Forum » Pomoč in nasveti » ADSL povezava na drugem računalniku
ADSL povezava na drugem računalniku
msavic4 ::
Imam ADSL povezavo na računalniku na katerega imam prek "cros-over" kabla povezan še en računalnik. Dokler sem imel še navadno tel. linijo, sem lahko normalno na tem drugem računalniku uporabljal povezavo s primarnega računalnika. A to pri ADSL ni možno? Povezavo mi sicer zazna, vendar ko poskušam povezati mi javi: Error 678. The remote computer did not respond... Še pred tem se zelo čudno začne povezovati: Connecting through WAN Miniport (PPOE)...
A je to kakšen komercialni trik Siola ali moram popraviti kakšne nastavitve?
A je to kakšen komercialni trik Siola ali moram popraviti kakšne nastavitve?
msmiha ::
No ker si dokaj novi uporabnik te naj spomnim, da je na Slo-Techu tudi napisanih kar lepo števlio člankov. Med njimi je tudi članek, ki sliši na ime Deljenje internetne povezave. Svetujem ti da si ga prebereš v celoti.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vikking ::
mislim da more biti povezava pr ADSL-ju straight in ne cross over vsaj jst mam tko, no vse skupaj mam preko HUB-a
Mavrik ::
Za omrežno povezavo preko huba/switcha mora biti navaden, ne crossover kabel.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri crossover povezavi dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1875 (1669) | pirx |
» | razdeljen ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1837 (1309) | bbombek |
» | Laik v postavljanju mreže z dvema pc-jema..prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (969) | kanabis |
» | ADSL in HUBOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1523) | cmocko |
» | ADSL - mrežna kartica x2Oddelek: Omrežja in internet | 905 (759) | PaJo |