» »

Diplomska naloga

Diplomska naloga

sladka mala ::

Zdravo!
Sem izredna študentka 3. Letnika in redno zaposlena. Moje delo poteka v treh izmenah in posledično mi včasih primankuje časa in energije...
Da preidem na bistvo: ko opravim z izpiti, bi želela čimprej diplomirati. Glede na pomankanje časa in energije, pa bi mi bilo veliko lažje, če bi diplomsko nalogo namesto mene napisal kdo drug. Za ustrezno plačilo seveda. Zanima me, ali ima kdo izkušnje s tem? Koga priporočate? In kolikšna je možnost/ verjetnost da izvejo, da mi je diplomsko nalogo napisal nekdo drug?
  • zaklenil: bluefish ()

Cupakabra123 ::

Nocem moralizirat ampak bom vseeno. Definitivno se najde kdo, ki ti bo napisal diplomsko. Vprasanje tu pa je zakaj to ni prav.

- Diploma je malce bolj obsirna seminarska, ce se je lotis intenzivno jo imas napisano v manj kot mesecu dni.
- Diplomsko nalogo bos morala zagovoriti. Kako bo izgledalo to, ce je ne bos sama napisala si ne predstavljam. Verjetno bo za kako 6tko, mentor in komisija pa bodo razocarani.
- Delo, ki ga vlozic v diplomsko delo je odraz tebe kot osebe. V kolikor ze diplomsko nalogo prepises, ali bos prepisala tudi razna porocila, ki ti jih bodo dali napisati v sluzbi?

Hvala za odgovor!
Problem je samo to, da bi mi ukvarjanje z diplomsko nalogo vzelo preveč časa. Ob rednem delu je to težko..glede samega zagovora se ne sekiram, ker sem izbrala temo, s katero se vsakodnevno srečujem in mi je dobro poznana. Težava je le v tem, da če se bom sama ukvarjala s strokovnimi članki in tujo literaturo, bom diplomsko pisala 1 leto..
In ne, nebi prepisovala nicesar drugega. Sem ze z izpiti izgubila veliko energije in zivcev in sem le te naredila brez goljufanja... in kakor pravim, bi zelela da diplomsko napise ldo drug samo zato, da bi cimprej diplomirala..

jotunn2 ::

Ce ti je to odvec, ne vem zakaj se sploh ukvarjas s tem. Saj ne bos edina, ki ne bo dostudirala. :|

Oh ja.. vidim, da si narove razumel moj zapis.. ni mi odveč, ampak želim diplomirat čim prej... oz. Moram..
Če pa imaš kakršen koli pameten nasvet kako diplomirat ob 230 urnem drlavniku v treh izmenah pa prosim povej ?

kriptobog ::

sladka mala je izjavil:

Oh ja.. vidim, da si narove razumel moj zapis.. ni mi odveč, ampak želim diplomirat čim prej... oz. Moram..
Če pa imaš kakršen koli pameten nasvet kako diplomirat ob 230 urnem drlavniku v treh izmenah pa prosim povej ?

Delaš 8ur dnevno ali več? Če je 8ur dnevno je diploma čisto lepo izvedljiva.

TheBlueOne ::

To je nekje na nivoju sprasevati, kje lahko kupis kaj trave in pricakovati neke kontakte na forumu. :)

Vprasaj tapridne sosolce ali iz prejsnje generacije, koliko bi ti racunali. Druge skoraj nimas.

mertseger ::

kriptobog je izjavil:

sladka mala je izjavil:

8 urni delavnik je 172 ur ne pa 230.

Poišči po internetu vedno se nadje kakšen ki piše diplome. Odvisno le iz katerega področja, na ekonomiji jih imaš precej za ostalo pa ne bi vedel.

