Forum » Loža » Katero banko izbrati??
Katero banko izbrati??
Patrik0 ::
Pozdravljeni, ker se selim v novo stanovanje je moja trenutna banka kar precej oddaljena, sploh pa bankomati, ko so samo pri poslovalnicah (SKB). Zadnje čase (oz. zadnji 2 leti) se se lepo podražili, pa me zanima, katero banko kaj priporočate, bolj kako intesso ali pa delavsko hranilnico? Kakšne maste kaj izkušnje?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
harvey ::
Vse je več ali manj online, osnovni paketi pa tudi ne odstopajo tako zelo od ponudnikov bančnih storitev, če imaš pa potrebe glede bankomatov pa je izbira bolj kot ne jasna - tista banka, ki je v tvojem okolišu najbolj pokrita z bankomati. Itak pa se mreža bankomatov zmanjšuje in v kakšnih bolj odmaknjenih sredinah je to hitro problem.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Thomxy ::
Sindrom ::
Pa ni bila Intensa oz. bivša banka Koper včasih najdražja banka v Slo?
"If privacy is outlawed, only outlaws will have privacy." - Phil Zimmerman
giovanni_ ::
Jaz imam Udobni Pozitivni račun na sparrkasse. Daleč najboljši paket kadarkoli je bil, poglej če še to obstaja. Ker v ZPS niti enkrat ga niso omenili.
Vse kar moraš narediti je, da imaš 1000€ plus na računu.
Vse kar moraš narediti je, da imaš 1000€ plus na računu.
pa imaš vodenje računa zastonj
Dvig na vseh bankomatih gratis
spletna banka in mobilna banka zastonj (sta pa res dizajnersko slabše, ampak jebat ga :)
Plačilo trajnikov 0.26€
masterkard verjetno klasična cena, če rabiš.
Druga pa od banke verjetno ne rabiš.
energetik ::
Pozdravljeni, ker se selim v novo stanovanje je moja trenutna banka kar precej oddaljena, sploh pa bankomati, ko so samo pri poslovalnicah (SKB). Zadnje čase (oz. zadnji 2 leti) se se lepo podražili, pa me zanima, katero banko kaj priporočate, bolj kako intesso ali pa delavsko hranilnico? Kakšne maste kaj izkušnje?Odvisno od tega, kaj rabiš, poglej pakete, kateri je najcenejši. Ponavadi so v paketih tudi zastonj dvigi na bankomatih vseh bank. Sicer pa, ali res rabiš tolikokrat bankomat in poslovalnico v teh časih?
Jaz sem bil v moji poslovalnici v zadnjih 6 letih točno 1x, in to takrat ko sem zaključil kredit. Na bankomat grem pa morda 2x letno, glih tolk da imam bankovce za backup.
vires in numeris
jabe ::
Udobnega pozitivnega na Sparkasse ni več... Na njem ostajamo stari, dokler nas nekam ne prestavijo, na novo skelniti se ne da. Imajo zdaj druge pakete
giovanni_ ::
Recordman ::
DH je z novim letom uvedla nove paketne racune, precej drazje od stare ponudbe, s katero so bili ponavadi ned najugodnejsimi v Sloveniji. Racuni odprti pred 1.1.2022 zaenkrat ostajao, vprasanje kako dolgo se.
Cenovno zna bit ugoden Sberbank Direkt racun za 1,5€ + 0,5€ za spletno in mobilno banko. Imajo tudi MasterCard za dobre 3€ mesecno oz. free v mesecih, ko poraba presega 400€+
Cenovno zna bit ugoden Sberbank Direkt racun za 1,5€ + 0,5€ za spletno in mobilno banko. Imajo tudi MasterCard za dobre 3€ mesecno oz. free v mesecih, ko poraba presega 400€+
delavec44 ::
Ja, samo Sberbank ne bo več dolgo. Po prevzemu pa čisto verjetno, da bodo vse prenesli na pakete gorenjske banke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 159612 (826) | Matija82 |
» | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 55929 (5452) | cortez |
» | Katera je najugodnješa banka v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29885 (24250) | šernk |
» | Dobra izbira banke za spletno bančništvoOddelek: Loža | 16294 (14148) | ...:TOMI:... |