» »

Nevarne črnke? Spolno prenosljive bolezni

Nevarne črnke? Spolno prenosljive bolezni

«
1
2

Socrates ::

Na začetku decembra poslovno potujem v ZDA. Naletel sem na tele podatke, ki se mi zdijo čisto neverjetni:

https://www.cdc.gov/nchhstp/healthdispa...

Črnke imajo 5x več klamidije kot belke.
Črnke imajo 7x več gonoreje kot belke.
Črnke imajo 4,7 x več sifilisa kot belke.
Črnke imajo 8x več tuberkuloze.
Črnke imajo 6,5x več AIDSa kot belke.
itd.

WTF? Če jaz prav razumem statistiko, to pomeni, če si privoščim eno soul sister, tvegam toliko kot če si privoščim 6-7 belih zajčic? Naj mi prosim kdo pove, da tole ne drži?! Takšne razlike se meni preprosto ne zdijo možne.

Ima kdo izkušnje iz terena? Je v Franciji, Britaniji zadeva podobna?
  • zaklenil: bluefish ()

Scaramouche3 ::

Jah to je problem revščine, ne barve kože, to se sigurno ne bo zgodilo, če bi se družil z črnkami,ki so višjega ranga, kar jih zdaj kar že nekaj, niso vsi več revni in getoizirani!

kuall ::

drži kot pribito. isto kot drži statistika, da črnci storijo več kriminala. vzrok za kriminal in spb je isti: nepremišljena tvegana dejanja, ki ti uničijo prihodnost.

revščina ziher pripomore k temu ampak ali je med revnimi belci in črnci enak % spolno okuženih? zelo dvomim, čeprav si levaki kar nekaj zmišljujejo, da je to res. laž je nesmrtna duša komunizma/levičarstva. en razlog, zakaj to ni res je že tole: črnci se družijo s črnci, enostavno dejstvo, da črnce bolj privlačijo črnke, tako kot mene bolj privlačijo belke kot črnke, pa naj bo reven ali bogat, nima veze. in potem sexajo med seboj in se bolezni širijo tudi v višji klas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Surstromming ::

kuall je izjavil:

drži kot pribito. isto kot drži statistika, da črnci storijo več kriminala. vzrok za kriminal in spb je isti: nepremišljena tvegana dejanja, ki ti uničijo prihodnost.

revščina ziher pripomore k temu ampak ali je med revnimi belci in črnci enak % spolno okuženih? zelo dvomim, čeprav si levaki kar nekaj zmišljujejo, da je to res. laž je nesmrtna duša komunizma/levičarstva. en razlog, zakaj to ni res je že tole: črnci se družijo s črnci, enostavno dejstvo, da črnce bolj privlačijo črnke, tako kot mene bolj privlačijo belke kot črnke, pa naj bo reven ali bogat, nima veze. in potem sexajo med seboj in se bolezni širijo tudi v višji klas.

Ne bulshitiraj KKKjevec. Ce bos vzel povprecje med ljudmi enake premoznosti, bodo procenti enaki.

Dokler pa bos gledal splosne statistike, v drzavi, ki nacrtno zlorablja druge rase, bos pa dobil svoje nebuloze.

Sicer, ce te ze zanima, vse zenske so v Sloveniji pobili belci. Toliko o tvojih razlagah statistik.
Pojdite volit drugi krog volitev. Prepricujejo vas, da se ne
splaca, zato, da bi SDS (Logar) sploh imel moznost zmagati.
In v kolikor bo, bo to zato, ker se niste udelezili volitev.

Zgodovina sprememb…

mr_chai ::

Ja, moj predhodnik ima prav. Vse ženske so v Sloveniji pobili belci, ergo to pomeni, da so črnci najbolj nenevarna bitja in statistika iz ZDA nič ne pomeni, ker so v bistvu belci, konkretneje Slovenci, odgovorni za največ pobijanja.
Statistika prjatli, a ste to kdaj študiral spljoh ?

Surstromming je izjavil:

Ne bulshitiraj KKKjevec. Ce bos vzel povprecje med ljudmi enake premoznosti, bodo procenti enaki.

lahko je res, lahko pa tudi ni. če si en png komunajz, kot si ti to zelo želi še ne pomeni, da je to tudi res. mene zanima resnica, ne komunajzarska/putlerjanska propaganda.

