Forum » Igre » Gta III VC mi ne dela!
Gta III VC mi ne dela!
MrGTO ::
Zivjo!
Torej stvar je taka. Normalno sem igral tole igrco, ko sem nekega dne formatiral in dal na novo to igrco gor. Ampak igra ni delala, ko sem jo pognal se ni zgodilo nic. ok si recem, pac je neki narobe s cd-ji.danes dobim druge cd-je od kolega ki pravi da mu delajo in spet isto. ko hocem pognat se sploh nic ne zgodi. sploh ni nobenega errorja. Prosim ce mi lahko kdo razlozi zakaj mi zdej ne dela prej pa ja. Windowsi so bili zmeraj XP, masina pa je dovolj dobra.
Lp, Blaž
Torej stvar je taka. Normalno sem igral tole igrco, ko sem nekega dne formatiral in dal na novo to igrco gor. Ampak igra ni delala, ko sem jo pognal se ni zgodilo nic. ok si recem, pac je neki narobe s cd-ji.danes dobim druge cd-je od kolega ki pravi da mu delajo in spet isto. ko hocem pognat se sploh nic ne zgodi. sploh ni nobenega errorja. Prosim ce mi lahko kdo razlozi zakaj mi zdej ne dela prej pa ja. Windowsi so bili zmeraj XP, masina pa je dovolj dobra.
Lp, Blaž
VuLc4n0 ::
Kolikor jaz vem GTA III VC (Grand theft auto 3 vice city) ne obstaja. Če že sprašuješ se vsaj naslov nauči napisati, pa brez zamere.
http://christinalake.cjb.net
flipflop ::
Uninstall,spucaj vse od rockstar games ali GTA in podobnih iz registra,pa daj nazaj gor. Moralo bi delat.
Pa uporaba kod lahko zjebe špil,ne vem zakaj. Isto uporaba modov.
Pa uporaba kod lahko zjebe špil,ne vem zakaj. Isto uporaba modov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flipflop ()
VuLc4n0 ::
Sam men se zdi da ko v špil prideš ti piše GTA VICE CITY brez '3' ali 'III'.
http://christinalake.cjb.net
zdej sem dal dol pa se enkrat dol pa spet ne dela.S tem da mi je vceraj enkrat celo uspelo prit notri in danes tudi. Ampak zdej spet ne morem, lahko klikam kolko hocem ampak se nic ne zgodi.
Prooooosim za pomoc.
Lp, Blaž
Prooooosim za pomoc.
Lp, Blaž
ja.
Fantje sej zdej dela. Veste kje je bil problem? V save file-ih. Namrec jaz sem imel shranjene save-e in predno ko sem jih skopiral je delalo, nato pa ko sem jih skopiral pa ni delalo vec.Zdej pa jih spet zbrisem in dela.
Hvala vsem!
Lp, Blaž
Fantje sej zdej dela. Veste kje je bil problem? V save file-ih. Namrec jaz sem imel shranjene save-e in predno ko sem jih skopiral je delalo, nato pa ko sem jih skopiral pa ni delalo vec.Zdej pa jih spet zbrisem in dela.
Hvala vsem!
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 101015 (510) | oo7 |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40591 (26307) | Sc0ut |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50806 (15409) | Heavy |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8651 (6929) | roli |
» | GTA5 Q4 2004Oddelek: Igre | 2508 (1964) | gigaherz |