» »

Prekrokana noč

Prekrokana noč

1
2
3

brbr21 ::

Greš v hladilnik, odpreš pivo, zeksaš. Klin se s klinom zbija. Glavobol je itak posledica prehitrega znižanja ravni alkohola v krvi...ergo.

Mmg...imam par znancev v družbi, ki to res prakticirajo. Jaz pač ne. Če se ga res ustrelim, imam potem kak teden abstinence. Če se ga pa res, res ustrelim, imam normalnega mačka šele čez dva dni...vmes pa umiram in odštevam sekunde do neslednjega dne. Bljak.

Na podlagi resne analize, uporabe natančno definirane metodologije in premnogokratnih trial&error ponovitev je znansveno dognanje sledeče:
- če je preveč preveč se probaj pred spanjem skozlat... ne bo potrebno prebaviti še vsega alkota, ki je še v želodcu in ni prešel v krvni obtok
- pred spanjem voda, voda, voda in še enkrat voda.... razredčiš alko in poskrbiš za hidracijo
- svež zrak, po možnosti zelo mrzla spalnica/soba/podn pod šankom
- čas...

Razni napitki, paradižnikovi sokovi, alkaselzerji - topla voda.... mogoče malo pomaga šele po močni redukciji alkohola v krvi. Takrat pa še kaj močnega, kislega... karkoli ti pač paše.

GupeM ::

kamiKaZaA je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

To smo že ugotovili, da če mešaš, da bo glava bolela.

In bolj kot glava boli, hujšega mačka prebolevaš in takrat verjemi, da ga ni junaka, ki bi to pozdravil s sprehodi. Sem napisal kako jaz takega mačka prebolim. Počitek + dosti tekočine bodisi vode, bodisi gazirane pijače. In dokler ne prebolim tudi nič ne morem jesti. Sem kot vegetativna rastilna.

To so tiste najhujše varijante in nazadnje sem bil taki pred več kot 5. leti. Z leti tudi bolj po pameti piješ in več ne greš v tilt, ampak prej odnehaš in se vsedeš v taksi ter domov spat, da naslednji dan ni glavobola in lahko normalno funkcionoiraš kot vsak drugi dan, ko se ga nisi napil.

V svojih 20. letih pa so bili takšni podvigi kar pogosti. Sploh čez teden študenstke čage, pa valda pol vikenda nisi smel izpustiti.

Seveda lahko greš na sprehod. Treba se je prisilit. Sem že hodil takšen v hrib, po 10 cm snega. Naredil sem požirek vode, v dveh minutah je šel ta požirek ven. Karkoli sem dal vase, je šlo po hitrem postopku ven. Pa sem se prisilil hodit. Kljub počasni hoji pulz na 180 pomoje. Ne vem, takrat še nisem imel ure. Dihal sem kot da bi ravnokar maraton pod dve uri pretekel. Ampak sem hodil. Po kakšni uri hoje je začela voda ostajati v želodcu, glavobol je počasi začel jenjati, celo jedel sem lahko.

kamiKaZaA ::

GupeM je izjavil:


Seveda lahko greš na sprehod. Treba se je prisilit. Sem že hodil takšen v hrib, po 10 cm snega. Naredil sem požirek vode, v dveh minutah je šel ta požirek ven. Karkoli sem dal vase, je šlo po hitrem postopku ven. Pa sem se prisilil hodit...

Dobro, tu ne bom oporekal, ker si že bil v tej situaciji in naredil praktični preizkus (za razliko od pametnega "kualla").

Meni žal tega ni uspelo. Jaz "komiram" (umiram) do poznega popoldneva in šele takrat sem zmožen kaj pojesti in oditi na sprehod, ter vse ostalo. To je res v tistih ekstremnih primerih, ko mešam pijače in je spijem še povrhu ogromno. Včasih pa tudi spijem in mešam pivo + vino + viski, ampak je vse v normalnih količinah (primer 2 velika piva, pa 2 špricera in na koncu viski ali dva) pa grem ob "neki" normalni uri spat in pred spanjem pojem kak kos kruha s klobasami ali kar je pač pri roki ali pa kakšen burger v mestu, pa sem naslednji dan brez glavobola in normalno funkcioniram kot da prejšnji dan ne bi pil.

