Forum » Loža » Apple plačilo naročnin (Apple Music, iCloud...)
Apple plačilo naročnin (Apple Music, iCloud...)

GregiB ::
Alo!
Že leta sem naročen na iCloud dodatne kapacitete in na družinsko naročnino Apple Music... Do sedaj so mi lepo mesečno trgali s kartice, ki jo imam zavedeno kot plačilno sredstvo... vse OK... Tudi zadnja iCloud naročnina je danes šla skozi bp... Mi je pa banka začela zavračati (avtomatsko) plačilo Apple Music. Sem kical banko, pa pravijo, da se to dogaja, ker bi moral transakcijo potrditi preko mDenarnice, kar do sedaj nikoli ni bilo treba... Rekli so, da banka ne more nič, naj se obrnem na ponudnika... Aplle pa seveda vse online... Je kdo že reševal kaj podobnega?
Že leta sem naročen na iCloud dodatne kapacitete in na družinsko naročnino Apple Music... Do sedaj so mi lepo mesečno trgali s kartice, ki jo imam zavedeno kot plačilno sredstvo... vse OK... Tudi zadnja iCloud naročnina je danes šla skozi bp... Mi je pa banka začela zavračati (avtomatsko) plačilo Apple Music. Sem kical banko, pa pravijo, da se to dogaja, ker bi moral transakcijo potrditi preko mDenarnice, kar do sedaj nikoli ni bilo treba... Rekli so, da banka ne more nič, naj se obrnem na ponudnika... Aplle pa seveda vse online... Je kdo že reševal kaj podobnega?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Uporabi to mdenarnico...
Saj bi, ampak zahtevka v mdenarnico ni... ga do sedaj tudi nikoli ni bilo...

Na banki N26 nisem imel podobnih težav. Za katero banko pa gre?
NKBM... tudi jaz do tega tedna nisem imel težav... Na VISO imam vezane 4 naročnine... vsak mesec dobivam obvestila o odlivu, tudi ta mesec je bilo tako.... ya vse, razen Apple music... Bom videl, kaj bo...

mirčh ::
Meni so tudi zavrnili transakcije za plačilo apple music. Poklical sem na NLB, kjer so mi rekli, da je Apple na črnem seznamu.
Bravo NLB! :)
Še sreča , da ni Apple na črnem seznamu pri revolutu :)

tomaz- ::
Jp, tudi meni. In potem ti rečejo, da ti lahko odblokirajo kartico za 1 uro!?
Jebiga, bo treba končno banko zamenjat.. Kak predlog ? rabim zgolj osnovno digitalno poslovanje + kreditno kartico in je to to - še najboljš bi bilo, da bi native podpirali Apple pay
Jebiga, bo treba končno banko zamenjat.. Kak predlog ? rabim zgolj osnovno digitalno poslovanje + kreditno kartico in je to to - še najboljš bi bilo, da bi native podpirali Apple pay

tomaz- ::
verjetno bom res nekaj od tega, ker dejansko ne rabim nič "posebnega". Sem gledal edino še delavsko hranilnico, če ima kdo kaj več info.. Je OK, online poslovanje jim štima ?

velikBrokoli ::
DH je bil meni OK, ampak boš spet na slovenski banki, ki tudi nima native Apple Pay supporta + verjetno vse slovenske banke uporabljajo podoben blacklist.

Update... po osmih (8!!!) zavrnjenih zahtevkih aplle-a je deveti šel skozi... ne vem, kak to delajo...

igor0203 ::
Na Unicreditu so tudi meni zavrnili placilo narocnine za Apple Music, ocitno zavrne Bankart oz. kdorkoli je zadaj. Se cakam na odgovor od banke

OutOfTheBox ::
NKBM ni ravno dobra banka (ne vem katera slovenska sploh je). Apple je pri njih na črnem seznamu (nekdo bi moral zarad te odločitve letet ker so sami problemi).
Skratka toliko problemov so mi nasrali da sem šel na Revolut (izjemna zadeva).
Skratka toliko problemov so mi nasrali da sem šel na Revolut (izjemna zadeva).

Odgovor iz Unicredit glede zavrnitve plačila na Apple.com
Spoštovani,
hvala za vaše sporočilo.
Trenutno je pri nas Apple na "črni listi" zato prihaja do zavrnitev plačila.
V koliko bi želeli, da se plačilo izvede, vas vljudno prosimo, da nam potrdite, da vašo kartico uvrstimo na "White listo" in pa zadnje 4 številke vaše kartice.

celje ::
Odgovor iz Unicredit glede zavrnitve plačila na Apple.com
Spoštovani,
hvala za vaše sporočilo.
Trenutno je pri nas Apple na "črni listi" zato prihaja do zavrnitev plačila.
V koliko bi želeli, da se plačilo izvede, vas vljudno prosimo, da nam potrdite, da vašo kartico uvrstimo na "White listo" in pa zadnje 4 številke vaše kartice.
kako to mislijo? apple na crni listi, oni bi pa tvojo kartico dali na belo listo?

Skyman ::
Slovenske banke nekaj "serjejo" sem bral na forumuh.Sam imam Mbills zaenkrat normalno trgajo! Tuje banke ala revolut,n26 naj bi delovale bp.

kako to mislijo? apple na crni listi, oni bi pa tvojo kartico dali na belo listo?
Nekaj v stilu, da avtomatskih plačil ne prepuščajo razen na izrecno dovolilo plačnika, ki pa s tem prevzema tveganje... Zgleda, da Apple zaračunavah iz različnih POS (points of sale), zato... zmeda...

Verjetno je avtomatsko zavrnjeno, ker bi moral placilo verificirat prek 3ds avtentikacije, kar pa pri teh avtomatskih placilih ni mogoce. Samo ugibam, predvsem me pa moti, da ni bilo nobenega obvestila glede tega.

Verjetno je avtomatsko zavrnjeno, ker bi moral placilo verificirat prek 3ds avtentikacije, kar pa pri teh avtomatskih placilih ni mogoce. Samo ugibam, predvsem me pa moti, da ni bilo nobenega obvestila glede tega.
Dvomim, da je to razlog... npr. za Playstation mi trga storitev brez avtentikacije... z plačilom storitve iCloud pri Applu še nisem imel problemov... samo Apple Music...

BadgerSkin ::
Meni so tudi zavrnili transakcije za plačilo apple music. Poklical sem na NLB, kjer so mi rekli, da je Apple na črnem seznamu.
Od zadnje posodobitve imam s klenim programjem od NLB same težave, zavrnjene transakcije, digitalno kartico, ki zafrkava in še in še, najraje bi menjal banko in če dobim kakšen mail v stilu "We hate to see you go" bi se z veseljem razpisal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 160490 (6886) | Samo1122 |
» | Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42404 (3606) | fopi |
» | Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 53444 (11505) | Apple |