Forum » Loža » Tretji odmerek - možno samo mRNA?
Tretji odmerek - možno samo mRNA?
PrihajaNodi ::
dsfsfawer235 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Sicer personam non grata ne odgovarjam bom pa naredil izjemo za kljukca;
Tretji odmerek krepi imuniteto, zato smo po cetrtem odmerkuc zasciteni. Toda po petem odmerku je mogoce razmisliti o sprostitvi omejitev, medtem ko bo sesti odmerek ustavil sirjenje. Mi smo mirni in verjamemo, da bo sedmi odmerek resil tezave in zato bi morali osmi odmerek prejeti povsem mirno. Klinicna faza devetega odmerka potrjuje, da deseti odmerek zagotavlja zelo stabilna protitelesa v vseh drzavah, kjer prejmejo enajsti odmerek, ni nadaljnjega sirjenja virusa, zato glede dvanajstega odmerka ni treba biti skepticen
Ne naklada, tale bulshit zgoraj nima nobene veze.
V 8 mesecih nisi uspel nastudirati kaj targetira cepivo in na kaj navaja tvoj imunski sistem odreagirati.
Zabit si kot deska.
Dokler ne pride do mutacije v "spike" beljakovini je cepivo ucinkovito za vse seve, kjer spike beljakovina obstaja. In to so trenutno vsi sevi.
To, da je prislo v zadnji rundi do mutacije (zaradi kretenov, ki se niste cepili in povecali moznost, da je do mutacije prislo), ki je pospesila hitrost razmnozevanja virusa do te mere, da imunski sistem rabi dlje, da ga pocisti nima nobene veze s cepivom. Povezano je samo s sposobnostjo, da imunski sistem odreagira.
Ok grem na nivo cepljenih. To bi se rešilo enostavno z obveznim cepljenjem starejših? V mesecu dni bi bilo konec.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
dsfsfawer235 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ok grem na nivo cepljenih. To bi se rešilo enostavno z obveznim cepljenjem starejših? V mesecu dni bi bilo konec.
Ti si pod vsakim nivojem, zabit primat, ki mu ni nic jasno, potem pa nekaj "po pekovsko" naklada.
Briga me, kot sem rekel, vesel bom, ce zgage zabite staknete respirator ali pa kaksnega dezevnika v nos "6 feet under".
Takih primitivcev clovestvo pac ne rabi.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Comandante ::
Kdaj mate plan za četrti poživitveni ?
Eni gremo komaj na tretjega, nadaljni odmerki pa odvisno od tega kaj bodo pokazale studije. Odvisno bo tudi od mutacij virusa, ce bo trenutno cepivo se ok, ali bo treba po pozivitvenega, ki bo prilagojen na nove seve. Najbrz bo smiselno vsako jesen iti, kot za gripo, razen ce se kovid iztrebi.
Comandante je izjavil:
Kdaj mate plan za četrti poživitveni ?
Eni gremo komaj na tretjega, nadaljni odmerki pa odvisno od tega kaj bodo pokazale studije. Odvisno bo tudi od mutacij virusa, ce bo trenutno cepivo se ok, ali bo treba po pozivitvenega, ki bo prilagojen na nove seve. Najbrz bo smiselno vsako jesen iti, kot za gripo, razen ce se kovid iztrebi.
Hvala, si mi polepšal dan, no noč. Umiram
Tale slika bo šla v učbenike zgodovine. P(l)andemija 2020 - 2030
https://ibb.co/T41nrYg
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
dexterboy ::
Uf Uf, smrt preži za vsakim vogalom! Zagotovo živimo v simulaciji ali pa matrici, da se je človeški rod lahko sploh prebil čez vsa tisočletja borbe z virusi. Ampak sedaj, ko je tu Covid... NIČ več ne bo tako, kot je bilo, NIČ! Če se ne bomo cepili na 6 mesecev, bomo zagotovo umrli!Ja, naj se zaradi mene, zaradi gripe naši otroci niso rabili 9 ur nosit maske, potem, ko so dokazali zjutraj, da so 'zdravi'. Boli me kurac za druge kaj počnejo, tudi če grejo po 999kratno smrtno dozo. Briga pa me takrat, ko me posiljujejo in meni in moji družini omejujejo 'normalno' življenje. In s tem ko ovce zmeraj znova hodijo tja, se zadeva samo slabša.. Kot ovce mislim zdrave 12-50 letnike, ki bi 99.995 preživeli normalno in brez posledic tudi brez cepiva. Cepijo se pa naj rizični in starejši, če tako želijo.Ne bluzi neumnosti in se zbudi v realnost, ki pa ni taka kot ti hočeš da je.