Vse je torej odvisno ali piješ, spiješ malo več ali pa se ga ubiješ od alkohola, ko celo noč piješ do zgodnih jutranjih ur in vmes nič ne ješ, niti pred spanjem.

GupeM ::

Ja, tudi jaz sicer raje izležavam. Ampak se mi je včasih zgodilo, da sem popoldne/zvečer imel košarkarsko tekmo. Takrat sem pa moral hotel čim prej priti k sebi in sem hodil. Dokler se nisem počutil bolje. Če bi prejšnjo noč mislil na tekmo naslednji dan ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GupeM ()

Webmojster ::

Preden začneš pit se fajn najej, da bo trebuh poln in se bo alkohol težje absorbiral v telo.

Nikoli pit na prazen želodec.

Potem pa če ti rata med pitjem še vsako uro spij par deci vode.

Drugače pa res bolje da sploh ne piješ. Če ne zdržiš med ljudmi trezen, si najdi druge kolege ali pa ne hodi ven.

c3p0 ::

solatko je izjavil:

Najboljši način za želodec je (če preneseš) surovo kurje jajce, po možnosti frišno.>:D Beljak se veže z alkoholom in zadeva je urejena. To lahko počneš tudi med pitjem, če je kak kurnik v bližini (moraš pazit na klopotce) in jutro dočakaš trezen.


Nice pro tips.

GupeM ::

Raje imam en dan hudega mačka kot salmonelo.

arnecan1 ::

Saj so vse povedali že prej. V glavnem veliko piti vode že med samim popivanjem in obvezno 1-2 litra vode, lahko tudi več, preden greš spat.

Drugi dan ješ lahko hrano, nemastne juhe, jogurt, bel kruh, piščančjo pašteto... ter počivanje. zjutraj se še človek ponavadi zbudi še vedno fajhn, prava slabost pride tam po 12 uri, ko se popolnoma strezniš, zato je takrat najbolje biti doma. če redno delaš, je to težko.

In ko si starejši od ca. 35 let, ti tudi to več ne pomaga dosti, oz. vsako leto manj. Zato pa prekomerno pijejo mladi ljudje in alkoholiki, starejšim pa telo samo dopove, da to ni več zanje. Mogoče na kakšnem pikniku 4-5 piv ali 1-2 litra vina na kakšnem abrahamu, več pa raje ne, pa še to redčiti z dosti vode.

Če si popivanje zamudil kot mlajši, ti ne priporočam, da to nadoknadiš po 40 letu.;((

hipertija ::

a) Če imaš glavo na pravem mestu, se ga ne nažgeš sploh
b) Če te vseeno premami, jaz pri žganju za vsak kozarec spijem še kozarec vode - telo hidriraš sproti, vseeno te pa ureže. Pri pivu, ga ne morem toliko skonzumirati, da bi bil koma, pri vinu enako... prej želodec opozori in slabost. V vsakem primeru je dobra taktika, da piješ tudi vodo. Ne priporočam še kombinacijo cigaretov, če nisi kadilec, ker še dodatno izsušiš telo.
c) ko prdeš domov, obvezno vsaj 1l vode in če si bil priden, naslednjih točk ne potrebuješ...
d) če te vseeno doleti maček zjutraj, dovolj spanja, ko ti zapaše jest, ponavadi je to kakšna juha, pojej po malem - ponavadi za tem spusti... in seveda kadar si žejen, kakšna zero coca cola, da malo ubija kislino in zraven še vodo, da hidriraš
e) ko lahko, greš v kakšen hrib... seveda če si dobrega zdravja, ker vseeno je telo v šoku in ni dobro pretiravati, se pa fino prešvicaš :)

raznih tablet, kurjih jajc, olja ipd. jaz ne bi prakticiral, se mi zdi da samo še dodatno telo obremenjuješ, naravno odplaknit tisto, kar je "tuje" v telesu.
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

