Forum » Operacijski sistemi » Zaustavitev XP-jev
Zaustavitev XP-jev
jjohny ::
Občasno imam problem pri zaustavitvi WinXP. Napiše mi, da Explorer.EXE se ne odziva ali nekaj podobnega. Potem nekaj melje in ugasne PC.
Instaliran imam XP, brez kakšnih service packov in popravkov. A bi te stvari kaj pomagale, če jih instaliram?? Imam pa trenutno instaliranih kar precej programov: office, autocad, roxio, acrobat...
Kakšne so vaše izkušnje z dodajanjem popravkov??
lp, jani
Instaliran imam XP, brez kakšnih service packov in popravkov. A bi te stvari kaj pomagale, če jih instaliram?? Imam pa trenutno instaliranih kar precej programov: office, autocad, roxio, acrobat...
Kakšne so vaše izkušnje z dodajanjem popravkov??
lp, jani
jjohny ::
A ima kdo točen link za dol potegnit servis pack 1 ali pa 1a.
Jaz bi potreboval to datoteko, ker bi jo potem preko CD-ja prenesel na drugi comp, ki ni priključen na internet. Zato mi ne pomaga stran na Microsoftu, ker tam ti kar direkt instalira na PC.
lp, jani
Jaz bi potreboval to datoteko, ker bi jo potem preko CD-ja prenesel na drugi comp, ki ni priključen na internet. Zato mi ne pomaga stran na Microsoftu, ker tam ti kar direkt instalira na PC.
lp, jani
ddeben ::
Vem to, da se sp1 dobi skoraj na vsakem cd-ju od pcformata! pa pr microsoftu lahk das tud opcijo de ti sp na disk instalira ...
Ziga Dolhar ::
Na Microsoftovi strani si namesto Express Installa potegneš Network install ...
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68323 (55681) | MrStein |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29103 (18346) | GTX970 |
» | Windows 8 driverjiOddelek: Strojna oprema | 1018 (954) | Jancheq99 |
» | Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8167 (8167) | darkolord |
» | Restart med instalacijo Win98seOddelek: Operacijski sistemi | 1042 (860) | Tilen |