» »

Umi Super nakup EU skladišče

Umi Super nakup EU skladišče

bagzy ::

Zanima me če, je kdo kupoval ta telefon preko coolicool.com ali katere druge spletne strani v EU skladišču in ali je že davek plačan ali je fora da ga moraš še dodatno kot pri nekaterih prodajalcih kljub EU skladišču.Ali ima mogoče kdo izkušnjo z Ulefone Future in ali se ga da mogoče dobit v EU varijanti ker še nisem nikjer zapazil.Mogoče še kakšno mnenje med obema.

nikjozo ::

Ko piše EU warehouse, še ne pomeni da je produkt v EU oziroma da je že carinjen. To je bolj marketinški izraz. Konkretno vem za DealExtreme ima tudi "EU skladišče", ampak dejansko roba pride iz Kitajske.

Nahitro sem pogledal review-e za tale coolcool.com, nekateri ga hvalijo, drugi jamrajo nad plačilom VAT+ stroškov, kljub naročilu iz kvazi "EU skladišča"

Ales ::

Kot sem omenjal v eni drugi temi, nekateri pod "EU skladišče" pojmujejo to, da so izdelki v carinskem skladišču znotraj EU. To samo pomeni, da bi dostava k nam praviloma morala biti hitrejša, ne pa da roba ne bo pred tem še ocarinjena.

So pa prodajalci, ki dejansko garantirajo, da stroškov z uvozom ne bo oz. zagotavljajo tudi povračilo, če so vseeno zaračunani. Ampak to mora posebej pisati.

bagzy ::

Zanima me če, je kdo kupoval ta telefon preko coolicool.com ali katere druge spletne strani v EU skladišču in ali je že davek plačan ali je fora da ga moraš še dodatno kot pri nekaterih prodajalcih kljub EU skladišču.

SaXsIm ::

Kaj, če bi to vprašanje postavil prodajalcu?
SaXsIm

XIIT ::

Sam sem tam pred dvema letoma naročil en telefon.
Poslali so ga iz Nemčije, pri meni je bil v treh dneh od dneva plačila.
Ni bilo potrebno nič doplačat.

bagzy ::

Sem vprašal na Gearbest.com so samo rekli da oni ne zaračunavajo nobenega davka z njihove strani,kar pa za mene ni odgovor, vidim pa da tudi ne pošiljajo v SLO, iz efox-shop.com in coolicooli.com pa nobenega odgovora.Zato v bistvu sprašujem vas iz prve roke, če je že kdo kupoval na teh straneh preko EU Warehouse in ali je imel dodatne stroške ali pač ne.

SimplTech ::

Sem že večkrat kupoval na obeh straneh iz EU skladišča in ni bilo dodatnih dajatev. Telefoni so bili v 5 dneh dostavljeni preko DHLa.

thramos ::

Tudi jaz sem kupil iz coolicool in ni bilo dajatev.

obupana :) ::

SimplTech je izjavil:

Sem že večkrat kupoval na obeh straneh iz EU skladišča in ni bilo dodatnih dajatev. Telefoni so bili v 5 dneh dostavljeni preko DHLa.


Lahko samo uprašam eno stvar? Kaj je pisalo, da iz kje pride telefon? Jaz gledam Umi max /Umi Super (ne vem keri je boljši) in piše da pride iz Honkonga v 3-5 delovnih dneh? Ali je to res to, ki vsi pišejo da ni potrebno nič plačat carine?

Prosim za odgovor, ker ne najdem nobenega pametmega telefona zase v SLO:(

BorutK-73 ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GearBest in dostava (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10523027 (12720) SoulMan
»

Carina (eud.dx.com)

Oddelek: Loža
81463 (1302) Alamar

Več podobnih tem