Forum » Loža » Nevarne črnke? Spolno prenosljive bolezni
Nevarne črnke? Spolno prenosljive bolezni
TheBlueOne ::
Noben uvoz ni bil mišljen, samo črnci (in črnke) v ZDA bodo morali začeti bolj odgovorno izbirati svoje spolne partnerje in partnerice - ker imamo podatke, da je bolj riskantno seksati s črnkami (in ker je to posledica narave in ne socialnih faktorjev), je pač logična izbira, da začnejo črnci in črnke bolj seksati z belci in belkami (ki imajo naravne predispozicijje za manj okužb, kot sta ugotovila kuall in Socrates) - za zaščito sebe. Drugače se stanje ne more izboljšati, saj je posledica narave, ne socialnega statusa, ampak levičarji tega ne razumejo, desničarji in sredinci smo pa takoj to ugotovili in podali rešitev, ki je brezplačna, zahteva samo drugačno ravnanje črncev.
Ce ni posledica socialnega statusa, kako lahko potem to resujes s socialnim inzeniringom?
Zato pa ste taki kot ti edini, ki lahko vse skupaj po tem kalupu resite. Vi se tega zavedate, sedaj pa moras samo se najti primerne prostitutke. Vse ostalo v smislu, da v to prisilis druge pa verjetno ne bi bilo poceni, kaj sele brezplacno.
Skratka ti ne dajes nasvetov, ti bolj opisujes kaj bos naredil ti in sproti opravicujes.
hbgqzR ::
TheBlueOne je izjavil:
Trolati trole je dosti bolj zabavno kot biti trol.
Ok, domnevas, da trolam, ceprav ne, dajva se torej posloviti, ti se pac napisi nekaj triumfialnega v nekaksni tvoji bitki, verjetno ne prvi in ne zadnji, in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hbgqzR ()
cias ::
TheBlueOne je izjavil:
Ce ni posledica socialnega statusa, kako lahko potem to resujes s socialnim inzeniringom?
Tako da vse spraviš na najnižji skupni nivo- lowest common denominator.
centrist ::
TheBlueOne je izjavil:
Noben uvoz ni bil mišljen, samo črnci (in črnke) v ZDA bodo morali začeti bolj odgovorno izbirati svoje spolne partnerje in partnerice - ker imamo podatke, da je bolj riskantno seksati s črnkami (in ker je to posledica narave in ne socialnih faktorjev), je pač logična izbira, da začnejo črnci in črnke bolj seksati z belci in belkami (ki imajo naravne predispozicijje za manj okužb, kot sta ugotovila kuall in Socrates) - za zaščito sebe. Drugače se stanje ne more izboljšati, saj je posledica narave, ne socialnega statusa, ampak levičarji tega ne razumejo, desničarji in sredinci smo pa takoj to ugotovili in podali rešitev, ki je brezplačna, zahteva samo drugačno ravnanje črncev.
Zato pa ste taki kot ti edini, ki lahko vse skupaj po tem kalupu resite. Vi se tega zavedate, sedaj pa moras samo se najti primerne prostitutke. Vse ostalo v smislu, da v to prisilis druge pa verjetno ne bi bilo poceni, kaj sele brezplacno.
Skratka ti ne dajes nasvetov, ti bolj opisujes kaj bos naredil ti in sproti opravicujes.
Ne vem, a to, da bi črnci sami od sebe premislili o podatkih, ki so jih razumni ljudje dali v tej temi, in da bi svoje ravnanje prilagodili tem podatkom in rizikom, ter začeli sami od sebe bolj seksati z belkami, se tebi zdi socialni inženiring? A ti potem meniš, da razlike v stopnjah SPB niso posledica naravnih razlik? Ne vem, če ti verjamem, ko sta kuall in Socrates podala tako prepričljive argumente.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: centrist ()
TheBlueOne je izjavil:
Trolati trole je dosti bolj zabavno kot biti trol.
