» »

Cene kurilnega olja

Cene kurilnega olja

GregiB ::

Torej, sem eden od tistih grešnih 15% slovenskih gospodinjstev, ki še vedno kuril kurilca... Nikakor ne znam oceniti, kdaj bi bil čas za nakup za letošnjo kurilno sezono. Vlada ža tedne napoveduje, da bo uvedla nekakšne ukrepe, ki so znotraj dovoljenega, a zaenkrat še nič
Kar me pa najbolj.... "skrbi" je pa to, da imajo ponudniki na spletu sicer objaveljene trenutne maloprodajne cene.... a s pripisom, da velja cena ob dostavi. Ta pa je lahko tudi do 0,2€ ali 0,3€ drugačna, kot ob naročilu... Npr. prejšnji teden so se cene gibale okoli 1,32€/L, zdaj so na 1,54€/L. Pri 2.000L je to kar 440€ oz 17%. Kar konkretna cifra... za "presenečenje".
Kaj ostali kurilniki pričakujete glede neslednjih tednov, mesecev?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

AtaŠtumf ::

Zaradi briljatnih sankcij Rusiji pričakujem visko ceno kurilnega olja, okrog 1.5 oz. celo do 1,9 eur, a bo vmes pripleasal golobček in bo omejil ceno.

Kdaj bo pa priplesal in koliko bodo vse te omejitve, plina, eleketrike, bencina, kurilnega olja stale davkoplačevalce in kakšen dolgoročni finančni vpliv bodo imele na ljudi in gospodarstvo, si pa ne upam povedati.

A vidim, da večini ni problem dati vsaj 1000 eur vsak mesec več, samo da Rusija ne zmaga...

Ker neke inteligenca vseh teh sankcij proti Rusiji osebno ne vidim, izpade mi, kakor da režemo vejo drevesa, medtem ko stojimo na tej veji.

No ja, verjetno, če sediš v topli pisarnici v Bruslju in vlečeš več jurčkov plače na mesec se pa res ne sekiraš, če je kurilc 1, 2 ali 3 eure!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Priprave na mrzlo zimo (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
57969421 (43429) CetnikVlado
»

Kdaj kupujete kurilno olje (strani: 1 2 )

6311095 (5213) MadMax
»

Bencin - spremembe cen (strani: 1 2 3 )

11420029 (10631) FoxKnox
»

Ogrevanje na Elektriko (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
15962741 (32190) konspirator
»

Stanje naftnih zalog v svetu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15414835 (10486) Karaya 52

Več podobnih tem