Zgodovina sprememb…

kuall je izjavil:

Surstromming je izjavil:

lahko je res, lahko pa tudi ni. če si en png komunajz, kot si ti to zelo želi še ne pomeni, da je to tudi res. mene zanima resnica, ne komunajzarska/putlerjanska propaganda.

Ne, ne zanima te resnica, zanima te nacin nekega "kvazi-znanstvenega" (kot recimo astrologija, numerologija in sorodno) opravicevanja svojih zblojenih prepricanj.

Pravzaprav ne samo to, najvec zensk v sloveniji so pobili belci z redneckovskim poreklom. Tako, da si potencialno nevaren.

Sploh, ce imas kaksno pec na drva doma.

Oksimoron:

kuall je izjavil:

mene zanima resnica, ne komunajzarska/putlerjanska propaganda.

Zgodovina sprememb…

Surstromming je izjavil:

Ne, ne zanima te resnica, zanima te nacin nekega "kvazi-znanstvenega" (kot recimo astrologija, numerologija in sorodno) opravicevanja svojih zblojenih prepricanj.

mene pa res ne moreš označit za vraževernega, ker če koga sovražim so to vraževerni ljudje. jaz pravim, da ne vemo ali to drži. ne vemo je pravi odgovor tu. ti vraževerno lajaš, da je nekaj res, za kar si želiš, da bi bilo res, ker te žene vraževerna levičarska ideologija.

kuall je izjavil:

Surstromming je izjavil:

mene pa res ne moreš označit za vraževernega, ker če koga sovražim so to vraževerni ljudje. jaz pravim, da ne vemo ali to drži. ne vemo je pravi odgovor tu. ti vraževerno lajaš, da je nekaj res, za kar si želiš, da bi bilo res, ker te žene vraževerna levičarska ideologija.

Zdaj se ti zdi vrazeverje, ko bos pa enkrat preracunal, da negro pravzaprav pomeni stevilko 6 ki je satanovo stevilo, bos oglaseval to (katolibanstvo in numerologijo), kot najvecji vrhunec znanosti.

Se evgeniko si poglej, bi se znala super ujemati s tvojimi dojemanji sveta. Prava "znanost"(tm)!!!!

Zgodovina sprememb…

evo našel članek, ki potrjuje, da lažeš in da so bila moja predvidevanja pravilna. madona sem pameten.

In all categories of income, Black people were at two to three times greater risk of STIs than White people of the same SES.2

SES = socialni status, da si ne boš preveč razbijal glave, kaj to pomeni
https://www.verywellhealth.com/socioeco...

kaj boš rekel zdaj? še malo zalajaj pa bo bolje.:)

btw Surstromming bi znal bit Buggy. isti nivo komunikacije, poden od podna.

Zgodovina sprememb…

no se pa strinjam, da je najbrž res več nasilja nad ženskami v ruralnih naseljih kot v urbanih. to je mogoče tudi razlog, zakaj so ženske nagnjene tako v levo. vidiš, zanima me resnica, tudi če škodi "moji strani". čeprav jaz v resnici nisem na nobeni strani, jaz sem neopredeljen in neodvisen. desni me samo večkrat prepričajo.

centrist ::

kuall je izjavil:

en razlog, zakaj to ni res je že tole: črnci se družijo s črnci, enostavno dejstvo, da črnce bolj privlačijo črnke, tako kot mene bolj privlačijo belke kot črnke, pa naj bo reven ali bogat, nima veze. in potem sexajo med seboj in se bolezni širijo tudi v višji klas.

Če črnci pogosteje seksajo s črnkami, potem ne vpliva samo SES črnskega posmeznika na stopnjo SPB, ampak tudi SES črnk, s katerimi taprvi črnci pač seksajo. Potem zaradi različnih povprečnih SES v različnih rasah stopnja SPB v eni rasi spiralno rase, ne samo zaradi SES posameznika.