Boomerang ::

Fantje, pomembna je tehnika pitja:
1. Že preden greste pit, poskrbite za dobro podlago - nekaj pojejte, vendar ne pretiravajte, saj mora v želodcu ostat nekaj prostora za tekočino, ki še pride na vrsto.
2. Pri pitju imejte nek tempo, ki vam ustreza (ja, to je stvar, ki jo je treba pogruntati). Če opazite, da drugi hitro pijejo, jim ne sledite, ampak raje kakšno rundo izpustite. Ljudje se hitro opijejo in spuščene runde ne bodo niti opazili.
3. Če govorimo o res veliki količini popitega alkohola, pomaga, če vmes naročiš kakšen prigrizek... magari čips, smoki ipd. Garantiram, da se nihče ne bo pritoževal. Lahko vmes tudi presekaš s čim nealkoholnim.
4. Pij po pravilu: kolikor gre noter, toliko mora ven. S tem mislim na občasne obiske WC-ja. Že s samo hojo do WC-ja lažje premaguješ alkohol kot s sedenjem za mizo.

Je tudi par skrivnosti, ki jih je za še daljši užitek treba poznati, ampak to so osnove. Če boste to upoštevali, boste zdržali do jutranjih ur. Ko so moji kolegi že opiti, sem jaz šele dobro pripravljen za popivanje. Bolj kot maček bo vaša težava prekratek spanec.

Invictus ::

Kako ze pravijo:

Piti je fajn, sam potem ni vse v redu :)).

Drugace pac pijes pivo, tukaj ne mores toliko pozreti, da bi imel macka, razen ce je res kako slabo pivo. Recimo MaaS. Takega macka se nisem imel niti po zanic slovenskih pivih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

hamez66 ::

Jaz po 4 pirih bruham, po 3 mi je naslednji dan slabo. Nazadnje bil bogi kako leto nazaj, ni šans da bi hodil okoli, še v lambar nisem mogel ciljati svojega bruhanja. :D Drugače mi pa pomaga prepovedana zelena rastlina.

Sem se pred kratkim zastrupil s hrano... joj kako ogaben občutek je tole neskončno bruhanje.

Drugače je baje tako, da bolj je pijača obarvana, težji je maček, zato prisegam na vodko.

radmansdorf ::

2 aspirina + spat, v upanju da te ta koktejl ne pobere. Zaenkrat sem še živ.

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

PacificBlue je izjavil:

vsaj 5 pirov + vsaj 10 špricerov + vsaj 5 viskijov pa nič jesti


Recept za tigra, ne samo mačka.:)

Eh to se tak ne dela.
Ko se ruka stamprle zganice imas zraven spricer za splahnit, ampak ne vodeni skropec, ampak smarnico z en prst radenske, ne obratno.

Ko sem bil prvic na kranjskem mi je blo kr hecno, kak vodene spricerje se tam toci.
Liter pa radenska lol. Z radensko je treba sparat, liter radenske je za vsaj tri litre spricerjev.

Ko pa smo ze tako dalec, da se gre, kdo spije vec, pa se zgodi tudi, da clovek zlije v sebe vse mozno npr. vinjak+vino, ce ni druge, da vinjak ni tak mocen.

Pol pa se zbudis popoldan ob treh in si kot oprana cota in jokas, da bi rad nazaj zaspal, ker zelodec in glava sta game over za dva dni.

Kolega je vedno na silo vse zbruhal ven, jo je se najboljse odnesel.
Smo se ga pa ze z domaco zganico in spricerji tok nalil, da cez 12 ur si imel disko pred ocmi pol pa konec filma in se zbudis na nekem nakljucnem mestu, recimo v jarku pres gasilskim domom.

Ah ja, ti cajti so mimo. To so bli na meji zastrupitve parkrat.

