Forum » Loža » dobava kurilnega olja
dobava kurilnega olja
Baja ::
ve kdo kaj se s cvičkom dogaja? naročili 14 dni nazaj, danes kličejo da je nedobavljivo in ne vejo kdaj bo. isto slišim od drugih, dobava 3-4 tedne.
a rajsi kar nafto natankam? cez mesec bo cvicek 2e, dizl 1,5 :P
a rajsi kar nafto natankam? cez mesec bo cvicek 2e, dizl 1,5 :P
kriptobog ::
Ja zato, da vam bodo držaje prodali takrat, ampak jim market ne gre najbolj na roke, ker cena nafte pada :)
ma, briga me za ceno bolj ali manj.
sem poklical se par firm, ce lahko dobavijo kaj v kratkem, pa ne kaze najbolje :/ dvomim da majo tolko naročil, da se caka 3-4 tedne.
sem poklical se par firm, ce lahko dobavijo kaj v kratkem, pa ne kaze najbolje :/ dvomim da majo tolko naročil, da se caka 3-4 tedne.
ToniT ::
Imajo polno naročil. Tik pred podražitvijo so ljudje ponoreli. Kolega, ki dela na pumpi, je rekel, da so imeli samo pri njih za 200.000 l naročil....
naročili smo 14 dni nazaj, ko se ni blo govora o podražitvah. danes pravijo, da ne vejo kdaj bodo lahko pripeljali. ce bi meli kurilca, bi verjetno pomalem mogli na vrsto priti, ne glede na guzvo.
wcpapir ::
aja, pozabil sem omeniti, da so obljubili dostavo ta torek ali sredo.
najboljso ponudbo sem dobil "dober teden", karkoli to pomeni :P
ja, ptički čivkajo, da je banda špekulirala z nakupi, pa jim ne gre po planu. tolko o zadostnih količinah in rezervah
najboljso ponudbo sem dobil "dober teden", karkoli to pomeni :P
ja, ptički čivkajo, da je banda špekulirala z nakupi, pa jim ne gre po planu. tolko o zadostnih količinah in rezervah
Invictus ::
Ker je JJ zamrznil ceno goriv, so prodajalci zamrznili dobavo.
A nič ne berete?
A nič ne berete?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
eventyrer ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje cisterne za kurilno olje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27899 (3268) | DamijanD |
» | Cena goriva (strani: 1 2 3 4 … 97 98 99 100 )Oddelek: Problemi človeštva | 500829 (148002) | hbgqzR |
» | Kdaj kupujete kurilno olje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11109 (5227) | MadMax |
» | vsakdanje podražitve (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 20884 (18411) | dexterboy |
» | Gorivo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5512 (4209) | stealth |