» »

Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI

««
«
1 / 10
»»

oo7 ::




Report: GTA 6 is in development, we once came close to GTA: Tokyo


The Grand Theft Auto series has never left the US*—or its fictional account of it, anyway—but apparently it once came close to boarding Air O for a trip to Tokyo. According to our friends at TechRadar, a source close to Rockstar says the developer was "serious" about making a GTA set in Tokyo, but pulled the plug after assessing the difficulty of moving the series outside the US. According to the source, Rockstar even made a trip to Japan to scope out the city.

TechRadar also notes that in 2003, Rockstar applied for trademarks to protect "GTA: Tokyo" and "GTA: Bogota," and though the news was reported at the time, I don't recall it causing much of a stir. I think we all assumed: Sure, GTA can go anywhere, sounds good! But TR's source says that Rockstar decided against changing GTA staples like cars and brands. Speculation on my part factors in how much GTA has embraced itself as satire of American culture since then—to do the same for Japanese culture in GTA's not-exactly-nuanced style would be such a departure that I can't see it ever happening.

But while GTA: Tokyo may never exist, TR's source says that GTA 6 is in development (no big surprise), though a location hasn't been decided. I expect it'll be at least a couple years before we hear anything official on it. The gap between GTA 4 and GTA 5 was about five years, which would put GTA 6 in 2018 or 2019, if history repeats.

http://www.pcgamer.com/gta-6-is-in-deve...

Tony710 ::

GTA: Bogota, dobra ideja. Bo glavni protagonist Pablo Escobar?

kitl76 ::

Se pravi nekje 2020.

Tony710 ::

Se ne bi cudil ce bi bilo 2025.
Glede na to da se pri Cockstarju ukvarjajo le se z online-on in shark cardsi....
In tudi ne bi bil presenecen ce bi bil GTA 6 izkljucno online oz MP.

m0LN4r ::

DX12 pa malo morje lucke, direkt za tokio lightshow:

https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Sssaga ::

GTA 3 in GTA IV sta mela 2 dodatka. Prvi v obliki Vice City in San Andreas, drugi v obliki bikerja in šminkerja, tako da upam, da z GTA V niso zaključili in je el ekipe osredotočen na dodatke v smislu kampanje, ker online je totaln kaos, če nimaš dovolj frendov.

oo7 ::

GTA 6 might be playable in VR- plus all the latest news and release date rumours

http://www.expertreviews.co.uk/games/14...

oo7 ::

V Braziliji je GTA 6 že zunaj in to za Ps2 :))

GTA 6 out now in shock new release! (But only in Brazil, for PS2...)




http://metro.co.uk/2017/01/23/gta-6-out...

scipascapa ::

mogoče mislijo, da je že 1.4?

kitl76 ::

Še dobro, da ni samo za Commodore :))

oo7 ::

Motion capture actor claims to be working on GTA 6

An actor has put Grand Theft Auto 6 on his online CV, implying that the game is already deep into development.



http://metro.co.uk/2017/07/27/motion-ca...

kitl76 ::

To bodo pretekla še leta, da bo to končni izdelek.

Tr0n ::

oo7 ::

Grand Theft Auto VI To Star Female Lead; To Be Set In Vice City - Rumor

https://wccftech.com/grand-theft-auto-v...

Vazelin ::

8-)Vice City fuck yea8-) Upam da se vrnejo tja v 80s

A bo od Vercettija sestra main character?:D

Vazelin ::

Upam, da bodo vkomponirali zgodbo okrog enice in bo veliko navezovanja. Upam, da bodo ohranili tisti hud vibe mesta iz Vice City. Men osebno je ozemlje v GTA5 ene 5x preveliko in bi bilo prav fino imeti zgolj mesto iz VC in potem še malo okoliša zraven - s tem, da bi zadeve naredili bolj interaktivne.

to bo zame blast from the past. ko sem bil star ene 22 let sem podolgem in počez obračal VC. Verjetno bom potočil kakšno solzico:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

oo7 ::

Rumour: Grand Theft Auto 6 will be based in Miami, targets a 2022 release

https://www.dsogaming.com/news/rumour-g...

ahac ::

Torej 2030 na PCju. Do takrat bo pa Rockstar trdil, da PC verzija sploh ni v načrtu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vanadium ::

Vazelin je izjavil:

Upam, da bodo vkomponirali zgodbo okrog enice in bo veliko navezovanja. Upam, da bodo ohranili tisti hud vibe mesta iz Vice City. Men osebno je ozemlje v GTA5 ene 5x preveliko in bi bilo prav fino imeti zgolj mesto iz VC in potem še malo okoliša zraven - s tem, da bi zadeve naredili bolj interaktivne.

to bo zame blast from the past. ko sem bil star ene 22 let sem podolgem in počez obračal VC. Verjetno bom potočil kakšno solzico:)


Meni je še premalo ozemlje v gta 5, bi blo pa hudo da bi lahko na letališču šel na letelo in odletel v san andreas, vice city, pa liberty city. Lahko bi mogoče dali new orleans. Pa končno bi lahko naredil da si lahko policaj, medic, gasilec... ala LSPDFR npr v onlinu....

Vazelin ::

Upam da se bo GTA6 primarno razvijalo za naslednjo generacijo konzol. RDR2 bo čisti current gen naslov. Upam da GTA6 ciljajo na novo generacijo, pa potem portajo za obstoječ bazen konzol.

oo7 ::

Rockstar Co-Founder "Thankful" That's He Not Releasing Grand Theft Auto 6 Right Now


"It's really unclear what we would even do with it, let alone how upset people would get with whatever we did. Both intense liberal progression and intense conservatism are both very militant, and very angry. It is scary but it's also strange, and yet both of them seem occasionally to veer towards the absurd. It's hard to satirize for those reasons. Some of the stuff you see is straightforwardly beyond satire. It would be out of date within two minutes, everything is changing so fast."


https://twinfinite.net/2018/10/rockstar...

oo7 ::

Grand Theft Auto 6 Will Be First On PS4 Before PS5 - Here's Why

https://www.psu.com/news/grand-theft-au...

kitl76 ::

Jaz sem GTA V kupil 3x :)) 2x xbox 1x PC.

Izi ::

Rockstar vedno uporablja to podlo vendar preizkušeno taktiko, da prodajo čim več kopij.

Z novim GTA vedno čakajo na novo generacijo konzol, ampak izdajo ga pa vedno malo preden pride nova generacija tako da so vsi neučakani igralci prisiljeni igro kupiti na stari generaciji konzol.
Čez eno leto pride verzija za nove konzole in igro vsi kupijo še enkrat, ker je ta verzija mnogo lepša in še večino bugov ima odpravljenih. Še eno leto kasneje pa pride še PC verzija, ki je spet lepša in boljša in manj bugasta in vsak pravi igralec mora isto igro kupiti že tretjič >:D

kitl76 ::

No hvala, pol sem jaz pravi igralec :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kitl76 ()

IvoJan ::

jaz sem petko kupil za ps3, ps4, PC in xbox one :'D
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Gagatronix ::

Jaz pa dobil zastonj za PS3 in PC. Beat that.

Machete ::

Jaz ga pa sploh nimam nikjer. Machete wins.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

ahac ::

Jaz sem ga kupil šele možno znižanega na PCju, ker takih grdih taktik nisem želel podpirat. Če sem že moral čakat 2 leti na PC release, lahko čakam tudi, da cena pade. Zakaj bi plačeval full price za staro igro?
Po igranju sem tudi ugotovil, da igra več itak ni vredna. Rockstar je najbolj overrated developer.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

mlamat ::

GTA 5 je naboljša igra vseh časov, ki jo bodo študirali še čez 1000 let. Jaz sem jo prvič igral prejšnji mesec na PS3-ju in sem bil osupel.

Gagatronix ::

Meni je bil od vseh GTA-jev najbolj vsec San Andreas, mi je pa tudi petica vsec. (V bistvu ravno zadnje dni ponovno preigravam San Andreas)

ahac ::

GTA5 bi si zaslužil oceno max 8/10.

Gameplay je komaj dovolj dober za tak tip igre.
Zgodba je slaba, nesmiselna in polna butastih stereotipov.
Polovica misij je skoraj samo vožnja čez mesto. Ko se 10x pelješ po isti cesti to pač ni fun. Vmes pa še bolj dolgočasne misije kot je npr. nakladanje kontejnerjev. Zabavne glavne misije lahko preštejem na prste ene roke, pa še tam si zelo omejen in moraš delat točno to kar si je Rockstar zamislil.
Stranske dejavnosti so tudi dolgočasne in nedodelane. A se je kdo mogoče zabaval pri jogi?
Edino kar rešuje igro so dialogi med characterji, ampak tudi pogovor o tem kdo ga bo komu fafal, zame ne spremeni dolgočasne misije v "best ever" igro.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

oiwedfhjweif ::

Sem kupil igro hitro po izidu za PS3. Še danes je nisem končal, sem pa pogledal konec na Youtube, pa tudi ni glih nekaj.
GTA 1, 2, 3 in Vice City sem ogromno preigral, novejše bolj malo.