Tidule ::

Zakaj bi se matrala s ponarejanjem diplome? Pač oropaš banko, se preseliš v Panamo in imaš časa in denarja kolikor hočeš. Treba razmišljat velikopotezno, ne se z malenkostmi ukvarjat.

harvey ::

Takole je bilo pred leti 15 -20 EUR/stran in nekaj ovadb :), strojno preverjanje je plagiate praktično uničilo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

kuall ::

ne se zgledovat po Masleši pa ne vem če je pametno takole javno se izpostavljat, IP pa kriminalisti pa to? sej ne rabiš diplome :D

fikus_ ::

kuall, tebi je politika skisala možgane!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

mertseger je izjavil:

kriptobog je izjavil:

sladka mala je izjavil:

Poišči po internetu vedno se nadje kakšen ki piše diplome. Odvisno le iz katerega področja, na ekonomiji jih imaš precej za ostalo pa ne bi vedel.

Zakaj ne more biti 230ur? Vikendi pa to?

Med tedno delam 7 ur v primeru če sem dopoldan/ popoldan. Nočne trajajo 10 ur. Prav tako dnevna ali nočna izmena za vikend traja 12 ur... oddelam veliko nočnih, in veliko veliko celodnevnih. Se tudi kdaj med tednom najde kaksna celodnevna ???. Delo obožujem, ne predstavljam si, da bi delala drugje... ampak res ne vem kako lahko ob takem urniku uspešno in čimprej diplomiram..?

Magic1 ::

Vprašanje je zakaj dela toliko medetem ko končuje faks. Če hodi na en jebiveter faks, ki ti da le naziv, potem razumem zakaj mora delat 230 ur na mesec in ji dol visi za izobrazbo.
Sam verjetno je troll, katero delo se lahko "obožuje" 10h čez noč?
Magic

sladka mala je izjavil:

Med tedno delam 7 ur v primeru če sem dopoldan/ popoldan. Nočne trajajo 10 ur. Prav tako dnevna ali nočna izmena za vikend traja 12 ur... oddelam veliko nočnih, in veliko veliko celodnevnih. Se tudi kdaj med tednom najde kaksna celodnevna ???. Delo obožujem, ne predstavljam si, da bi delala drugje... ampak res ne vem kako lahko ob takem urniku uspešno in čimprej diplomiram..?

Se pravi med tednom delaš max 10ur pa še to, če jenočna. Podnevi 7ur. Torej je časa dovolj.

Zakaj toliko delam? Ker se z nečim morem preživljat. Sem mlada, samostojna in so tu mesečni stroški, ki jih morrm plačevat+ vzdrževanje avta+ hrana itd.. in nenazadnje tudi plačujem šolnino za faks- 400 eur mesečno. Zato tolk delam ???
Aja btw dejansko delam več ali manj 6- 7 dni v tednu... in vsak teden delam nočne... itak, najlažje je nekaj na pamet predvidevat in obsojat..
In ja, se strinjam bi šlo, ampak jinija šele zaključim z izpiti, tako da bi lahko šele tekom poletja začela s pisanjem diplomske naloge. In se tu spet zatakne, ker poleti mentorji pac niso dpsegljivi, ker so na dopustu.. kako naj potem vem ce sem z diplomo na pravi poti ali ne?

Vzameš dopust. Samo diplomo se da spacati v parih dneh.

A110 ::

Mene bi bilo sram da bi bil podpisan pod delo ki ni moje. Jebo vas papir.

Magic1 ::

Ah ja, sodobna miselnost. Sem mlada, samostojna, plačujem vse stroške, avto, telefon, faks (ki ni kaj dosti vreden). Vse seveda mlada in samostojna deklina rabi. Potem pa je treba vse to plačat, volje za izobrazbo pa ni.

Pa še en nadubloz super fakultete. Poleti so vsi na dopustu... Jao, jaz se diplomiral julija, ko se uradno sploh ni dalo. Mentor rabi dobit dva za komisijo in se zmenit z referatom preden gredo tam na dopust. Vse se da, če je volja. Dobi si mentorja, ki ni celo poletje na dopustu.