Ok, domnevas, da trolam, ceprav ne, dajva se torej posloviti, ti se pac napisi nekaj triumfialnega v nekaksni tvoji bitki, verjetno ne prvi in ne zadnji, in to je to.
Sploh ne, samo forum je, jaz pa imam malo casa vmes kaj napisati. Retoricne igrice ...
Ne vem, a to, da bi črnci sami od sebe premislili o podatkih, ki so jih razumni ljudje dali v tej temi, in da bi svoje ravnanje prilagodili tem podatkom in rizikom, ter začeli sami od sebe bolj seksati z belkami, se tebi zdi socialni inženiring? A ti potem meniš, da razlike v stopnjah SPB niso posledica naravnih razlik? Ne vem, če ti verjamem, ko sta kuall in Socrates podala tako prepričljive argumente.
Dokler vas ni dosti, ki boste to naredili zastonj, kar obljubljas, bo potreben tale inzeniring.
Seveda kuall in Socrates nista podala nekih ne vem kako dobrih argumentov. Bolj statisticne igrice. Jaz ti samo zelim povedati, da si samo ti svoja brezplacna resitev. Kar resi celo kar predvidevas kot glavni problem, ker verjetno ne bo slo na zivce komu drugemu, ker je le tvoja svoboda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
dice7 ::
Noben uvoz ni bil mišljen, samo črnci (in črnke) v ZDA bodo morali začeti bolj odgovorno izbirati svoje spolne partnerje in partnerice - ker imamo podatke, da je bolj riskantno seksati s črnkami (in ker je to posledica narave in ne socialnih faktorjev), je pač logična izbira, da začnejo črnci in črnke bolj seksati z belci in belkami
To se bojda "MSM ze dolgo trudi normalizirati", ampak potem se pa vstajate in kricite o neki globohomo agendi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
TheBlueOne je izjavil:
Dokler vas ni dosti, ki boste to naredili zastonj, kar obljubljas, bo potreben tale inzeniring.
Jaz nisem črnec in delam vse prav in tudi ne nameravam poslabševati svojega položaja. Črnci bodo morali začeti več seksati z belkami, če hočejo bolje in manj riskantno živeti.
TheBlueOne je izjavil:
Seveda kuall in Socrates nista podala nekih ne vem kako dobrih argumentov. Bolj statisticne igrice.
Za take očitno neresnične izjave bi morali posredovati moderatorji.
Jaz nisem črnec in delam vse prav in tudi ne nameravam poslabševati svojega položaja. Črnci bodo morali začeti več seksati z belkami, če hočejo bolje in manj riskantno živeti.
Ja ce se ti kot predlagatelj tega noces, potem ne vem kako si predstavljas, da bos zadeve poceni spravil skozi.
Za take očitno neresnične izjave bi morali posredovati moderatorji.
Fino zamujajo ja ....
TheBlueOne je izjavil:
Ja ce se ti kot predlagatelj tega noces, potem ne vem kako si predstavljas, da bos zadeve poceni spravil skozi.
Ne pričakujem, da bom jaz kaj spravljal skozi, ampak bodo morali ljudje (črnci) pri sebi ugotoviti, da se jim bolj splača brezplačno ravnati bolje zase in si izboljšati situacijo. Na podlagi v tej temi podanih podatkov je očitno, kako bi morali ravnati, da se to zgodi.
Zgodovina sprememb…
Noben uvoz ni bil mišljen, samo črnci (in črnke) v ZDA bodo morali začeti bolj odgovorno izbirati svoje spolne partnerje in partnerice - ker imamo podatke, da je bolj riskantno seksati s črnkami (in ker je to posledica narave in ne socialnih faktorjev), je pač logična izbira, da začnejo črnci in črnke bolj seksati z belci in belkami
To se bojda "MSM ze dolgo trudi normalizirati", ampak potem se pa vstajate in kricite o neki globohomo agendi
Če bi MSM znali tako logično in argumentirano podajati podatke kot kuall in Socrates, verjetno ne bi bilo problema, ker bi več ljudi razumelo, kako se lahko situacija za črnce izboljša.