Razen če si nek levičar, ki hoče promovirati agendo rasnega mešanja in namiguješ, da bi črnci bili bolj varni, če bi bolj seksali z belkami namesto s črnkami - in to zaradi bioloških lastnosti belk, ne pa višjega povprečnega SES.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: centrist ()

mr_chai ::

kuall je izjavil:

no se pa strinjam, da je najbrž res več nasilja nad ženskami v ruralnih naseljih kot v urbanih. to je mogoče tudi razlog, zakaj so ženske nagnjene tako v levo. vidiš, zanima me resnica, tudi če škodi "moji strani". čeprav jaz v resnici nisem na nobeni strani, jaz sem neopredeljen in neodvisen. desni me samo večkrat prepričajo.

od kje ti ta podatek ? A to v Sloveniji, ko je 90 % ruralno okolje ? Za kakšne ZDA ta podatek ziher ne drži.

kuall je izjavil:

črnci se družijo s črnci, enostavno dejstvo, da črnce bolj privlačijo črnke, tako kot mene bolj privlačijo belke kot črnke, pa naj bo reven ali bogat, nima veze. in potem sexajo med seboj in se bolezni širijo tudi v višji klas.

Skratka, pravilno si identificiral nek pojav, potem si pa izpostavil statistiko, ki tega pojava ne upošteva (ampak samo SES posameznika), pa vseeno dokazuje velik vpliv SES (2-3x višja verjetnost SPB proti 5x v prvotnem postu). Če bi našel statistiko, ki upošteva še dejstvo, da bo črnec z enakim SES kot belec bolj verjetno seksal s črnko, ki ima nižji SES kot spolna partnerka belca, bi pa dobil še nižje faktorje. Pa je oboje povezano s SES.

mr_chai je izjavil:

kuall je izjavil:

od kje ti ta podatek ? A to v Sloveniji, ko je 90 % ruralno okolje ? Za kakšne ZDA ta podatek ziher ne drži.

za zda sem na hitro poguglal, v sloveniji tudi podobno po moje. to je dejstvo, da se je z ženskami ravnalo kot svinje z mehom v preteklosti, podeželje pa je še malo zadaj po razvoju.

Women in small rural and isolated areas reported the highest prevalence of IPV (22.5% and 17.9%, respectively) compared to 15.5% for urban women.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...

kuall je izjavil:

kaj boš rekel zdaj? še malo zalajaj pa bo bolje.:)

Jaz te imam na sumu, da si levičarski trol. Glej, kaj piše v tem članku, ki si ga prilepil:

It is important to understand that higher STI rates are not caused by race or heritage but rather by social conditions that place minority groups at risk.

Zgodovina sprememb…

Ta stavek so malo na silo vštulili not zarad fakin politične korektnosti in še sami ne vedo, kaj bi radi s tem povedali, ker je kontradiktorno z njihovo statistiko. če bi radi povedali, da rasa ni vzrok za STD: duh. seveda rasa ni vzrok, saj se ne rodijo z STD. So pa kot pojasnilo tega bleferskega stavka dali točno tole, kar sem jaz predvideval, pa čeprav je bolj v smislu kaj ti bo pa torba če imaš kolo, torej nesmiselna povezava:

In communities with higher STD rates, sexually active people may be more likely to get an STD because they have greater odds of selecting a partner who is infected.7,8

Zgodovina sprememb…

centrist je izjavil:

Potem zaradi različnih povprečnih SES v različnih rasah stopnja SPB v eni rasi spiralno rase, ne samo zaradi SES posameznika.

nejasno pišeš ampak vem kaj bi rad povedal. ampak nimaš prav. ker v članku piše, da je v vseh slojih % okuženih črncev večji. torej če vzamemo samo najrevnejši sloj, brez mešanja med sloji, je % okuženih med črnci večji. to je bila tudi moja prvotna trditev.
lahko bi bilo kaj povezano z IQ-jem. namreč znano je, da imajo črnci nižji IQ kot belci.
glej zdaj, kako se levakom meša in me zmarjajo z rasistom. :))

kuall je izjavil:

Ta stavek so malo na silo vštulili not zarad fakin politične korektnosti in še sami ne vedo, kaj bi radi s tem povedali, ker je kontradiktorno z njihovo statistiko. če bi radi povedali, da rasa ni vzrok za STD: duh. seveda rasa ni vzrok, saj se ne rodijo z STD.