Mi je pa bil GTA4 boljši, kot GTA5.

Gagatronix ::

Mene je stirica tako razpizdila, da je se vedno nisem dokoncal. Obupen vozni model prakticno vseh vozil, blesave misije, Romanovo stalno tezenje po tel...

gusto ::

Ko se že pogovarjamo, kaj je koga razpizdilo pri GTA-jih. Mene zelo pizdi dejstvo, da GTA 4 in GTA 5 danes ne morem več igrati. Obe igri sem kupil originalni in sta nekaj časa delovali, sedaj GTA 4 nikakor več ne morem usposobiti. Verjetno sem za vse finte in po raznih forumih porabil kakšnih 8 ur, nič od tega kar sem probal ne deluje. Za GTA 5 si nisem vzel toliko časa, zadnjič sem hotel na hitro malo igrati, čakam 1 uro, da se updejta, zaženem, nič, pol ure bluzim po forumih za rešitvami, nič, si mislim F*** O** Rockstar in ugasnem. Ko sem bil pirat sem lažje usposobil igre, kot pa sedaj ko imam original. Sem mislil, da bom kliknil in igral, ma kaki, očitno so to sanje. Računalnik je I5 3570, GTX 660, WIN 10. Oboje je na začetku delalo, potem pa se je z raznimi updejti vse zje*alo. Pa nisem edini, po netu ima veliko ljudi enake probleme.

Gagatronix ::

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.

gusto ::

Gagatronix je izjavil:

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.

Sem zelo vesel zate, vendar meni in ogromno ljudem na raznih forumih, kljub reinstallom vsega in raznimi možnimi fintami ne. Sam z nobeno drugo igro nikoli nisem imel težav.

XIIT ::

gusto je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.

Sem zelo vesel zate, vendar meni in ogromno ljudem na raznih forumih, kljub reinstallom vsega in raznimi možnimi fintami ne. Sam z nobeno drugo igro nikoli nisem imel težav.

To maš probleme s Steam verzijo? Kaj točno te heca?
"Only physical beauty is the foundation for a true higher culture of
the mind and spirit as well. Only sun and steel will show you the path."
Beauty is absolutely terrifying to people because it highlights what is ugly.

kitl76 ::

Jaz sem imel pri GTA V problem ko sem imel piratske windowse. Ko sem kupil original je začela igra delovati.

MostWanted ::

Gagatronix je izjavil:

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.


zadeve so na partisu in delujejo BP!

kitl76 ::

Online ne.

oo7 ::

Jaz sem GTA V igral na PS3 in na PC

Vazelin ::

Meni osebno ima GTA5 preveliko ozemlje, s premalo fokusirano igralno izkušnjo. Enostavno je furanje po poznanih ulicah v Vice City bolj zanimivo od nekega furanja po random ulici v GTA5, ki jo pozabiš čez 10 sekund. Vsekakor kvantiteta tukaj ni kvaliteta.

Se bojim da bodo šli s šestico še bolj v ekstreme in še povečali mapo.

Meizu ::

Meni je GTA IV svetlobna leta pred V. Vozno model je v 5ki za k, fizika je 1000x manj interesantna kot v 4ki. Razen mape, ki mi v 5ki bolj diši je 4ka za 5ico majka mila marija božja.

TheBlueOne ::

Vazelin je izjavil:

Meni osebno ima GTA5 preveliko ozemlje, s premalo fokusirano igralno izkušnjo. Enostavno je furanje po poznanih ulicah v Vice City bolj zanimivo od nekega furanja po random ulici v GTA5, ki jo pozabiš čez 10 sekund. Vsekakor kvantiteta tukaj ni kvaliteta.

Se bojim da bodo šli s šestico še bolj v ekstreme in še povečali mapo.


Ce se ti ne da furat, lahko poklices taxi, kjer ce stisnes enter preskoci pot. Samo prej moras dati na zemeljevidu tocko kamor hoces, kar ti taksist potem ponudi najprej. Meni je ta ugotovitev radikalno izboljsala GTA5. :)

ahac ::

Meni osebno ima GTA5 preveliko ozemlje, s premalo fokusirano igralno izkušnjo.