Na koncu pa bodo ugotovili, da je diploma skopirana in bo šel cel študij po zlu. Noben ti ne bo šel delat diplomo iz nule, verjetno bo samo prevedel kakšno angleško, ti se pa tresi cel lajf.
Magic

Hydros ::

Mentorji so dosegljivi tudi poleti, drugače noben nebi diplomiral poleti/zgodaj jeseni. V mojem primeru je imel mentor 3 tedne dopusta v Avgustu.
Kako veš, če si z diplomo na pravi poti?? Saj ti diplomiraš, ne mentor. Napišeš celo diplomo in jo pošlješ mentorju, da pregleda. Glede na to, da se "spoznaš" na temo o kateri pišeš, verjetno ne bo tak problem...
Drugače pa, če ti diploma predstavlja tako breme, pač ne diplomiraš. Kot je že nekdo napisal, ne boš edina.

Hydros je izjavil:

Mentorji so dosegljivi tudi poleti, drugače noben nebi diplomiral poleti/zgodaj jeseni. V mojem primeru je imel mentor 3 tedne dopusta v Avgustu.
Kako veš, če si z diplomo na pravi poti?? Saj ti diplomiraš, ne mentor. Napišeš celo diplomo in jo pošlješ mentorju, da pregleda. Glede na to, da se "spoznaš" na temo o kateri pišeš, verjetno ne bo tak problem...
Drugače pa, če ti diploma predstavlja tako breme, pač ne diplomiraš. Kot je že nekdo napisal, ne boš edina.

Verjetno FDV... Potem pa imam diplomske o bureku in podobno sranje

AnotherMe ::

Pred časom sem na eni fb skupini videl oglas in ga skrinšotal: "Želiš končati študij? Manjka le diploma? Piši na projektne.naloge@gmail.com"

Dobro, hvala vsem za informacije.
Se mi je zdel forum normalen, pa opažam da ni... pa ne zato, ker mi nebi želeli oz. Znali pomagati ali pa ker bi izrazuli svojr mnenje, pač pa zato, ker se spuščate na raven obsojanja in predvidevanja. Seveda da nimam zeljr biti pri svojih 25 letih odvisna od starsev. In normalno je, da za svoje prezivetje morem sluzit denar. Avto rabim, da grem v sluzbo in na faks, ker avtobusne povezave oz. Povezave z vlakom so prevec neredne. Poleg tegasem vsako leto do zdaj imela 16 izpitov na leto + slabega pol leta praske. In to me čaka tudi letos- praksa v obdobju od februarja do junija, kar zame pomeni od pon- pet delo 16 ur... in za vikende 12 oz. Eventuelno je vikend prost...
Ampak ja, kot ste predlagali, najbrž si bom res mogla vzet poletje prosto in to spisat..

shadeT ::

Najprej nehaj opravičevat svoje izbire tukaj na forumu. Če nimaš časa, nimaš časa. Kaj te briga kaj tukaj nekaj oseb moralizira tvoje izbire.

Če ti je lažje hodit v službo in plačat nekomu, da ti napiše to blesavo diplomo (veliko nas študira zaradi papirja/stopnje).
Ne boš ne prva, ne zadnja.

Upam, da najdeš koga in narediš tako, kot ti je lažje.

Drugo pa ti želim, da uspeš najti z novo izobrazbo službo, kjer ti ne bo treba delati toliko ur ;)

Srečno!

billy ::

sladka mala, ne se spuščat v brezpredmetne debate in se obrne na spletne oglasnike in tudi FB - kjer najdeš pomoč pri prisanju diplomske naloge, ki btw, ni prepovedano.

Itak pa si že dokazala dovolj znanja z izpiti, diplomska naloga je imo bedarija in že nekaj časa debatirajo, če je sploh potrebne.

shadeT ::

billy je izjavil:

sladka mala, ne se spuščat v brezpredmetne debate in se obrne na spletne oglasnike in tudi FB - kjer najdeš pomoč pri prisanju diplomske naloge, ki btw, ni prepovedano.