To pa res. Verjamem, da tisti levaki, ki so članek pisali, nimajo pojma o statistiki, ti si ga pa definitivno zelo pozorno prebral, zato bolje razumeš vse skupaj. Na srečo si razkrinkal PC agendo, da ne bo več nikogar pretentala.

kuall je izjavil:

So pa kot pojasnilo tega bleferskega stavka dali točno tole, kar sem jaz predvideval, pa čeprav je bolj v smislu kaj ti bo pa torba če imaš kolo, torej nesmiselna povezava:

In communities with higher STD rates, sexually active people may be more likely to get an STD because they have greater odds of selecting a partner who is infected.7,8

Drži. Da so črnci obkroženi z ljudmi, ki imajo višjo stopnjo SPB, se pa res izključuje s tem, da bi lahko bila to posledica drugačnega povprečnega socialnega statusa napram drugim rasam (sploh ko je statistika dokazala vpliv SES). Ne vem, kaj levaki sanjajo, to je vse posledica izbire črncev. Črnci naj pač bolj seksajo z belkami, ki pač imajo naravno nižje stopnje SPB, tako bodo manj ogroženi. Naj prevzamejo odgovornost za svoje odločitve.

kuall je izjavil:

centrist je izjavil:

Potem zaradi različnih povprečnih SES v različnih rasah stopnja SPB v eni rasi spiralno rase, ne samo zaradi SES posameznika.

nejasno pišeš ampak vem kaj bi rad povedal. ampak nimaš prav. ker v članku piše, da je v vseh slojih % okuženih črncev večji. torej če vzamemo samo najrevnejši sloj, brez mešanja med sloji, je % okuženih med črnci večji.

Ampak posamezniki različnih slojev seksajo med sabo, zato številke brez mešanja slojev ne povedo cele zgodbe. In črnec z enakim SES kot belec bo imel okoli sebe (zaradi rase) potencialne spolne partnerje z nižjim SES, ker je pač SES črncev v povprečju nižji. Bodo vsaj rekli levaki, ki nimajo pojma o statistiki toliko kot ti.

T440 ::

Pa saj je simpl, no.
Če potuješ poslovno, pač ne seksaj okrog ko nek zajec.

delavec44 ::

Mogoče imajo črnci samo več spolnih partnerjev kot belci.

Zanimivo, ko gredo belke rade s črncem zaradi domnevne telesne lastnosti, takrat ni nobenega problema in se to spodbuja. Ko pa belec želi s črnko, je pa naenkrat 1000 ovir in problemov. Mene ni sicer še nihče poskušal ustaviti, ker še nisem bil v Ameriki. Mi je pa prijatelj, ki ga zelo spoštujem, rekel, da so neke zelo močne sile, ki to uveljavljajo in regulirajo. Sem skeptičen do tega in mi skoraj bedasto zveni, ampak danes je polno nekih skritih agend, zato je treba biti pazljiv, da te ne pretentajo.

Miki N ::

Spolno prenosljive bolezni ponavadi najbolj skrbijo tiste, ki sploh ne fukajo.

Socrates ::

kuall je izjavil:

evo našel članek, ki potrjuje, da lažeš in da so bila moja predvidevanja pravilna. madona sem pameten.

In all categories of income, Black people were at two to three times greater risk of STIs than White people of the same SES.2

Hvala Kuall. Edini, ki si v debato vnesel podatke, ne samo špekulacij.

Meni se tudi zdi nemogoče, da bi socialni status lahko pojasnil tako ogromne razlike. Če jaz v Sloveniji poseksam čistilko imam tudi 7x večjo možnost za spolno bolezen kot če poseksam eno odvetnico? Ni šans.

Sem šel gledat potem vire članka od Kualla. Tole je zanimivo:

https://cdn-links.lww.com/permalink/olq...

Najrevnejši črnci imajo prevalenco spolnih bolezni: 28 %
Najbogatejši črnci imajo prevalenco spolnih bolezni: 18 %
Najrevnejši belci imajo prevalenco spolnih bolezni: 6 %
Najbogatejši belci imajo prevalenco spolnih bolezni: 4 %

Črnski pravniki, zdravniki, menedžerji imajo skoraj 3x več (!) spolnih bolezni kot beli rednecki, ki živijo v trailer parku.

Tudi če seksam s črnsko odvetnico imam še vedno skoraj 20 % šanse da se s čim okužim. To je slabše kot ruska ruleta. Se pravi vse kaže, da se v črnke ne bom vtikal :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Socrates ()

hbgqzR ::

centrist je izjavil:

Zanimivo, ko gredo belke rade s črncem zaradi domnevne telesne lastnosti

Moderatorji, dajte urediti s tem rasističnim zapisom v naslednji uri, sicer gre prijava.