Ne pričakujem, da bom jaz kaj spravljal skozi, ampak bodo morali ljudje (črnci) pri sebi ugotoviti, da se jim bolj splača brezplačno ravnati bolje zase in si izboljšati situacijo. Na podlagi v tej temi podanih podatkov je očitno, kako bi morali ravnati, da se to zgodi.
Kaj crnke ne samo zato, da tebi nic ni treba? Pac hoces noces, si podal resitev, kjer si ti resitev. Morda na tej tocki potem nima smisla trolati naprej?
TheBlueOne je izjavil:
Kaj crnke ne samo zato, da tebi nic ni treba? Pac hoces noces, si podal resitev, kjer si ti resitev. Morda na tej tocki potem nima smisla trolati naprej?
Ok, imaš prav, malenkost bi se morda tudi lahko angažiral, ampak nimam v kratkem službene poti v ZDA kot Socrates. On bo gotovo ravnal družbeno odgovorno. Moram si najprej poiskati službo, ki me bo službeno poslala v ZDA, potem pa mogoče. Ampak vseeno nisem jaz edini človek na svetu, ki bi lahko ali moral to reševati. Verjetno bom pa še prej šel v Iran reševati diskriminacijo žensk.
Zgodovina sprememb…
Ok, imaš prav, malenkost bi se morda tudi lahko angažiral, ampak nimam v kratkem službene poti v ZDA kot Socrates. On bo gotovo ravnal družbeno odgovorno. Moram si najprej poiskati službo, ki me bo službeno poslala v ZDA, potem pa mogoče. Ampak vseeno nisem jaz edini človek na svetu, ki bi lahko ali moral to reševati. Verjetno bom pa še prej šel v Iran reševati diskriminacijo žensk.
Pac tvoje resitev je. Bodi zgled.
Pa ne mesaj tem, imas ze sedaj dela cez glavo.
Če bi MSM znali tako logično in argumentirano podajati podatke kot kuall in Socrates, verjetno ne bi bilo problema, ker bi več ljudi razumelo, kako se lahko situacija za črnce izboljša.
Tukaj se strinjam, razni desnicarski MSMji predstavljajo race mixing o zelo negativni luci, mnogokrat brez kakrsnih koli argumentov, samo neko apeliranje na custva in nasplosno strasenje
TheBlueOne je izjavil:
Pac tvoje resitev je. Bodi zgled.
Pa ne mesaj tem, imas ze sedaj dela cez glavo.
Prav imaš. Če jaz ne bom dosegel, da bi črnci in črnke začeli sami od sebe bolj seksati z belkami in belci, potem bodo verjetno levičarji žal še naprej metali denar v zviševanje socialno-ekonomskega statusa črncev, kar se ne bo odražalo na zniževanju stopnje SPB med črnci
potem bodo verjetno levičarji žal še naprej metali denar v zviševanje socialno-ekonomskega statusa črncev,
Kaj tocno to pomeni? Kateri denar? Kako tocno? Racunaj da socialna ne zvisuje "socialno-ekonomskega statusa". In kaj sploh cakas? Kaj vedno pricakujes, da bodo drugi realizirali tvoje umotvore?
Socrates ::
Malo ste zašli iz teme.
Jaz nisem podajal nobenih razlag za opažen pojav. Pač sprejmem statistiko in se na podlagi tega odločam, kaj narediti. Če je recimo vožnja z Renojem 4x bolj nevarna kot vožnja v Citroenu, bi pač kupil Citroena in basta. Skoraj 20 % okuženost celo v najvišjem stratumu družbe je pač toliko, da ne bi želel tvegati. Kot tudi ne bom seksal v Afriških državah, kjer je ogromna prevalenca HIV-a in drugih bolezni. Ker se mi to zdi odgovorno do sebe in konec koncev do širše družbe. Če smo zaradi COVID-a dve leti čepeli doma, potem je logično, da ne bom igral ruske rulete, ko pride do spolno prenosljivih bolezni. Kdo drug, ki mu to ne predstavlja problema, naj se pač odloči po svoje.
