Forum » Loža » Stres in apatija zaradi stanovanjske stiske
Stres in apatija zaradi stanovanjske stiske
Temo vidijo: vsi
kriptobog ::
O kakšnih polenih? Pogledaš lokacijsko informacijo in vidiš kaj ti je dovoljeno. Se ti vidi, da še nisi nikoli šel v tak projekt in nakladaš v prazno.
Če nepremičnina ni tvoja, je pač ne moreš zasesti. Kaj ti tu ni jasno? Najbol, da še zasedemo tebi avto ko bo parkiran, ker stoji in se itak ne voziš.
SEVEDA!! OP si je sam kriv, ker se NE znajde, tako kot drugi!
DRŽAVA ječista kot SOLZA in kriptobogovi!!
Naj zgradi na črno in naj bo tiho!
https://www.regionalobala.si/novica/bra...
Ja ce v zeljenem obmocju ni ponudbe je treba pac razsiriti obmocje. Jebi ga. Ce nihce tm ne proda, pac ne proda. Naj drzava zdaj v eni vasi isli ljudi prodajat, zato ker nekdo zeli tam kupit in ne drugje?
v večini tem se potem nekako mnenje obrne proti OPju namesto da bi ga v večini podržali...to je pa nacionalna značilnost
Je dobil dobre nasvete. Dobra agencija bo prej ali slej kaj nasla, pa kaksen komprosis pa bo hitro kaj.
kolk pa je teh skritih kriptomilijonarjev..? a samo še jest delam v tej državi?
Ne veliko. Tudi jaz nisem kriptomiljonar, ker je kripto zelo majhen del mojih prihodkov. Ce pogledam lansko leto je kripto prinesel samo 10% mojih prihodkov...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
FrRoSt ::
Ja ce v zeljenem obmocju ni ponudbe je treba pac razsiriti obmocje. Jebi ga. Ce nihce tm ne proda, pac ne proda. Naj drzava zdaj v eni vasi isli ljudi prodajat, zato ker nekdo zeli tam kupit in ne drugje?
SEVEDA!! Morda je pa ponudil prenizko ceno!??
Ker so DAVKI na nepremičnine tako visoki, da si je ne more privoščiti!??
Na ČRNO naj sezida, kot je praksa v tej naši Butalski vukojebini in se dela norca iz države, davkov, politikov in kriptobogov!!
Ali pa naj se izpostavi in sreča s pametnjakoviči, kot si ti!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
kriptobog ::
SEVEDA!! Morda je pa ponudil prenizko ceno!??
Ker so DAVKI na nepremičnine tako visoki, da si je ne more privoščiti!??
Na ČRNO naj sezida, kot je praksa v tej naši Butalski vukojebini in se dela norca iz države, davkov, politikov in kriptobogov!!
Ali pa naj se izpostavi in sreča s pametnjakoviči, kot si ti!!
lol. pa kaj bi ti rad? Da drzava priskrbi dzabe parcelo in napol zastonj hiso, in to tocno tam kjer ti zelis?
jernejl ::
O kakšnih polenih? Pogledaš lokacijsko informacijo in vidiš kaj ti je dovoljeno.Evo, predstaviš poleno, hkrati pa si tako slep, da se v isti vrstici sprašuješ o polenih
Kaj se pa ima kdo vtikat v to, kaj delam s svojo lastnino, da bi moral nekam gledati, kaj mi nekdo dovoli in česa ne?
Če lahko nekdo določi, kaj mi je dovoljeno, potem bi bilo povsem pravično, da lahko nekdo tudi določi, da mi ni dovoljeno imeti prazne nepremičnine.
Šlo bi nekako tako: pogledaš lokacijsko informacijo in vidiš, da lahko imaš tam nepremičnino, kjer mora nekdo živeti.
V resnici je to najbolje rešiti preko davkov, kar je v razvitih kapitalističnih državah povsem normalno.
nakladaš v prazno.Nakladanje bo treba pripisati kar tebi.
Če nepremičnina ni tvoja, je pač ne moreš zasesti. Kaj ti tu ni jasno?Kako to misliš da ne moreš? Greš tja, jo zasedeš, in je zasedena. Preprosto, če lastnik nima ustreznega fizičnega varovanja.
In če lastnik ne plačuje davkov od te nepremičnine, se država v to ne bi smela vtikati. V bistvu državo sploh ne bi smelo brigati, kdo je lastnik in kdo ne. Lahko bi ga izbrisala iz vseh evidenc, če lastnik za to nič ne plačuje, potem pa naj izvršuje lastnino kakor ve in zna. In naj proda, če bo kdo od njega kupil.
zobnik ::
Tud dol v dolini so prazne hiše, se robida zarašča okol in bršlan raste že do drugega štuka, a ni škoda.
A za neregi. avte smo nabil davek, pa dejmo še na prazne hiše.
Karamelo ::
jernejl ::
Tud dol v dolini so prazne hiše, se robida zarašča okol in bršlan raste že do drugega štuka, a ni škoda.
ampak za prazne avte pa nismo
Prav imaš. Davek na prazne nepremičnine je neumnost. Nekdo bo namreč notri postavil par odsluženih čevljev in nepremičnina ne bo več prazna -> ne bo davka na prazno.
Treba je uvesti davek na nepremičnine, v katerih ljudje ne živijo. Le kako se take dobre ideje nismo spomnili prej.
/s
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj se bo spet splačalo kupit nepremičnino? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43584 (20271) | kriptobog |
» | Cene hiš na Gorenjskem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18509 (14273) | kriptobog |
» | novo vrednotenje nepremičnin (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28811 (23795) | buttcrack |
» | Nakup stanovanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 73816 (55057) | Okapi |