StevicaM ::

Tema zrela za prijavit na spletno oko zaradi spodbujanja rasizma.

TheBlueOne ::

Socrates je izjavil:

WTF? Če jaz prav razumem statistiko, to pomeni, če si privoščim eno soul sister, tvegam toliko kot če si privoščim 6-7 belih zajčic? Naj mi prosim kdo pove, da tole ne drži?! Takšne razlike se meni preprosto ne zdijo možne.

Je mozno, ce so tvoje belke v Sloveniji, crnke pa v Ugandi.

Socrates je izjavil:

Meni se tudi zdi nemogoče, da bi socialni status lahko pojasnil tako ogromne razlike.

Se ti ne zdi? Beri:

https://www.princeton.edu/news/2013/08/...

Jasno pojasni tudi razloge voljenja desnih strank v Sloveniji in ujetost njihovih volilcev v neskoncno zanko.

Zgodovina sprememb…

Reycis ::

Surstromming je izjavil:

Kako je možno, da so po več kot pol stoletja boja za enakopravnost še vedno takšne razlike? In to kljub vsemu trudu in dnarju, ki je bil zmetan v namen "izenačitve"? Koliko časa in koliko denarja je še potrebno, da pride do izenačitve? Neskončno?
Diversity is our greatest strength

Reycis je izjavil:

Kako je možno, da so po več kot pol stoletja boja za enakopravnost še vedno takšne razlike? In to kljub vsemu trudu in dnarju, ki je bil zmetan v namen "izenačitve"? Koliko časa in koliko denarja je še potrebno, da pride do izenačitve? Neskončno?

Kaksen denar v namen izenacitve? O cem ti to?

Reycis je izjavil:

Surstromming je izjavil:

Koliko casa pa bo potrebnega pri zenskah? S tem, da je vprasanje zensk moderno, do te mere, da delajo celo obratno diskriminacijo.

Kako bos takemu white trashu, kot je recimo kuall, dopovedal, da je njegovo razmisljenje sprevrzeno in zgreseno.

Pac dlje kot bojo populisticni fasisti kot je Trump, Jansa,... kazali na njih kot razlog (ne pa posledico), bolj pocasi bo slo.

Ne more polovica napredne druzbe, tacas, ko jo dol vlece polovica nazadnjaske in neizobrazena drhal. Pa najhujse je, da so zdaj ze tako zelo zabluzili, da se niti izbrazit vec ne morejo, ker je razkorak med akademskimi institucijami in njihovim zaplankarstvom postal ze prevelik in hocejo se znanos prirediti, da bojo bolj pasali notri.

Zadeva pocasi postaja neresljiv problem, na eni strani imas znanost, ki vedno bolj napreduje, na drugi strani pa imas jamske ljudi, ki trmasto vztrajajo pri svoji jami. Ne samo to, prepricani so, da je jama edina pravilna in se vsi ostali motijo.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

Reycis je izjavil:

Da bodo črnke imele enak delež STDjev kot belke.

Čakaj malo prej si trdil, da je ragloz za višjo stopnjo okuženosti z STD ekonomski. Zdaj praviš, da so črnke bolj okužene zaradi jamskih rasistov. Daj razloži kako to sploh deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Reycis ()

@OP, sicer, ce ti dogajajo crnke, pa si prevec prestrasen, pac uporabi kondom.

Reycis je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Reycis je izjavil:

Čakaj malo prej si trdil, da je ragloz za višjo stopnjo okuženosti z STD ekonomski. Zdaj praviš, da so črnke bolj okužene zaradi jamskih rasistov. Daj razloži kako to sploh deluje.

Ne pravim tega. Pravim, da je tezko karkoli spremeniti, ce je konzervatizem potegnil rocno zavoro v svojem razmisljanju in je vedno blizje jamskemu cloveku (parafrazirano; se oddaljuje od dognanj znanost z vsakim dnem bolj).

Zgodovina sprememb…

cias ::

Surstromming je izjavil:

V Ameriki je več revnih belcev kot črncev.

