» »

NFC BREZSTIČNA PLAČILA NA ADROIDU SKB BANKA

NFC BREZSTIČNA PLAČILA NA ADROIDU SKB BANKA

Patrik0 ::

Pozdravljeni, imam račun pri skb banki, pa nimam ravno namena menjavat banke, do nkbm, nlb-ja in delavske mi ni najbolj, ker sem pri sovji banki zelo zadovoljen :D, me pa zanima, kako bi lahko uporabljal svojo visa skb kartico za plačila s telefonom, sicer mam ta flik, ampak tale se mi zdi da še ne dela na katerikolih prodajnik mestih in katerikolih posih, dela le z posi, ki so označeni z nalepko "flik". Poleg tega pa še zmeraj nimamo v državi podpore za google pay....niti za ta naš mbills ne podpira gpay.. le apple pay haha......
poskušal sem s n26, curve, monese, bunq, revolut pa nič ni šlo.....najlepša varianta bi seveda bil curve, sja si nanj povežeš debetno od banke in si kreiraš al navadno al virtulano kartico, jo daš v google pay in se ti denar v realnem cajtu vleče dol z debetne in tui vidiš takoj ali pa tekom dneva v mobilni banki potek transakcij....sedaj pa tudi toveč ne dela.....ma kdo kak predlog kako idejo kako uporablat telefon za plačevanja na posih, brez gotovine, brez kartice, samo telefon??
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
631161807 (8203) Samo1122
»

Apple Pay prispel v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
16954329 (12390) Apple
»

Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14949613 (22185) Excavator

Več podobnih tem