Itak pa si že dokazala dovolj znanja z izpiti, diplomska naloga je imo bedarija in že nekaj časa debatirajo, če je sploh potrebne.

Točno to :)

mertseger ::

kriptobog je izjavil:

mertseger je izjavil:

kriptobog je izjavil:

sladka mala je izjavil:

Seveda je več, lahko tudi 300 samo to ni reden delovni čas. Mora imeti kar nekaj nadur (dežurstva, 12 urni delavniki ?)

Sharp999 ::

Če ti obvladaš to temo v kateri bi pisala diplomsko nalogo, imaš diplomo napisano v parih dneh, nevem kje vidiš problem. Tut velik več časa si porabla za faks, da pa zdej diplome iz svojega področja, ki ga obvladaš ne bi znala napisat oziroma se ti ne lup? :)):)):))

IgorCardanof ::

Beres konentarje pa vidis, zakaj je toliko goljufanja in vsega pri nas.

Diploma a ma veze in ali je smiselno, da jo je potrebno narest, nas ne zanima. Je pa tvoje delo. In tega ne smes prepisat. Pa tudi ce vsak dan delas tocno to kar mors v diplomi napisat.

Pa tudi ce mas 10 otrok, pa se za celo sirso familijo hkrati mors sluzt kes da jih prezivljas, to ni razlog, da bos ti s svojim dejanjem razvrednostila delo vseh ostalih, ki so pac diplomo spisali sami.

Ce nimas casa da to napises in naredis sama, potem je pac ne naredi. Diploma ni obvezna. V kolikor pa najdes nekoga, ki ti jo napise in ti svoje neavtorsko delo poskusas zagovarjat, pa upam da te dobijo.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Wrop ::

billy je izjavil:

Seveda je pomoč, razen mentorja in virov, pri pisanju prepovedano. Še izjavo podpišeš, da je vsebina tvoje lastno delo.
Pa ne se slepit, da če ti kdo drug napiše nalogo, da se tega ne da odkriti, tudi po diplomiranju.

billy ::

Zakaj se vam da toliko pisati, namesto da bi odgovorili na vprašanje?

IgorCardanof ::

billy je izjavil:

Zakaj se vam da toliko pisati, namesto da bi odgovorili na vprašanje?

Nekdo hoce narest kriminalno dejanje. Oseba se najbrz ne zaveda dovolj, kako narobe je to kar hoce narest. Pa ce bi poznal nekoga, ki pise dimplomske naloge drugim, bi tudi ta dobil takojsno prijavo z moje strani.

Ste razlog, da je v sloveniji vse prevec (nesposobnih) diplomantov, magistrantov in doktorjev, ker pac vsak hoce do teh nazivov pridt po bliznjicah.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

MasterTade ::

koliko ponujaš?

Sharp999 je izjavil:

Če ti obvladaš to temo v kateri bi pisala diplomsko nalogo, imaš diplomo napisano v parih dneh, nevem kje vidiš problem. Tut velik več časa si porabla za faks, da pa zdej diplome iz svojega področja, ki ga obvladaš ne bi znala napisat oziroma se ti ne lup? :)):)):))

Ja če pišeš o pomenu bureka v sloveniji
Mors omnia aequat

Zgodovina sprememb…

MasterTade ::

kriptobog je izjavil:

mertseger je izjavil:

kriptobog je izjavil:

sladka mala je izjavil:

ne moreš delat vsak dan v mesecu
Mors omnia aequat

Tody ::

Če delaš visokošolski študij ni nekega visokega praga. Jaz sem to naredil v 14 dneh. Pač je blo bednih 14 dni ampak bolje kot 1 leto agonije. Če pa hočeš 10 pa dekanovo pohvalo pa itak... ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6721236 (4370) guestalison9
»

Diploma + navajanje virov (strani: 1 2 )

5727913 (17077) mojca
»

Izdelava nalog po naročilu (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8731196 (26498) bajsibajsi
»

Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )

14551822 (31387) gzibret
»

Diplomska na FDV... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22583656 (76327) Matako

Več podobnih tem