Glej no, noben si bolj ne želik, da bi bili črnci enaki kot mi, da mi nebi bilo treba prenašat negativnih posledic njihove revščine. V nasprotju z mainstream ortodoksijo mene ne moti ne-estetsko visoka raven melanina v njihovi koži ampak njihovi vedenjski vzorci in druge karakteristike kot naprimer to, da imajo črnke višjo stopnjo spolno prenosljivih bolezni. Z največjim veseljem bi opustil svoje rasistično razmišljanje, če bi uspeli rešiti te probleme. Daj no saj hočeš končati rasizem.

Reycis je izjavil:

Glej no, noben si bolj ne želik, da bi bili črnci enaki kot mi, da mi nebi bilo treba prenašat negativnih posledic njihove revščine. V nasprotju z mainstream ortodoksijo mene ne moti ne-estetsko visoka raven melanina v njihovi koži ampak njihovi vedenjski vzorci in druge karakteristike kot naprimer to, da imajo črnke višjo stopnjo spolno prenosljivih bolezni. Z največjim veseljem bi opustil svoje rasistično razmišljanje, če bi uspeli rešiti te probleme. Daj no saj hočeš končati rasizem.

Ne, ker rasizem ustvarja te probleme. (zdaj sem ze 60%, da trolas)

Reycis je izjavil:

Ce te nic ne moti, zakaj te potem te zadeve sploh zanimajo? V Sloveniji je tema bolj kot ne 100% ideoloska. Tudi sigurno niso krivi za tvoje probleme, niti ti jih ne morejo resit. Kako bos koncal rasizem, ce take kot ti motijo crnci, ceprav jim prakticno nisi izpostavljen?

Surstromming je izjavil:

Ne, ker rasizem ustvarja te probleme. (zdaj sem ze 60%, da trolas)

Rasisti jih okužujejo s spolno prenosljivimi boleznmi?

Meiniken ::

Seks ne bo zapolnil luknje v tvojem v srcu.

Meiniken je izjavil:

Katere luknje v srcu - srce je votlo. Res ne bi bilo dobro, da se zapolni. Ce pa mislis custva - to je danes precej skomercializirana roba, mladi pa dolgorocno ne dajo kaj veliko na to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hbgqzR ()

hbgqzR je izjavil:

Meiniken je izjavil:

Katere luknje v srcu - srce je votlo. Res ne bi bilo dobro, da se zapolni. Ce pa mislis custva - to je danes precej skomercializirana roba, mladi pa dolgorocno ne dajo kaj veliko na to.

Ce ze moras, v bistvu ni dobro, ce ni zapolnjeno.

Tadrugo pa klise zalostnih. Ce nisi del mladih morda boljse, da jim ne vsiljujes stereotipov. Pusti pri miru kar se te ne tice.

Reycis je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Reycis je izjavil:

Kuall je edini v tej temi pravilno ugotovil, da so številke SPB med črnci pač naravno visoke, ker črnci in črnke neodgovorno večinoma seksajo med sabo:

kuall je izjavil:

črnci se družijo s črnci, enostavno dejstvo, da črnce bolj privlačijo črnke, tako kot mene bolj privlačijo belke kot črnke, pa naj bo reven ali bogat, nima veze.

Rešitev je zelo očitna in ne zahteva nič denarja, črnci bodo morali prevzeti odgovornost in začeti manj seksati s črnkami in bolj z belkami (pa tudi črnke bolj z belci), tako se bodo okužbe med črnci, ki so naravni faktor in nimajo veze s socialnimi faktorji, potem izenačile z okužbami belcev - ker se bo tudi genetika (ki je, kot sta ugotovila kuall in Socrates, glavni faktor) med črnci in belci približala in uravnotežila. Res pa bodo potem levičarji spet jokali, da gre za diskriminacijo ne vem koga in uničevanje ras. Po vzoru Hitlerja, ki je tudi bil levičar.

Zgodovina sprememb…

Blue, ni nikogar in nicesar bolj zanimivega, da me malo stalkas? :-)

Ja, sicer nisem vsiljeval, morda bil malenkost ironicen, imas pa prav, mladi, uzivajte mladost, vsekakor!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hbgqzR ()

Glugy ::

Neumnost je če te zanima rasa namesto da bi te zanimala stopnja higiene posameznika/ce, koliko da človek na zdravje, kmečka pamet človeka, okolje kjer živi ipd. Mislim sej nekaj smisla za to kakšen človek je že lahko razbereš z pogovori in srečanji ( ko gledaš tud na njihova dejanja ne sam besede).