PS: pa boknedaj se kaj spohat zraven, pol se pa treses, bruhas, sploh ne cutis vec nog, samo umreti oz. zaspati hices pa ne mores. Ca. leta nazaj, omg, sem moral v avto spat za 3 ure, da sem po tistem sel zjutraj pes domov in naslednji vecer nazaj po avto :)
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

WizzardOfOZ ::

Zmotil si se v eni stvari: Špricer rukneš, potem pa splahneš z žganjico.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Horas ::

madona kaj se vi pogovarjate v letu 2022, nimate pospravleno v podstrešju.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Mato989 ::

Kak ne morte 4pirov spit... Mi smo jih v legendarnih vikendih tudi 12 do 18 po osebi pa sem slisal se za vecje majstre ce drzi

No moj rekord je 17 cel dan na morju.... Pa mi drug dan ni bilo nic pa nisem ogromno jedel malo piknil kak narezek tu in tam
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Sharp999 ::

Zakaj te recimo boli želodec drug dan (imaš ranjenega, čuden občutek v njem) ? Zaradi preveč/premalo želodčne kisline?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sharp999 ()

GupeM ::

Mato989 je izjavil:


No moj rekord je 17 cel dan na morju....

Zdaj si me spomnil ... Na morju še nikoli nisem imel mačka. Bil sem naslednji dan utrujen, da bi me bolela glava ali da bi mi bilo slabo pa še nikoli. Ne vem, ali je drug zrak, večja sproščenost, bolj jebivetrsko vse skup... Smo pa včasih na morju v enem večeru namešali vse živo skupaj. Od piva, vina, žganih, koktejli, ... Ni da ni. Ampak mačka pa res nikoli nisem imel. Prav neverjetno.

Baja ::

Sharp999 je izjavil:

Kaj vam najbolj pomaga po prekrokani noči? :D Predvsem mislim na regeneracijo in ranjen želodec :D


klin se s klinom zbija!

donvito ::

Mato989 je izjavil:

Kak ne morte 4pirov spit... Mi smo jih v legendarnih vikendih tudi 12 do 18 po osebi pa sem slisal se za vecje majstre ce drzi

No moj rekord je 17 cel dan na morju.... Pa mi drug dan ni bilo nic pa nisem ogromno jedel malo piknil kak narezek tu in tam

Amaterji, pri nas v firmi jih je eden za stavo 20 eksal v šusu. :)

kuall ::

kamiKaZaA je izjavil:

Spet pametuješ, a še v življenju nisi bil koma pijan. Kaj si slučajno Baba Vanga, da vse veš? Te pa mi še povej številke za loto. Hvala.

Ni mi treba bit nikoli koma pijan, da bi vedel, da ne postaneš invalid. Kaj je s stavo? Se grem napit, če mi daš 3 jurje, drgač je škoda mojih možganskih celic. Ti si svoje pa zgleda že vse skuril v vseh teh silnih prekrokanih nočeh.

zobnik ::

Komaj se začne noč pa mi že policaj maha. Še dobr da vedno trezen vozm.

c3p0 ::

Ko si 15-25 star in se hvališ koliko si spil, recimo. Pa to so večinoma ribiške zgodbe.

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.

Miki N ::

Kuall saj ne rabiš stave - nažigi se ga do daske in pojdi na sprehod. Za znanost!

kamiKaZaA ::

kuall je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Spet pametuješ, a še v življenju nisi bil koma pijan. Kaj si slučajno Baba Vanga, da vse veš? Te pa mi še povej številke za loto. Hvala.

Ni mi treba bit nikoli koma pijan, da bi vedel, da ne postaneš invalid. Kaj je s stavo? Se grem napit, če mi daš 3 jurje, drgač je škoda mojih možganskih celic. Ti si svoje pa zgleda že vse skuril v vseh teh silnih prekrokanih nočeh.

