Forum » Zvok in slika » SVCD na DVD playerju
SVCD na DVD playerju
fa]rca]g ::
Ola!
Nekje sem zasledil, da s tanovim Nerotom lahk zapečeš npr.divx v SVCD formatu in to potem lahko gledaš na DVD playerju. Me zanima, če je kdo to izvedel in če deluje?
Thx
Nekje sem zasledil, da s tanovim Nerotom lahk zapečeš npr.divx v SVCD formatu in to potem lahko gledaš na DVD playerju. Me zanima, če je kdo to izvedel in če deluje?
Thx
Trinitron ::
To ni nobena posebnost, saj ljudje to že kr neki časa delajo. Ampak če hočeš met še podnapise zraven se pa zaplete, ampak o tem se je že veliko pisalo tut na tej strani.
Popeye ::
A bi lahko useen kdo napisu kako se doda se podnapise??? A jih lahko das sam zravn a se mors se kej zezat??
lp
lp
Double_J ::
Jz sem zapeku SVCD samo ne dela, pomojem ker DVD player ne podpira tega. Zgleda, da podpira samo VCD-je.
link
Tole je kako naredit podnapise. Samo pri tem programu TMPgenc traja 4ure da pretvori nek .AVI file v MPG(VCD). Nero to naredi v sekundi(samo klikneš gor). Zakaj tolk dolgo dela?
link
Tole je kako naredit podnapise. Samo pri tem programu TMPgenc traja 4ure da pretvori nek .AVI file v MPG(VCD). Nero to naredi v sekundi(samo klikneš gor). Zakaj tolk dolgo dela?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
CaqKa ::
daj pečt pa ga bo nero tudi tak dolgo delal.
cinema craft encoder je baje 2x hitrejši od tmpgenc
cinema craft encoder je baje 2x hitrejši od tmpgenc
Zakaj večina komponent ne bere SVCD-ja? Škoda...
A je prov, če dam PAL, aspect ratio: 1:1 VGA??
A je prov, če dam PAL, aspect ratio: 1:1 VGA??
jabe ::
Nero res lahko neki čara, a kar se kvalitete tiče se ti za SVCDje najbol splača Cinema craft encoder ali pa TMPGE, če hočeš delati pa VCDje pa TMPGE.
Ja to me zanima, v Slo je PAL standard. Torej morm v PAL zapečt(pojma nimam kaj ma tist za kerga morm spečt)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28383 (7819) | LexLuthor |
» | Podnapise v divx, alternative?Oddelek: Zvok in slika | 2590 (2441) | Reny111 |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4536 (3172) | jabe |
» | AVI 2 VCDOddelek: Zvok in slika | 2118 (1909) | marS |
» | Program za DVD format iz Dvix formataOddelek: Sedem umetnosti | 2004 (1765) | metro |