Forum » Operacijski sistemi » WinXP in pomanjkanje spomina
WinXP in pomanjkanje spomina
Mobidick ::
Imam težave v WinXP-u po kakšnem slabem dnevu v windowsih. In sicer, recimo zjutraj se zbudim, vsedem za računalnik in vse gre nekaj trenutkov počasi, prav po polžje. Nonstop mi ponoči laufa dc++. Pa tele napake mi začne metat pri menijih, pa še za ASP slovarje mi včasih napiše, da ni dovolj pomnilnika.
Saj po nekaj cajta dela, zopet deluje malo boljše, a vseeno ne tako kot mi je vedno poprej. Sem pa prejšnji teden nabavo novo grafično (gf FX5600), pa mi je tud mal zajebavala, tako da ko sem včasih hotel v xp-je, se mi je kar monitor ugasnil, pol sem pa mogo restartat. Pa Max Payne 2 se mi kar tam nekje bolj na začetku približno na istem mestu ustavi. Nič. Spet morem restartat.
Še sistem:
GA-7VT600-L
Athlon 2400+ Tbred
512 MB DDR
Albatron FX5600 128MB
maxtor 120GB 2MB
CD-RW
DVD
UPS Mustek 600 VA Plus
A bi lahko bla kriva grafična ali kaj drugega. WinXp-je imam posodobljene do zadnjega update-a, uparabljam tudi Norton Antivirus, tako da kakega virusa zagotovo nimam, vsaj najde nič nena.
Kakšna ideja, kaj bi blo narobe?
Saj po nekaj cajta dela, zopet deluje malo boljše, a vseeno ne tako kot mi je vedno poprej. Sem pa prejšnji teden nabavo novo grafično (gf FX5600), pa mi je tud mal zajebavala, tako da ko sem včasih hotel v xp-je, se mi je kar monitor ugasnil, pol sem pa mogo restartat. Pa Max Payne 2 se mi kar tam nekje bolj na začetku približno na istem mestu ustavi. Nič. Spet morem restartat.
Še sistem:
GA-7VT600-L
Athlon 2400+ Tbred
512 MB DDR
Albatron FX5600 128MB
maxtor 120GB 2MB
CD-RW
DVD
UPS Mustek 600 VA Plus
A bi lahko bla kriva grafična ali kaj drugega. WinXp-je imam posodobljene do zadnjega update-a, uparabljam tudi Norton Antivirus, tako da kakega virusa zagotovo nimam, vsaj najde nič nena.
Kakšna ideja, kaj bi blo narobe?
The future is digital!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik med igranjem igric šteka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7986 (6593) | klkkkkkkkkkk |
» | ATI TV wonder PCI v XPOddelek: Zvok in slika | 1679 (1471) | karma |
» | Driver za Geforce FX5700Oddelek: Programska oprema | 1288 (1129) | Gost |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1719 (1181) | pingec |
» | Računalnik se kr resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 711 (646) | Container |