Si že bil tako pijan in preboleval zelo glavobolnega mačka? Nisi. Zato prosim ne debatiraj o stvareh, katerih nisi nikoli sprobal, ker neveš kako bi odreagiral sam v tej situaciji. Kaj bi, če bi in ali si ti Superman ali nisi? To sploh nima veze. Sprobaj in poročaj. In kdo za vraga si ti, da se bi zdaj jaz moral karkoli staviti s tabo? Smo na debatnem forumu ali na stavnem forumu? Torej ti v vseh temah, kjer nimaš izkušenj o sami tematiki, pametuješ drugim, da to ni tak in se greš stave? ;((

Zato še zadnjič, sprobaj in poročaj ali pa utihni pri stvareh, katerih še nisi sprobal, ker ne moreš vedeti kako bi tvoje telo odreagiralo pri močnem glavobolnem mačku, če sam nisi sprobal tega!

feryz ::

Horas je izjavil:

madona kaj se vi pogovarjate v letu 2022, nimate pospravleno v podstrešju.

tilen03 ::

GupeM je izjavil:

Mato989 je izjavil:


No moj rekord je 17 cel dan na morju....

Zdaj si me spomnil ... Na morju še nikoli nisem imel mačka. Bil sem naslednji dan utrujen, da bi me bolela glava ali da bi mi bilo slabo pa še nikoli. Ne vem, ali je drug zrak, večja sproščenost, bolj jebivetrsko vse skup... Smo pa včasih na morju v enem večeru namešali vse živo skupaj. Od piva, vina, žganih, koktejli, ... Ni da ni. Ampak mačka pa res nikoli nisem imel. Prav neverjetno.

Morje je drug vibe, ja. Lepo splavas zjutraj pa si kot nov.

Drugace pa moj kolega pravi, da komirajo samo mentalno sibki. Podobno je z mackom. Moras si povedat, eh saj sem malo spil. Tudi pri 10. rundi - to je nic, saj nismo veliko spili. :P

WizzardOfOZ ::

c3p0 je izjavil:

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


Ampak to ne pomeni, da se ga kdaj pa kdaj ne smeš napit.

Jaz se dostikrat natočim dober konjak, se vsedem na teraso in si prižgem cigaro pa uživam.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

radmansdorf ::

Dobr smo se ga. Pa še se ga bomo! ;)

jest10 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


Ampak to ne pomeni, da se ga kdaj pa kdaj ne smeš napit.

Jaz se dostikrat natočim dober konjak, se vsedem na teraso in si prižgem cigaro pa uživam.


Predvidevam, da ne sprazniš vse vsebine v enem večeru-torej da se ga natolčeš

kamiKaZaA ::

GupeM je izjavil:

Mato989 je izjavil:


No moj rekord je 17 cel dan na morju....

Zdaj si me spomnil ... Na morju še nikoli nisem imel mačka. Bil sem naslednji dan utrujen, da bi me bolela glava ali da bi mi bilo slabo pa še nikoli. Ne vem, ali je drug zrak, večja sproščenost, bolj jebivetrsko vse skup... Smo pa včasih na morju v enem večeru namešali vse živo skupaj. Od piva, vina, žganih, koktejli, ... Ni da ni. Ampak mačka pa res nikoli nisem imel. Prav neverjetno.

Pri meni je isto. Se spomnim svojih 20. let, ko smo hodili na morje. Pili cele dneve, a drugi dan ni bilo mačka ali glavobola in gasa dalje. Noben ni imel. A potem doma, če sem se ga en dan fejst nalil, potem naslednji dan nisem mogel nič piti. Na morju pa ni bilo problema par dni skupaj piti in uživati dnevno-nočno življenje.

Invictus ::

jest10 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


Ampak to ne pomeni, da se ga kdaj pa kdaj ne smeš napit.

Jaz se dostikrat natočim dober konjak, se vsedem na teraso in si prižgem cigaro pa uživam.


Predvidevam, da ne sprazniš vse vsebine v enem večeru-torej da se ga natolčeš

Pa tudi ce bi se ga. Kaj to tebe briga...

