Forum » Omrežja in internet » linksys mr 9000 in ewelink
linksys mr 9000 in ewelink
Shybby ::
prosim za pomoč.. imel sem mikrotika plus 3 routerje po celem posestvu za pokritost wifija.. v petek je vse odnesla strela.
kupil sem linksys mr9000 ter 3 dodatne velop antene, z katerimi pokrivam isto območje, dejansko pa je vseh nastavitev dost manj, tako da mi je sistem kar všeč.
nastal je pa problem da ne morem dodat sonoff vtičnic, katere sem prej uporabljal. iščem na spletu pa ne najdem nobene omoči..
sonoff deluje na 2,4ghz, sem na liksysu tudi ročno nastavil da imam 2.4 ter 5g ločeno z drugačnim geslom, pa mi vseeno ne gre povezat z ewelinkom nobenega sonoffa, v ewelinku ga preprost ne najde..
a je se že kdo ukvarjal z tem, oz bi vedel kdo kaj naj naredim?
hvala
kupil sem linksys mr9000 ter 3 dodatne velop antene, z katerimi pokrivam isto območje, dejansko pa je vseh nastavitev dost manj, tako da mi je sistem kar všeč.
nastal je pa problem da ne morem dodat sonoff vtičnic, katere sem prej uporabljal. iščem na spletu pa ne najdem nobene omoči..
sonoff deluje na 2,4ghz, sem na liksysu tudi ročno nastavil da imam 2.4 ter 5g ločeno z drugačnim geslom, pa mi vseeno ne gre povezat z ewelinkom nobenega sonoffa, v ewelinku ga preprost ne najde..
a je se že kdo ukvarjal z tem, oz bi vedel kdo kaj naj naredim?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno stanovanje (strani: 1 2 3 4 … 50 51 52 53 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 481910 (575) | Lonsarg |
» | Raspberry Pi + Home Assistant (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 38057 (4895) | fulgur |
» | Univerzalni remote za garažna vrataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5237 (2791) | Karen |
» | Sonoff povezava v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 886 (632) | dkulcar |
» | Daljinsko upravljanje lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1207 (1025) | OK.d |