Sem upal, da sem kaj spregledal v statistiki, ker se mi zdi bizarna, neverjetna, nemogoča za neko 21. stoletje. Revščine nisem upošteval, če jo upoštevamo po prvotnem predlogu Scaramouche, ta malo ublaži zadeve. Po tej tabeli, če primerjamo iste socialne stratume so razlike še vedno ampak manjše:
https://cdn-links.lww.com/permalink/olq...
4,3x 4,8x 4,4x 4,5x in 4,2x kratnik med stratumi. Se pravi še vedno povprečna razlika več kot 4x v istem socialnem razredu. Ampak v končni fazi niso važne relativne številke ali razlike, važna je absolutna številka. Realno tudi 5 % okuženost med belkami pomeni, da ni ravno pametno seksati kar vsepovprek.
Jaz nisem podajal nobenih razlag za opažen pojav. Pač sprejmem statistiko in se na podlagi tega odločam, kaj narediti. Če je recimo vožnja z Renojem 4x bolj nevarna kot vožnja v Citroenu, bi pač kupil Citroena in basta. Skoraj 20 % okuženost celo v najvišjem stratumu družbe je pač toliko, da ne bi želel tvegati. Kot tudi ne bom seksal v Afriških državah, kjer je ogromna prevalenca HIV-a in drugih bolezni. Ker se mi to zdi odgovorno do sebe in konec koncev do širše družbe. Če smo zaradi COVID-a dve leti čepeli doma, potem je logično, da ne bom igral ruske rulete, ko pride do spolno prenosljivih bolezni. Kdo drug, ki mu to ne predstavlja problema, naj se pač odloči po svoje.
Sem upal, da sem kaj spregledal v statistiki, ker se mi zdi bizarna, neverjetna, nemogoča za neko 21. stoletje. Revščine nisem upošteval, če jo upoštevamo po prvotnem predlogu Scaramouche, ta malo ublaži zadeve. Po tej tabeli, če primerjamo iste socialne stratume so razlike še vedno ampak manjše:
4,3x 4,8x 4,4x 4,5x in 4,2x kratnik med stratumi. Se pravi še vedno povprečna razlika več kot 4x v istem socialnem razredu. Ampak v končni fazi niso važne relativne številke ali razlike, važna je absolutna številka. Realno tudi 5 % okuženost med belkami pomeni, da ni ravno pametno seksati kar vsepovprek.
cias ::
Koraaz ::
Fantje, a ste slišal za kondome?
Obstajajo in opravljajo svojo nalogo. Nobene višje znanosti ni.
SPBji pa ne ločujejo po rasi, spolu, družbenem sloju itd. gredo tja, kjer imajo pogoje za življenje in razvoj.
Obstajajo in opravljajo svojo nalogo. Nobene višje znanosti ni.
SPBji pa ne ločujejo po rasi, spolu, družbenem sloju itd. gredo tja, kjer imajo pogoje za življenje in razvoj.
Miki N ::
TheBlueOne je izjavil:
potem bodo verjetno levičarji žal še naprej metali denar v zviševanje socialno-ekonomskega statusa črncev,
Kaj tocno to pomeni? Kateri denar? Kako tocno? Racunaj da socialna ne zvisuje "socialno-ekonomskega statusa". In kaj sploh cakas? Kaj vedno pricakujes, da bodo drugi realizirali tvoje umotvore?
