» »

virus!! prosim hitro pomagajte

virus!! prosim hitro pomagajte

No0ne ::

No dobil sm virus ..ki sm ga sam potegnil iz neta ..saj je bil server od nekega trojanca.. nato sm jaz pametnjakovic izklopil antivirusni program( norton2003 ) IN ZAGNAL SERVER(TROJANCA) ker imam norton internet securety (firewALL) mi je tako odprlo okno da poslusa server dovoliti drugim racunalnikom dostop do mojega..to opcijo sm zavrno in takoj prizgal nazaj antivirusni program .. a je blo prepozno.. antivirusni program zazna trojanca a ga ne more izbrisat..kao da je dostop do njega zavrnjen.. in jaz spet sm se delo pametnega ..namesto da bi iz neta potegno upload za antivirus in trojanca odstranu sm computer izklopo:'( in ko sm ga nazaj proklopo ..mi je :
1: imam XP in ko hocem izbrati identiteto mi pise v anglescini
2: ko se windows nalozi, vidim na ekranu samo sliko, ki jo imam za odzadje ( ni menija start , in namizja)
3: tako lahko na racunalnik delam le tako da pritisnem alt+ctrl+del in dam new task.. ampak kot da to ni ze dovol vlki problem .. so vsi programi na racunalniku "zmrznili" oz. jih ne gre zagnat in napise
da windows ne more najt tega fila ..in naj se prepricam da je ime pravilno .ali pa naj poskusim iti v meni strt in tam pogledat pod izkanje :O

ce se komu sanja za kaj tu gre naj prosim napise in mi da kako idejo ..kr computer je bil ze 3 × totalno zrusen :D in matera me bo ubila ce ji povem da je se 1×:( kr ne mislim met celega zdrkanega computera ko 3/4 stvari sploh nea dela ;((

ps: sm ze povedo da se ful mudi :8)
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.

XsenO ::

Probaj z antivirusom bootat računalnik ali pa hodi na Nortonovo internetno stran, kjer najdeš vse napotke kako se rešit virusa, če seveda veš njegovo ime. Drugače pa preostane le dobri stari format.
1 + 1 = 1

cryptozaver ::

Obstaja se ena varijanta. F-secure ima en zastonjski prompt-virus scaner. V kolikor virus ni prevec nov (definicije obnavljajo bolj poredko) je to kar dobra varijanta. Vsaj jaz imam dobre izkusnje. Pa velik srece.

PS ce pa ves ime virusa, potem pa sploh ni tezav. Symantec in f-secure ponujata raznorazne removable toolse s katerimi lepo pobijes nadlogo.

No0ne ::

problem je da mi je norto napiso samo da je trojanec ni pa zraven napisalo njegovega imena :'( pa racunalnik sm se skeniral z on-line virus scanerom od trendmicro pa mi je najdo neke druge viruse ..tega pa ne :( sej racunalnik deluje normalno, samo namizje pa meni start bi rad nazaj dobo, ce ve mogoce ki se to nastavi ?
.:. No`0ne liVe§ 4eW3r .:.

ulcir ::

Če ti je še najdo druge viruse rajši formatiraj pa tako antivirusnega gor.

YuGo ::

kako si rešil problem?

To se je sedaj tudi meni pojavlo...le pod save mode lahko zazenem pc..

lp

ERGY ::

TDS-3, Najbols antitrojanc, ki ga usak dan updateajo. Skini si ga in skeniri disk, zagotovo ti bo naseu vse trojance.:)

LP ERGY

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ERGY ()

Caligula ::

Pa namesti si, ko zadevo zrihtas AVG antivirus-brezplacen, skos posodabljan in odlicen. PA takoj ti ponudi, da si na disketo naredis bootdisk, ki ti porihta stvari v takih primerih kot jih mas ti zdaj.

Pa kombibiraj vec antivirusov-ne naenkrat prizganaih ampak preko neta skeniraj malo z Trendmicrom, Pando, AVG mej na racunalniku pa kak antitrojan-ala Antitrojan 5.5 ali pa ta TDS-3, ce je res dober.

neki123 ::

Rešitev problema najdete v tem postu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

NOD32

Oddelek: Pomoč in nasveti
212845 (1929) bluefish
»

Kateri antivirusni program naj izberem

Oddelek: Programska oprema
499393 (8340) bluefish
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619716 (8512) fitipaldi
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711679 (9042) frikihamster
»

Trojanski Konj

Oddelek: Pomoč in nasveti
121927 (1713) matic35

Več podobnih tem