» »

čiščenje leče na cd-rwju

čiščenje leče na cd-rwju

rimljan ::

nekaj me rekorder zajebava in nameravam ščistiti lečo,pa me zanima kako je najbolje!nekaj sem že iskal po netu in sem izvedel naj ne čistim z alkoholom,ker baje pušča sledi!sicer pa vsak nasvet je dobrodošel!

Aspirinix ::

Probaj s čistilom za steklo. Jaz sem uporabil Stelex, pa vatirane palčke. No, izvijač pa nekaj ročnih spretnisti je potrebno imeti tudi.

Drugače, če se nočeš zaj*** pa si nabavi čistilni cd- to je oni krtačko. Mislim, da imajo nekje tudi one, ki na njih kaneš nekaj kapljic čistila.

rimljan ::

tnx!verjetno se bom jutri zraven spravil!

Vikking ::

jst sm uporabo krpo (fina krpa) in uporabo čistili za čiščenje magnetnih glav, enkrat tud čistilo za čiščenje tipkovnic oz ekrana... je vedno delovalo..

kar se pa tiče cd-ja s krtačkam, pa večje neumnosti nismmogu storit da sem to kupu, ker ne naredi ničesar (vsaj meni ni), ker ponavadi se prah zapeče na lečo.

lp

Slowenc ::

Jest sm pa uporabil kar palčko za ušesa pucat. Očisti brez problemov.:D
Skiny gate.

rimljan ::

rekorder mi ne pece vredu cdje,pa sem mislil mogoce je to to in bom poskusil!star je ze cca.2.5 leti in se nisem tega storil zato bom videl ce bo potem kaj bolje

Hypno ::

Živjo!

Že nekaj časa uporabljam za čiščenje "čistilni" CD. NA spodnji strani ima 2 krtački različnih barv. Zraven dobiš tekočino, ki jo naneseš malenkost na eno do ščetk. Nekajkrat spustiš CD "skos", ena razmasti lečo, druga pobriše. Stvar ima učinek. Vsaj pri meni in večini ljudeh, ki so probal to narest. Če gre za neko drugo napako (zamik leče) pač nimaš kaj narest.

Aja, zadevi se reče ACD 23 CD Laser Lens Autocleaner.

Dobil od kolega, vprašam, povem kej se da dobit (baje ni problem).
Great are mysteries of the mind ...

rimljan ::

sem razdrl in spucal z palckami za uho in ni nič bolje!bom vprašal jutri v Comtronovi trgovini,če imajo un cd,če ne bi pa tebe prosil Hypno,da se pozanimaš kje nabavit!
mogoče so krivi tud cdrji LG 48x,z nerotovim testom mi pokaže površinske napake,ko cd posnamem !sem pa posnel en cdrw MMore pa deluje normalno!drugih cdr pa nimam doma,da bi poskusil!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Očala - čiščenje leč

Oddelek: Loža
235567 (5092) sisemen
»

DVD pogon zazna vse cd/dvd kot prazne

Oddelek: Pomoč in nasveti
8601 (493) abyssus
»

S čim očistiti zaslon prenosnika/monitorja?

Oddelek: Zvok in slika
426337 (5455) petrca
»

Čiščenje leče optične enote v prenosniku?

Oddelek: Strojna oprema
143444 (3248) Valvoline
»

CD teac 32X

Oddelek: Pomoč in nasveti
131899 (1726) alien-w

Več podobnih tem