Žal trenutno nimam časa iskati podatkov, prepričan pa sem, da bodo kuall, Socrates, Reycis, cias (in morda še kdo drug) poiskali podatke, koliko denarja se zmeče v zviševanje socialno-ekonomskega statusa črncev. In s tem podali argumente, zakaj bi bilo dobro namesto tega enostavno črnce in črnke seznaniti s tem, da bi bilo za njih bolje, da bi več seksali z belkami in belci in manj med sabo.
Jaz nisem podajal nobenih razlag za opažen pojav. Pač sprejmem statistiko in se na podlagi tega odločam, kaj narediti.
Upam, da ne potujes v katero od republikanskih drzav. Imas precej vecjo verjetnost biti oropan in umorjen napram demokratskim.
Zakaj ne uporabijo logike in volijo demokrate? Verjetno je belim ljudem v naravi biti oropan in umorjen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
Jaz nisem podajal nobenih razlag za opažen pojav. Pač sprejmem statistiko in se na podlagi tega odločam, kaj narediti. Če je recimo vožnja z Renojem 4x bolj nevarna kot vožnja v Citroenu, bi pač kupil Citroena in basta.
Cudna primerjava, ker Renault je Renault, Citroen je samo Citroen, velikih razlik ni, med ljudmi pa so. S koliko osebami pa mislis sexati, da ti pomaga taka statistika, kot jo ponujas? Problem je, da ce bos nasel v Dupleku crnko bo verjetno bolj varna, kot pa snezno bela prostitutka v Bronxu.
In tu je problem tvojega rasizma, da sodis nekoga po barvi koze zaradi neke statistike, kjer ne ves kam v statisticno sliko spada ta oseba.
Statisticna relevanca, ki jo navajas bi bila zate v takem razmerjo samo, ce posexas celotno zavzeto populacijo statistike. Drugace pa je samo rasisticno natolcevanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Problem je kvečjemu če hitiš pa hočš hitro eno preden jo sploh dobr spoznaš. Ampak to je problem v teb ne pa v rasi. Boš pa pri vseh rasah imel tveganje prenosljivih bolezni in če se s tem ne morš sprijaznit potem mogoče ni spolnost zate. Lahko pa se oba testirata pa je za zihr. Če odkloni testiranje lahko to jemlješ kot sumljivo in pač najdeš drugo.
Na splošno mislim da bi moralo biti norma testiranje proti spolno prenosljivim boleznimi preden se podata na posteljo. Nevem zakaj delat tak tabu iz tega. Za zdravje gre.
Dejansko tole. Če smo se proti COVID-u lahko testirali 2x na teden, bi se verjetno morali občasno tudi proti spolno prenosljivim boleznim. Ampak v Sloveniji je vsaj zaenkrat tega tako malo, da se izgleda ne splača. Tale članek v Žurnalu:
https://www.zurnal24.si/slovenija/kater...
Navaja, da je bilo leta 2013 ugotovljenih 1.200 spolno prenosljivih okužb, kar je manj kot 0,1 % popluacije. Izgleda je Slovenija tudi kar se tiče spolnih bolezni zelo varna država. Bomo pa videli, kako bo v prihodnosti. Morda bi bilo smiselno uvesti testiranje za spolno prenosljive bolezni za turiste, ki se v Slovenijo vračajo iz rizičnih držav in so v teh državah imeli spolne odnose.
Med rizične države očitno spadajo tudi ZDA.
Kuall je prilepil eno drugo raziskavo, kjer naj bi bil faktor 2-3x. Tako ta kot tudi tista raziskava pa nista v obzir vzeli multiplikativnih učinkov tega, da se v okolici črncev z istim SES kot pri drugih populacijah pač nahajajo potencialni spolni partnerji z nižjim SES, ker je v njihovih soseskah SES povprečno nižji. Torej nista v obzir vzeli celotnega vpliva SES, ampak samo en del. Vsaj tako bi rekel kak levičar.
Malo ste zašli iz teme.
