Forum » Loža » Alibaba pomoč
Alibaba pomoč
peterpan55 ::
Pozdravljeni,
Zanimajo me vaše izkušnje glede kupovanje večjih in težjih stvari na alibabi. Od različnih dobaviteljev bi naročila razne izdelke (pohišto). Vem, da je alibaba mišljena za večje količine izdelkov, ampak predpostavimo, da dobim dobavitelja, ki bi bil pripravljen prodati tudi manjšo količino. Zanima me ali je kdo od vas naročil stvari, jih nato poslal do warehouse, kjer so jih nato združili skupaj v en kontejner in poslali preko ladje? Na kakšen način ste kontaktirali warehouse in ali potem izdelke carinijo na vstopu v Slovenijo? Ali carinijo glede na napisano ceno izdelka?
Zanimajo me vaše izkušnje glede kupovanje večjih in težjih stvari na alibabi. Od različnih dobaviteljev bi naročila razne izdelke (pohišto). Vem, da je alibaba mišljena za večje količine izdelkov, ampak predpostavimo, da dobim dobavitelja, ki bi bil pripravljen prodati tudi manjšo količino. Zanima me ali je kdo od vas naročil stvari, jih nato poslal do warehouse, kjer so jih nato združili skupaj v en kontejner in poslali preko ladje? Na kakšen način ste kontaktirali warehouse in ali potem izdelke carinijo na vstopu v Slovenijo? Ali carinijo glede na napisano ceno izdelka?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se zadnje čase dogaja s carino? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27089 (2920) | fikus_ |
» | Carinski postopek/dokumentOddelek: Loža | 3174 (1969) | scipascapa |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 326556 (71641) | Karen |
» | Umi Super nakup EU skladiščeOddelek: Mobilne tehnologije | 2239 (1413) | BorutK-73 |
» | GSM iz uvozaOddelek: Mobilne tehnologije | 9460 (7879) | Furbo |