Nismo vsi neodgovorni, ko smo pijani.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

m0LN4r ::

kamiKaZaA je izjavil:

GupeM je izjavil:

Mato989 je izjavil:


No moj rekord je 17 cel dan na morju....

Zdaj si me spomnil ... Na morju še nikoli nisem imel mačka. Bil sem naslednji dan utrujen, da bi me bolela glava ali da bi mi bilo slabo pa še nikoli. Ne vem, ali je drug zrak, večja sproščenost, bolj jebivetrsko vse skup... Smo pa včasih na morju v enem večeru namešali vse živo skupaj. Od piva, vina, žganih, koktejli, ... Ni da ni. Ampak mačka pa res nikoli nisem imel. Prav neverjetno.

Pri meni je isto. Se spomnim svojih 20. let, ko smo hodili na morje. Pili cele dneve, a drugi dan ni bilo mačka ali glavobola in gasa dalje. Noben ni imel. A potem doma, če sem se ga en dan fejst nalil, potem naslednji dan nisem mogel nič piti. Na morju pa ni bilo problema par dni skupaj piti in uživati dnevno-nočno življenje.

Ja to je isto kot poleti na nogometnem turnirju. Ne mores tako hitro pit, kok hitr presvicas in poscijes ven. Ponavadi, ko prebava dobro dela, torej hodis pogosto scat in svicas ter se gibas, so posledice manjse.
Na stuku k smo se ga nasekal in sli tour de maribor nazaj, je bilo drugi dan se znosno, ce pa si instantno se ga nasekal v studentu in tam ostal, brez gibanja, je pa blo drugi dan hudo.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

kamiKaZaA ::

m0LN4r je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

GupeM je izjavil:

Mato989 je izjavil:


No moj rekord je 17 cel dan na morju....

Zdaj si me spomnil ... Na morju še nikoli nisem imel mačka. Bil sem naslednji dan utrujen, da bi me bolela glava ali da bi mi bilo slabo pa še nikoli. Ne vem, ali je drug zrak, večja sproščenost, bolj jebivetrsko vse skup... Smo pa včasih na morju v enem večeru namešali vse živo skupaj. Od piva, vina, žganih, koktejli, ... Ni da ni. Ampak mačka pa res nikoli nisem imel. Prav neverjetno.

Pri meni je isto. Se spomnim svojih 20. let, ko smo hodili na morje. Pili cele dneve, a drugi dan ni bilo mačka ali glavobola in gasa dalje. Noben ni imel. A potem doma, če sem se ga en dan fejst nalil, potem naslednji dan nisem mogel nič piti. Na morju pa ni bilo problema par dni skupaj piti in uživati dnevno-nočno življenje.

Ja to je isto kot poleti na nogometnem turnirju. Ne mores tako hitro pit, kok hitr presvicas in poscijes ven. Ponavadi, ko prebava dobro dela, torej hodis pogosto scat in svicas ter se gibas, so posledice manjse.
Na stuku k smo se ga nasekal in sli tour de maribor nazaj, je bilo drugi dan se znosno, ce pa si instantno se ga nasekal v studentu in tam ostal, brez gibanja, je pa blo drugi dan hudo.

+1

Ta razlaga pije vodo.

Pa to je to. Na morju smo bili non-stop v gibanju. Za zajtrk si pojedel visoko kalorično hrano in spil pir ali dva, potem plaža, hladilna torba s pijačo, plavanje, poležavanje, odbojka, mali fuzbal, za kosilo domov, spet jesti + piti, pa zvečer spet ven, kjer si hodil (križaril) od lokala do lokala (prepešačil ogromno več kot recimo, ko si doma) in potem domov še nekaj spit pred spanjem in spat.

zobnik ::

c3p0 je izjavil:

Ko si 15-25 star in se hvališ koliko si spil, recimo. Pa to so večinoma ribiške zgodbe.

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


eni še pri 35 letih razlagajo kako so se ga nalil;(( take poslušat ne moreš niti 1 minute, adijo.

PacificBlue ::

Alkohol ima bolj kvaren vpliv na celice, kot pa heroin.