Jaz nisem podajal nobenih razlag za opažen pojav. Pač sprejmem statistiko in se na podlagi tega odločam, kaj narediti. Če je recimo vožnja z Renojem 4x bolj nevarna kot vožnja v Citroenu, bi pač kupil Citroena in basta.
Očitno je tudi na črncih, da nehajo kupovati renoje, ampak začnejo kupovati citroene, če hočejo izboljšati svoj položaj. Oz tisto, za kar je to metafora.
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
Cudna primerjava, ker Renault je Renault, Citroen je samo Citroen, velikih razlik ni, med ljudmi pa so. S koliko osebami pa mislis sexati, da ti pomaga taka statistika, kot jo ponujas? Problem je, da ce bos nasel v Dupleku crnko bo verjetno bolj varna, kot pa snezno bela prostitutka v Bronxu.
Verjemi, da se bom izognil beli prostitutki v Brnoxu.
Vprašanje zate: v Botsvani je prevalenca okužbe s HIV 20 %. Boš v Botsvani pripravljeni imeti spolni odnos ali ne?
Jaz ne. Zame je to pač preveč tvegano. Pa četudi bi se mi v roke vrgla sama miss Botswane. Ker kdo pravi, da ima miss Botswane kaj manjše tveganje za HIV, kot kakšna kmečka dekla ali hči uradnika ali katera druga? Kako za vraga naj vem katera je varna? Tista, ki jo bom srečal zvečer zunaj in ki bo pripravljena za akcijo, ima kvečjemu še večjo verjetnost da ima HIV ne manjše.
Če ti ne bi seksal z Botswanko si po svoji lastni definiciji hipokrit. Če pa bi, pa si popolnoma neodgovoren norec. Ki ne ogroža samo sebe, ampak tudi vse ženske s katerimi bi imel odnose za tem.
Torej kaj si?
Še izračun zakaj si norec če bi:
HIV skrajša življenje za 13 let. Če imaš 20 % verjetnost da se okužiš (ker ima vsaka peta v Botsvani HIV), potem si z enim spolnim partnerjem skrajšaš pričakovano življenjsko dobo za 13 * 0.2 = 2.6 let. Zdravo življenjsko dobo si skrajšaš za 16 *0.2 = 3.2 let. Samo norec bi si skrajšal življenje za dve leti in pol zaradi enega seksa.
Vir:
https://www.webmd.com/hiv-aids/hiv-aids...
Nauk teme: naslednjic, ko zletis s ceste moras prekleti renault, namesto lastne nesposobnosti za volanom
Verjemi, da se bom izognil beli prostitutki v Brnoxu.
Če se bo preselila v belo sosesko, se ji ne boš (in njenim SPB)
Ker kdo pravi, da ima miss Botswane kaj manjše tveganje za HIV, kot kakšna kmečka dekla ali hči uradnika ali katera druga? Kako za vraga naj vem katera je varna?
Enako kot "veš", da se ena bela prostitutka ni v preteklosti preselila iz Bronxa v eno belo sosesko.
Čisto razumljivo je, da poskušaš znižati tveganje zase, kot pač misliš, da je najbolje. In čisto razumljivo je, da bodo tudi nekateri črnci znižali tveganje zase, kot se jim zdi prav. Morda bi lahko pojave za statistiko tudi poskušal razumeti in jih ne samo nekritično sprejeti, ampak vseeno se zahvaljujem tebi in ostalim sredinskim demokratom, ki bodo morda takšne in podobne statistike objavljali, za plemenito delo ozaveščanja javnosti, ker bodo verjetno zaradi tega tudi črnci razumeli, da je z belkami bolj varno seksat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 28429 (18799) | Mr.B |
» | Dr. Phil: My African-American Daughter Believes She is Caucasian (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16634 (14894) | KAVINSKY |
⊘ | Are races real?Oddelek: Problemi človeštva | 7110 (5962) | Gandalfar |
» | Zenske, rasizem in izbira partnerja (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 94564 (81480) | kr1ženska |