Problem je kvečjemu če hitiš pa hočš hitro eno preden jo sploh dobr spoznaš. Ampak to je problem v teb ne pa v rasi. Boš pa pri vseh rasah imel tveganje prenosljivih bolezni in če se s tem ne morš sprijaznit potem mogoče ni spolnost zate. Lahko pa se oba testirata pa je za zihr. Če odkloni testiranje lahko to jemlješ kot sumljivo in pač najdeš drugo.

Na splošno mislim da bi moralo biti norma testiranje proti spolno prenosljivim boleznimi preden se podata na posteljo. Nevem zakaj delat tak tabu iz tega. Za zdravje gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Glugy ()

centrist je izjavil:

Rešitev je zelo očitna in ne zahteva nič denarja, črnci bodo morali prevzeti odgovornost in začeti manj seksati s črnkami in bolj z belkami (pa tudi črnke bolj z belci), tako se bodo okužbe med črnci, ki so naravni faktor in nimajo veze s socialnimi faktorji, potem izenačile z okužbami belcev - ker se bo tudi genetika (ki je, kot sta ugotovila kuall in Socrates, glavni faktor) med črnci in belci približala in uravnotežila. Res pa bodo potem levičarji spet jokali, da gre za diskriminacijo ne vem koga in uničevanje ras. Po vzoru Hitlerja, ki je tudi bil levičar.

Vse to samo zato, da je enako rizicno iti v posteljo z vsakomur? Imas pa prav, da bi SDS verjetno motil tak uvoz, ki je potreben za realizacijo tvojega nacrta.

hbgqzR je izjavil:

Blue, ni nikogar in nicesar bolj zanimivega, da me malo stalkas? :-)

Zakaj sprasujes?

Trolati trole je dosti bolj zabavno kot biti trol.

Zgodovina sprememb…

Reycis je izjavil:

Surstromming je izjavil:

Levičarji bodo rekli, da je to premalo, ker generacija, ki je prva lahko šla v desegregirane šole, še vedno živi in da 50 let ni bilo dovolj za odpravo stanja, ki se je gradilo več sto let, ampak se bo verjetno potrebovalo več časa in denarja, ker se posledice še vlečejo. Medtem pa sredinski demokrati dobro vemo, da je to neumnost, da je socialno-ekonomski status med rasami v ZDA že dolgo izenačen, da že dolgo rasizma več ni in da je treba izenačevanje čimprej ustaviti, ker rezultatov pač ni in ne bo. Tudi časa nimamo, da bi se še nadaljnih ne vem koliko let s tem ukvarjali.

Kdo tocno pa hoce kaj izenacit in kaj tocno bi izenacil?

Glugy je izjavil:

Neumnost je če te zanima rasa

Kako pa boš drugače ustavil beli supremacizem?

TheBlueOne je izjavil:

centrist je izjavil:

Vse to samo zato, da je enako rizicno iti v posteljo z vsakomur? Imas pa prav, da bi SDS verjetno motil tak uvoz, ki je potreben za realizacijo tvojega nacrta.

Noben uvoz ni bil mišljen, samo črnci (in črnke) v ZDA bodo morali začeti bolj odgovorno izbirati svoje spolne partnerje in partnerice - ker imamo podatke, da je bolj riskantno seksati s črnkami (in ker je to posledica narave in ne socialnih faktorjev), je pač logična izbira, da začnejo črnci in črnke bolj seksati z belci in belkami (ki imajo naravne predispozicijje za manj okužb, kot sta ugotovila kuall in Socrates) - za zaščito sebe. Drugače se stanje ne more izboljšati, saj je posledica narave, ne socialnega statusa, ampak levičarji tega ne razumejo, desničarji in sredinci smo pa takoj to ugotovili in podali rešitev, ki je brezplačna, zahteva samo drugačno ravnanje črncev.

Zgodovina sprememb…

«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18928314 (18684) Mr.B
»

Dr. Phil: My African-American Daughter Believes She is Caucasian (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7216623 (14883) KAVINSKY

Are races real?

Oddelek: Problemi človeštva
427110 (5962) Gandalfar
»

Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
77694516 (81432) kr1ženska

Več podobnih tem