Zgodovina sprememb…

MTB4life ::

kamiKaZaA je izjavil:

Rad bi videl tistega heroja, ki bi se ga pune nalil in bi ga naslednji dan glava bolela kot sam hudič in da bi se potem bil zmožen spraviti na sprehod.

Pri meni vem, da ni šans in da takrat vse kar lahko je počitek, pitje ogromno vode ali kaj gaziranega, niti jest ne morem in šele pozno popoldne ko vse skupaj spusti, sem zmožen jesti in potem normalno funkcionirati. Kdaj sem v taki totalki? Ko spijem skozi celo noč par pirov, več kot liter vina (torej več kot 10 špricerov) in še presekam zmes z vsaj enimi 4-5 žganimi pijačami. In pri meni ni šans, da bi bil zmožen kaj drugega naslednji dan kot samo počitek, dokler vse ne popusti (se telo kakšnih 12ur po končanem pitju regenerira). Sprehod? Vso srečo po taki prekrokani noči.

Sicer to ni redna praksa, ampak ti sprehod res pomaga, če ti rata vstati =) Letos smo se ga na enem pikniku, kateri se je zavlekel do 4ih zjutraj, res napili ko kante.
Ob 9ih sem bil še pijan, vendar že na poti na Kamniško sedlo. Do spodnje postaje je bila muka, potem pa je kar šlo do bivaka, od tam dalje, sem bil že v polni formi in na polnem tempu =)
Vrjamem, če bi doma ležal bi šel cel dan v nič zaradi glavobola.
Drugi primer (in ne zadnji :) ) - naslednji dan po mojem rojstnem dnevu (spet na glavo žurka :) ) smo šli s kolegi eno zimsko MTB turo pri -7°C, bolj prebolet mačka nisem mogel. V času, ko bi bil približno sposoben ustat iz postelje sem bil že poln energije in naredil 1000m višinca.
Pomembno je samo dovolj hidrirat imeti kakšen isotonik ali kar prašek za hidracijo iz lekarne.

Drugače OP-ju. Meni pomaga powerade in nekaj mastnega, vendar če je preveč, pomaga samo čas, počitek in tema =)

zobnik ::

In pol tako kot zadnjič, zvečer, že tema v Naklem pri Kranju gostilna (se nisem ustavil v gostilni), eni se ga tam mal napijejo....1km naprej proti Kranju (Police) pa policaj v civilu, zamaha z loparčkom, vozniško, prometno in zasliševanje o drogah, akolholu, piham 0.0 ....pa po Kranju majo tud kontrole. in adijo, drugo jih ne zanima

jest10 ::

Invictus je izjavil:

jest10 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


Ampak to ne pomeni, da se ga kdaj pa kdaj ne smeš napit.

Jaz se dostikrat natočim dober konjak, se vsedem na teraso in si prižgem cigaro pa uživam.


Predvidevam, da ne sprazniš vse vsebine v enem večeru-torej da se ga natolčeš

Pa tudi ce bi se ga. Kaj to tebe briga...

Nismo vsi neodgovorni, ko smo pijani.


Oh kaj se pa zdej ti vžigaš.
Maš mačka?

Invictus ::

Nope, vem kaj mi pase, pa ne pijem tistega po cemer imam macka.

Pac izkusnje modrejsih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

c3p0 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Po 35 pa se moraš zamislit kaj počneš v življenju.


Ampak to ne pomeni, da se ga kdaj pa kdaj ne smeš napit.

Jaz se dostikrat natočim dober konjak, se vsedem na teraso in si prižgem cigaro pa uživam.


Jaz spijem kako craft pivo, koktejlček, deci rujnega, vse bp, z užitkom. Drugo je pa nalivanje, "žinganje" poceni kislice po raznih slavjih, ipd.

Tobaka pa nisem nikoli kužil v nobeni obliki, so mi usta smrdela še 2 dni po cigari, pa to kubanski.

mikhaair ::

Edini recept, da si naslednji dan kolkr tolk normalen je, da se skozlas pred spanjem.

