Forum » Loža » Solatni bar: restavracije v Ljubljani
Solatni bar: restavracije v Ljubljani
yansek ::
Pozdravljeni
Vprašanje za tiste, ki obiskujete ali malo bolje poznate restavracije v Ljubljani (in okolici) :
Ali bi kdo lahko predlagal restavracije, gostilne, menze kjer imajo kaj več izbire in širšo ponudbo tudi kar se tiče solat in surove zelenjave ki bi se jo lahko npr. nabralo v samopostrežni ponudbi ali pa tudi vzelo kot pripravljeno jed ?
Hvala
Vprašanje za tiste, ki obiskujete ali malo bolje poznate restavracije v Ljubljani (in okolici) :
Ali bi kdo lahko predlagal restavracije, gostilne, menze kjer imajo kaj več izbire in širšo ponudbo tudi kar se tiče solat in surove zelenjave ki bi se jo lahko npr. nabralo v samopostrežni ponudbi ali pa tudi vzelo kot pripravljeno jed ?
Hvala
- spremenilo: yansek ()
Spar menza na viču ima kar dobro ponudbo v solatnem baru.
Res je, a sem pogosto povsem na drugem koncu in iščem alternative
Zgodovina sprememb…
Lahko je kjerkoli, včasih mi je bližje ena restavracija drugič druga, odvisno v bližini katere bi se nahajal, sicer mi, če sem v Šiški, Črnučah, za Bežigradom npr. vzame sredi dneva zaradi gužve precej časa da pridem zgolj na kosilo na drugi konec
Zgodovina sprememb…
cias ::
BuDi79 ::
ninite ::
A se komu pride na misel "pasniki kjerkoli je zelenje"? Pa ne pult kar krave pustijo pri miru.
Samo olje, kis in sol s seboj vzam :)
Ja ja sej vem, brisan post,...
Samo olje, kis in sol s seboj vzam :)
Ja ja sej vem, brisan post,...
mr_chai ::
ta tip bo pomojem prlezu do 150 let.
OP, če boš kj v okolici Štepca, ima dobre solate po novem Oliva. Včasih ni imela, pa je sedaj nov najemnik in je veliko bolje.
Drgač pa kakšne indijske restavracije glej, npr Bombay Fresh na dunajski
OP, če boš kj v okolici Štepca, ima dobre solate po novem Oliva. Včasih ni imela, pa je sedaj nov najemnik in je veliko bolje.
Drgač pa kakšne indijske restavracije glej, npr Bombay Fresh na dunajski
Invictus ::
Tudi včasih je imela Oliva dober solatni bar, sam to je pred 20 timi leti .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
LeQuack ::
A so sedaj tudi solate postale gurmanske, se pravi da stanejo veliko in so količine male?
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eksotične vrste mesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9681 (7863) | avtek |
» | Kam na malico, manjše menze ali večje trgovske centre (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16073 (8136) | fosil |
» | Zdrava in poceni študentska prehrana v LJ.Oddelek: Loža | 6516 (2659) | Double_J |
» | Študentske menzeOddelek: Šola | 5707 (4867) | žana |
» | Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48631 (44296) | PINki |