Pri meni je pa ravno obratno. GTA5 ozemlje se mi zdi premajhno, ker se mi ni všeč vedno furat po istih ulicah. Raje imam open world igre, kjer se seliš po mapi in vedno odkrivaš nekaj novega.
Pa Los Santos ima tudi veliko znamenitosti pobranih iz pravega LAja, ampak tukaj potem izpade ful nabasano s tem (stvari, ki so sicer po več milj narazen, so tukaj na drugi strani ulice).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

gusto ::

XIIT je izjavil:

gusto je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.

Sem zelo vesel zate, vendar meni in ogromno ljudem na raznih forumih, kljub reinstallom vsega in raznimi možnimi fintami ne. Sam z nobeno drugo igro nikoli nisem imel težav.

To maš probleme s Steam verzijo? Kaj točno te heca?

Steam verzija, originalni Windowsi. Sploh se ne spomnim več, kaj je bila težava, mislim da je šlo v meni pri GTA 4, potem pa ne naprej. GTA 5 se še manj spomnim. Ne vem, ne da se mi več s tem ukvarjat. Sicer sem našel identične probleme pri drugih uporabnikih, sem preiskusil veliko predlaganih rešitev, vendar ni šlo.

The Player ::

gusto je izjavil:

Ko se že pogovarjamo, kaj je koga razpizdilo pri GTA-jih. Mene zelo pizdi dejstvo, da GTA 4 in GTA 5 danes ne morem več igrati. Obe igri sem kupil originalni in sta nekaj časa delovali, sedaj GTA 4 nikakor več ne morem usposobiti....


Sam imam tudi doma original GTA 4 v fizični obliki, ne digitalna kopija.

Kaj, a to pomeni, da je sedaj CD neuporaben?

Vem to, da sem tudi sam klel, ko je igra izšla in si mislim: "naloži in igraj" nope, ker se je stvar updejtala in je trajal tut po pol ure, nikjer pa opcije, da bi updejt preskočil ali preložil.

Kaj bo potem, ko ne bo več podpore? Bom prisilje igro ponovno kupit?


Gagatronix je izjavil:

Zadeve so na Steamu in delujejo bp.


Meni pa te digitalne različice iger niso všeč, ker vedno kaj zaj***, namerno ali nenamerno. GTA San Andreas steam različica je najbolj oskubljena različica San Adnreasa, ki jo lahko dobiš. Najboljša pa sta PS2 in day one release. Dejansko so igro oskubili polno nekih bonbončkov, ki so bili prvotno prisotni v igri.



Tudi z Gog-om nimam kaj preveč dobrih izkupšenj. Enostavno igre niso tako dobro portane, k vedno nekaj manjka ali ne dela pravilno, zato imho vedno izberem original od založnika, če je le možno. GOG je edino dober za kake zahtevne stare DOS igre, ki imajo CD glasbo, da se ti ni treba matrat z DOS-om. Samo 2x klik in dela.

BorutO ::

Po moje ne bo online, ker imajo že en online in je verjetno za njih prava polomija, saj ne morejo zaščititi serverjev pred hekerji, ki hekajo. Da njihov multiplayer izgublja priljbuljenost je verjetno največji krivec kar sam rockstar, saj še do danes ni uspel narediti ničesar, da se igralec z modi ne bi mogel več izživljati nad drugimi igralci. Najbolj žalostno je, da heker postane "šerif" serverja in lahko dela s tabo kar hoče ... lahko te freeza in se ne moreš premikat, lahko ti odvzame vso orožje, lahko te ubije in kar je še najhuje, vrže iz serverja. Žalost od žalosti. Po moje se zelo dobro zavedajo, da pri 6. ne bodo imeli več take online priljubljenosti, kot so jo imeli pri 5. na začetku. Jaz 6. ne bom kupil, če bo online.

Sem tudi sam 5. hekal v multiplayerju, da sem si naredil ogromno mrd keša, kupil vse možno, kar obstaja oz. kar lahko kupiš itd. nikoli pa se nisem izživljal nad igralci.

Ampak ko mulc prvič dobi hack tool v roke, bo itak se izživljal nad vsem in vsakim, ker se v real life ne more in ne upa.

ahac ::

Rockstar se ne sekira zaradi hackanja. Važno, da fajn služijo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
««
«
1 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption 3

Oddelek: Igre
423673 (668) DejchSLO
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Igre
2390440748 (7364) Kayzon
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9820527 (1921) meho7

Grand Theft Auto 6

Oddelek: Igre
61876 (1565) ahac

Več podobnih tem