Forum » Pomoč in nasveti » Cena rabljene grafične kartice
Cena rabljene grafične kartice
denisek123 ::
Pozdravljeni
Upam, da sem izbral pravo kategorijo za to temo. Imam rabljeno grafično kartico Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GB GDDR5 in me zanima kakšna je realna cena te kartice, če jo želim prodati. Koliko je možno dobiti?
Hvala in lep pozdrav
Upam, da sem izbral pravo kategorijo za to temo. Imam rabljeno grafično kartico Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 8GB GDDR5 in me zanima kakšna je realna cena te kartice, če jo želim prodati. Koliko je možno dobiti?
Hvala in lep pozdrav
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Fsegula62 ::
Če nebi bilo mininga bi bila realna cena kartice verjetno nekje 60-70€. Ta trenutek jo pa brez problema prodaš za 400€ ali več. Kar nanese verjetno duplo ceno za katero si jo kupil 2-3 leta nazaj.
tikitoki ::
Ma vi niste normalni. V asus shopu so imeli combo 3060 Ti in neka mis za 800 EUR, vi pa mislite da bo kdo dal trenutno 400 EUr za ta jajca.
Po drugi strani pa vsak dan se rodijo nova teleta.
Po drugi strani pa vsak dan se rodijo nova teleta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Telbanc ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav
300-350 evrov boš dobu, na račun tega ker ma 8 gb v rama. So bli en čas na tem forumu, neki kekci, ki so zatrjevali, da je 3 ali 4 gb vrama polna kapa. Če bi mel 4 gb ne moreš minat in lah daš grafo napol zastojn.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
meho7 ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav
300-350 evrov boš dobu, na račun tega ker ma 8 gb v rama. So bli en čas na tem forumu, neki kekci, ki so zatrjevali, da je 3 ali 4 gb vrama polna kapa. Če bi mel 4 gb ne moreš minat in lah daš grafo napol zastojn.
A res? Od kdaj pa graficne primerjamo po tem kako dobro minajo?
V gamingu ni skoraj nobene razlike razen par izjem + govorimo o 7 let starem zelezju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: meho7 ()
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
Hvala in lep pozdrav
A res? Od kdaj pa graficne primerjamo po tem kako dobro minajo?
V gamingu ni skoraj nobene razlike razen par izjem
O seveda so izjeme. In ve se zakaj se špara z ramom na grafah. No tebi sicer to ni jasno.
Govora je o 6-7 let starih graficnih, ki so bile takrat namenjene budget gamerjem - rx 570 4gb / gtx 1060 3gb so se prodajale po 170-220€
Govora je o 6-7 let starih graficnih, ki so bile takrat namenjene budget gamerjem - rx 570 4gb / gtx 1060 3gb so se prodajale po 170-220€
Itak da. o kom pa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 3 4 … 194 195 196 197 )Oddelek: Kaj kupiti | 1190039 (1238) | DamijanD |
» | Odkup računalniške opreme v Ljubljani (ali bližnji okolici)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8464 (3061) | Komponentko |
» | Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 500912 (109643) | Jagdpanter |
» | Nvidia prinaša podporo DXR raytracingu na kartice GTX (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26246 (22675) | Cange |
» | Radeon RX 570Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 1301 (878) | kekeck |