če ji stopiš na rep.
to zase govoriš?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preganjate alkoholnega mačka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22516 (3634) | Matev |
» | Siljenje z alkoholom (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22343 (16127) | cebelar123 |
» | alkohol, trda droga? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24582 (21338) | GrX |
» | Alkohol - stranski učinkiOddelek: Loža | 6225 (4828) | Unknown_001 |