Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se kr resetira
Računalnik se kr resetira
Desk-Star ::
K kej delam ni vazn kaj mi vcasih kr modr zaslon pokaze pa neki cez celo stran pise
pol se mi pa resetira pa sm ze formatirov pa mi spet vcasih isto nardi.
Nimam navitga mam pa
AMD Barton 2500+
Abit Nf-7s
512 ddr rama ene ferme
Gf fx 5600
A mislte da je ra ?
pol se mi pa resetira pa sm ze formatirov pa mi spet vcasih isto nardi.
Nimam navitga mam pa
AMD Barton 2500+
Abit Nf-7s
512 ddr rama ene ferme
Gf fx 5600
A mislte da je ra ?
Container ::
jest se ogabno ravno zdej matram s podobnimi problemi.
Men je to delalo ko sem mel majhen disk in sem gledal kašn film (po večkrat na film)... Kokr je zgledal je blo ker je bil disk preobremenjen. Zdej mam nou disk in novo inštalacijo Xp gor pa mi je po dveh tednih začel blue screene metet takoj na začetku.
BLUE screen torej rata ob res sesuti inštalaciji, ob kašni hardverski napaki (driverji!!! grafična, zvočna!!!), ali kašni bedni napaki (narobe slave/master na diskih)..
.... jest ne vem velik. odpri škatlo, pobiri ven kartice in probavi...
Men je to delalo ko sem mel majhen disk in sem gledal kašn film (po večkrat na film)... Kokr je zgledal je blo ker je bil disk preobremenjen. Zdej mam nou disk in novo inštalacijo Xp gor pa mi je po dveh tednih začel blue screene metet takoj na začetku.
BLUE screen torej rata ob res sesuti inštalaciji, ob kašni hardverski napaki (driverji!!! grafična, zvočna!!!), ali kašni bedni napaki (narobe slave/master na diskih)..
.... jest ne vem velik. odpri škatlo, pobiri ven kartice in probavi...
THor71 ::
Pri meni je bil to problem, da sem instaliral patche na WinXP in nisem pri vsakem patchu rebootal masine. Ce sem naredil restore point je delalo. Sem se enkrat instaliral in poi vsakem popravku bootal, potem je bilo vredu. Ni bilo nic narobe s HW.
Container ::
sprjazn se z dejstvom, da si pač (tko kot jest) tist procent ljudi, ki jih računalnik zajebava u nulo.
Nikol sploh ni bil problem popravit napako pr PC-jih. Problem jo je blo vedno najt..
zato pa probi, kot je blo rečeno, z memtestom, z patchi, z grafično, itd...
in pol poročaj, da bomo tud jest vedu
Nikol sploh ni bil problem popravit napako pr PC-jih. Problem jo je blo vedno najt..
zato pa probi, kot je blo rečeno, z memtestom, z patchi, z grafično, itd...
in pol poročaj, da bomo tud jest vedu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1615) | gpetrov |
» | kaj bi blo lahk krivoOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1061) | mihec87 |
» | Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1278) | Bager167 |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2939 (2380) | Paramedic |
» | windows Xp - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2439 (1456) | Maxtor |