» »

Kater program za spletno trgovino uporabiti

Kater program za spletno trgovino uporabiti

mihajlo19885 ::

Pozdrav, zanima me kateri programi za spletno trgovino so dandanes dobri, po možnosti zastonjski, želel bi, da omogoča registracijo kupca, njegov nakup izdelka, plača lahko z gotovino ob dostavi, s kartico preko spleta, paypal, itd....

Na Wikipediji so naštete platforme (OpenCart, Magento, Shopify itd...).

Ter, da se lahko program poveže naprimer z Pošto Slovenije, vem, da majo oni en svoj program, kamor se shranijo podatki kupca in njegov naslov za dostavo, da je potem lažje pripraviti paket za pošiljanje.

Naprimer če bi mel spletno trgovino z računalniškimi deli, ter, da lahko se povežem na bazo podatkov od večjih dobaviteljev v Sloveniji (Asbis, Anni, Acord 92). Sem delal nekaj časa v prodaji mobitelov in sem videl kako je to vse prek spleta povezano. Torej, da vleče podatke o zalogi itd...

Hvala vam za kakršenkoli nasvet.

Razmišljam naprimer, hipotetično, če bi imel spletno trgovino, registrirano doma, na s.p., izključno nakup preko spleta z dostavo preko pošte ali kakšne druge dostavne službe.

Ali se to splača dandanes, glede na težave z zalogo (chip shortage), ali ni tako hudo ?

Ter katero slovensko firmo za web hosting bi priporočali, nekatere imajo tud storitev postavitve spletne trgovine ? Ampak recimo, da bi jo hotu sam postavit, da ne plačujem njim, torej zato bi uporabil brezplačno dostopno platformo.

Potem, kako oglaševati takšno stran na slovenskem spletu, da čimveč ljudi zve za trgovino ? Tudi za to obstajajo podjetja, ki to delajo ? (Red Orbit ?).

lp

Zimonem ::

Program ali storitev? Po opisanem se mi zdi da nucaš bolj storitev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Zimonem ()

kuall ::

za to rabiš kar nekaj custom programiranja, kar bi stalo 10-20 jurjev.

DamijanD ::

Pomoje bi bilo dobro, če bi bil malo bolj konkreten, ker to kar si zdaj vse opisal košta mnogo, kot je že kuall omenil - in ni nujno, da ti RES rabiš vse to, kar si vse naštel.

TheBlueOne ::

Za EU je verjetno bolj to:

https://www.shoplo.com/

Mike_Rotch ::

Večina trgovin je danes na Shopify, z razlogom.

Od 0 do nekje 10-20 milijonov prometa je Shopify verjetno najboljša izbira, če nimaš kakšnih zelo specifičnih potreb. Imaš v enem paketu vse. Enostaven setup, zanesljivo delovanje, nizka cena vzpostavitve, ogromno podpore na trgu...

Integracije z različnimi dostavnimi službami in računovodskimi programi imaš narejene. Če rabiš kakšno dodatno stvar sprogramirat ni problem, ker je res ogromno ljudi, ki so specializirani za Shopify.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 488 89 90 91 )

Oddelek: Kaj kupiti
4503901130 (5016) D3m
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31754961 (21158) V-i-p
»

Izdelava spletne trgovine

Oddelek: Izdelava spletišč
338185 (2968) PrihajaNodi
»

Spletna prodaja

Oddelek: Izdelava spletišč
133014 (2751) gslo
»

Izdelava spletne trgovine - pomoč

Oddelek: Izdelava spletišč
458170 (6818) Netrunner

Več podobnih tem