» »

tekalna steza?

tekalna steza?

gwtlwesncw ::

koliko to kaj košta, a za 800-1200€ se da že kaj dobit uporabnega za doma?
kdaj ima te reči kakšne nore popuste, bi rekel, da sredi poletja?
je treba prodat še drugo ledvico?
kaj sploh pričakovati od dobre tekalne (v resnici bo bolj hodalna) za takšne dinarje?
kaj pa imajo dražje in boljše, razen nalepke?

-=Tomaz=- ::

Za okoli 1000€ boš dobil že kar v redu, za domačo uporabo. Pomembno je, koliko konstantnih konj ima - 3 ali več če si težji, ter kako dolga je tekalna steza, če si višje rasti. Jaz sem pred kratkim, malo na pike, malo na popust kupil Energetics 8000. Je videti plastična, ampak dela. Upam, da ima res 3 konje. Nisem še odprl pokrova.

Prej sem imel prav tako Energetics skoraj 10 let, pa sem jo čisto shodil. Kljub vzdrževanju se je začel pregrevati motor in je zgubljal moč. Pa motilo me je, ker je imela 2 konja, se je pri teku za trenutek ustavljala in je bil precej čuden občutek.

Poste, da pojdi v naravo ignoriraj. V zimskem času jo z mojo uporabljava vsak dan. Pa hodiva tudi v naravo.

joze ::

Pazi na moč in računaj ,da boš napredoval. Jaz sem imel Kettler Marathon ST. V dveh sezonah sem iz slabega napredoval v povprečnega rekreativca in sem treniral za maraton. Motor sem skuril že drugo sezono. Menjali in popravljali so ga vsaj štirikrat. Potem mi je serviser rekel, da je to prešibka steza zame, ker tečem na maratonih. Sem mu samo pokazal napis na stezi in je zamenjal še enkrat :). No potem je dobesedno razpadla in sem jo podaril nekomu, ki je imel identično in je potem sestavil iz dveh eno. Skratka moj nasvet je, da si kupiš močnejšo kot se ti zdi, da jo potrebuješ. Tehničnih specifikacij pa nimam v glavi.

tony1 ::

"Sem mu samo pokazal napis na stezi in je zamenjal še enkrat :)."

Kapo dol 8-):))

Jnou ::

Tudi jaz jo že dalj časa ogledujem pa z cenejšimi modeli ne upam tvegati, dražji so pa pač dragi. Je kje kako pravilo oz. tabela kako velika oz. močna steza je primerna za različno težko, višino itd.?

gwtlwesncw ::

energetičarka je neka bolj švoh, ni? 3 konje in ene 130kg nosilnost?

kaj sploh pomeni nosilnost naprave 130kg? verjetno dodatno obremenitev samih 'tekačev'? koliko rezervo je dobro imeti?

na ceneje.si se pri jurja sortirano padajoče začne za 130kg in 5,5 konjev! je to v redu, pravite, ker je in kil in konjev vrh glave?

to bi bilo v eni sobi poleg kviht postaje, da ni dolgcas pri telovadbi in se gleda tv/yt/nf in se še telovadi poleg, da je dvojna korist...

-=Tomaz=- ::

Pazi, ker nekateri oglašujejo tudi 7 konjev in več za 1k EUR. Potem pa v drobnem tisku piše, da je motor 2,5 konja in 7 konjev lahko pokaže le za hip. To ni to.
Za jurja boš težko dobil kaj več kot 3. Pa to je po mojem za začetnika dovolj, če nisi ravno težak 100 kil ali več. Za telesno višino pa je pomembna dolžina steze, ker imaš daljši korak. Moja je 150 cm, prej sem imel krajšo in se sedaj precej bolje teče. Se ne zaganjaš v balanco ampak lepo tečeš na sredi.

Primer "močne" steze...
https://esvet.com/izdelek/capital-sport...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup tekalne steze

Oddelek: Šport
3414199 (3463) IL_DIAVOLO
»

Kako dolgo zdrži tekalna steza?

Oddelek: Loža
226372 (5966) pirx
»

Ima kdo doma tekalno stezo?

Oddelek: Loža
152681 (2112) shadeX
»

Manjši poskočen avto za na stezo. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
17427435 (10747) krneki0001
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119239638 (24299) balocom

Več podobnih tem