Horas ::

feryz je izjavil:

Horas je izjavil:

madona kaj se vi pogovarjate v letu 2022, nimate pospravleno v podstrešju.


kaj si hotu s tem povedart? da te take babnce interesirajo? sj vem slo nacionalni šport- popivanje. bogi na umu
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

kuall ::

kamiKaZaA je izjavil:


Zato še zadnjič, sprobaj in poročaj ali pa utihni pri stvareh, katerih še nisi sprobal, ker ne moreš vedeti kako bi tvoje telo odreagiralo pri močnem glavobolnem mačku, če sam nisi sprobal tega!

še marsikaj drugegga vem, kar nisem osebno sprobal. Npr vem, da če skočim iz zvonika se bo telo raztreščilo. Ti meni zdaj govoriš, da moram skočit iz zvonika, če ne naj ne pametujem, kaj se bo zgodilo.

kamiKaZaA ::

kuall je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:


Zato še zadnjič, sprobaj in poročaj ali pa utihni pri stvareh, katerih še nisi sprobal, ker ne moreš vedeti kako bi tvoje telo odreagiralo pri močnem glavobolnem mačku, če sam nisi sprobal tega!

še marsikaj drugegga vem, kar nisem osebno sprobal. Npr vem, da če skočim iz zvonika se bo telo raztreščilo. Ti meni zdaj govoriš, da moram skočit iz zvonika, če ne naj ne pametujem, kaj se bo zgodilo.

Zelo butasta primerjava. Na nivoju največjega idiota oz. kaj pametnega od tebe tako ali tako ni za pričakovati. Naredi test in šele potem pametuj. Pri skoku iz zvonika so rezultati vedno isti brez izjem, po prekrokani noči pa niso. In dokler se ga ti ne naliješ do tilta ne moreš vedeti v katero skupino spadaš.

Smo pa vse predebatirali brez tvojih idiotizmov in več nima smisla sploh se it kakšno debato s teboj, ker si sam napisal, da se še nikoli nisi tako napil, da bi glava bolela ali imel mačka. Torej že to je dovolj, ker vsak drugače reagira ob preveliki količini alkohola naslednji dan, da boš zdaj ti pametoval, da če bi ti bil koma pijan (kar nikoli ne boš, glede tvojih vpisov si na malinovcu) in naslednji dan zmožen sprehoda.

In največji idiotizem je, da nekdo, kateri še ni prekrokal noči potem pametuje, kako se počutiš po prekrokani noči. ;((8-O

Kot, da bi mi vegan razlagal, katero meso je sočno, katero pa ni, a on sam še v življenju ni probal mesa. Isto izpade to tvoje pisanje o prekrokani noči. A cele dneve piješ vodo ali malinovec ali brezalkoholno pivo.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Za vse težkokategornike:

https://www.aa-slovenia.si/

lisaac ::

Sprijazneš se s tem da če si se imel eno noč luštno, se spodob da par urc potrpiš ..lajf is balance :D

kuall ::

kamiKaZaA je izjavil:

Zelo butasta primerjava. Na nivoju največjega idiota oz. kaj pametnega od tebe tako ali tako ni za pričakovati.

še enemu slo tech pijančku se je zmešalo in je začel žaliti, potem ko sem ga premagal v debati.
kaj pa ta malo bolj točna primerjava: zdravniki, ki zdravijo pijančke. tudi oni ne vedo, kaj je dobro za pijančke, če se ga ne napijejo? :)
pa zdaj si že kar začel z eno "vsako telo je drugačno". no ni. smo kar kloni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

Malcolm_Y ::

Drinking is borrowing happiness from tomorrow.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako preganjate alkoholnega mačka? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14121737 (2855) Matev
»

Siljenje z alkoholom (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20019524 (13308) cebelar123
»

pivo in spanje

Oddelek: Loža
233987 (2452) Malajlo
»

Žuranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5013675 (12217) šernk

Več podobnih tem