Forum » Pomoč in nasveti » Urbana Ios app
Urbana Ios app

jnovak2378 ::
Prej sem imel android in je aplikacija Urbana lepo delovala, zdaj sem šel na iphone 13 in, ko približam telefon terminalu na avtobusu mi vrže na apple wallet(na curve kot default) in mi ne deluje plačilo.
Prosim za pomoč, kako to rešim.
LP
Prosim za pomoč, kako to rešim.
LP

jnovak2378 ::
Ja, kliknu sem na appu na ikono da sproži tisti zvok in ko prislonim mi vrže na apple wallet

Domz ::
Mislim, da je težava, ker iPhone prepozna terminal kot NFC card reader zato po defaultu odpre Apple Wallet.
Poskusi na terminal prisloniti samo spodnji zvočnik, tako da se prenos podatkov izvede, nfc čip pa ni blizu in ne bo aktiviralo apple wallet/pay.
Lp.
Poskusi na terminal prisloniti samo spodnji zvočnik, tako da se prenos podatkov izvede, nfc čip pa ni blizu in ne bo aktiviralo apple wallet/pay.
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 161808 (8204) | Samo1122 |
» | Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 54329 (12390) | Apple |
» | Mobilna denarnica na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 2150 (1823) | matobeli |
» | EU bo od Appla bržčas zahtevala konkurenco pri plačilih prek NFCOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7298 (5840) | techfreak :) |
» | NLB karticaOddelek: Loža | 1461 (1058) | dope1337 |