Prevzgoja in pranje možganov se ne zgodi čez noč, to je proces, ki traja več mesecev ali pa let... Edino, kar je potrebno doseči so vzgojeni državljani, ki ubogajo vsak ukaz majhne skupine posameznikov. In pri tem ne smejo razmišljati, ker te v nasprotnem čaka prevzgojna institucija ali pa delovno taborišče!zaradi gripe naši otroci niso rabili 9 ur nosit maske, potem, ko so dokazali zjutraj, da so 'zdravi'.Tega jaz ne razumem. Cel razred se testira, vsi negativni, maske še vedno obvezne. Zakaj? To, da hitri testi niso 100% zanesljivi, mi je jasno.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Comandante je izjavil:
Iztebilo se bo človeštvo, samo, brez meteoritov, vesoljcev in ICBM iztrelkov... virusi bodo pa še naprej obstajali in se razmonoževali ter mutirali. Kot vse milijone let do sedaj...Kdaj mate plan za četrti poživitveni ?Eni gremo komaj na tretjega, nadaljni odmerki pa odvisno od tega kaj bodo pokazale studije. Odvisno bo tudi od mutacij virusa, ce bo trenutno cepivo se ok, ali bo treba po pozivitvenega, ki bo prilagojen na nove seve. Najbrz bo smiselno vsako jesen iti, kot za gripo, razen ce se kovid iztrebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Unchancy ::
@Nodi
Smo ti govorili, da se cepi. Zdaj pa imaš.
Umiram
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Ne trudi se, nima smisla. Kmalu bo dve leti pregovarjanja, kreganja, zmerjanja in ostalega na tem forumu, ko so se teme zaklepale, admini brisali celotne debate... Če niso v vsem tem cajtu spregledali in še vedno verjamejo vsemu, kar jim MSM mediji servirajo, kdo si potem ti, da jim boš odprl oči? Sovraštvo, ki raste v njih do necepljenih in prebolelih, je iz dneva v dan večje. Čakam, ako pride dan, ko bomo morali NeC + P začeti nositi trak okoli roke... in bomo podoživljali nacizem 1937...To ni najbolj res, cepci ste se duševno neverjetno spremenili. Dejansko si zdaj mislite, da ste svoje opravili, neovirano raznašate virus naokoli, testirati se ne rabite.. Predvsem pa se idiotsko obnašate.Najhujši stranski učinki cepiva proti kovidu se v večini primerov kažejo na zdravju necepljenih.Prekompleksna stavčna struktura, ne bodo te razumeli.
solatko ::
jotunn2 - Beovička in Logarca nista strokovnjakinji, če je tisto, kar se izvaja in govori spisal dr.Twitko ultra strokovnjak od abrambe do zdravstva. Če misliš, da so vsi strokovnjaki združeni v partiji farmamafija, se hudičevo motiš, samo za iskanje mnenj pravih strokovnjakov, se moraš malo potrudit ali pa poslušat tudi tiste, ki so se. Nekatri ste laži poslušat in verjet navajeni že iz cerkev, drugi so zaverovano zaljubljeni v puklastega, eni so ovce kar tako, nekateri pa nosijo glavo na telesu tudi za razmišljanje in prvo, kar se pojavi je dvom v tisto, kar obljublja preveč. Morda ste pozabili prve informacije - cepivo nudi dolgotrajno zaščito (do 4 mesece), cepivo zagotovi lažji potek bolezni ob okužbi (kaj počnejo cepljeni na intenzivi), cepivo omogoča nižjo kužnost (1,5 dni ob enaki količini), cepivo nima nobenih stranskih učinkov, vse to in častna pionirska. Potem so odvrženi trije strokovnjaki, ki malo dvomijo, zamenjajo jih novi, ki kimajo in imajo ukrivljeno hrbtenico. S covidom se ukvarjajo samo še bolnice, odgovorni pa hitijo delat reklamo za nastavljanje rame. Ker odziv ni trenuten in masoven, se prične groziti, prirejati podatke, izvajati ukrepe, ko tudi to ni dovolj, se vrši pritisk na delavce, zaposlene v JU in JS, uvede se PCT pogoj z sorazmerno dragimi T na 48ur, ljudje uporabijo znanje, veze, plačujejo ponarejevalcem, za čudežno odprtje sveta v pogojih PCT. Pride do spoznanja, da ljudje goljufajo in uvede se strožji nadzor, zastonj T in zadeve se umirijo, še vedno pa okoli hodijo cepljeni z license to kill, krivi za vse pa so zdravi nešpikani. To je na hitro pregled dogajanj.
Zanimivo med drugim je to, da so vsa cepiva za prvi sev, brez modifikacij, dodelav, sprememb, odpoklicev, z verjetno pretečenimi roki uporabe, še vedno reklamirana kot edina rešilna bitka. Pa koga kurca farbate? Nobena od napovedanih lastnosti za "cepiva" ne drži pa so še vedno priporočljiva, celo za 5let stare otroke. A je še kak normalen cepljen na svetu ali ste že vsi out? Zakaj se nihče ne vpraša ali se vlada cepi z enakimi zvarki, kot ljudstvo, čudna so srečanja državnikov sveta, ki maske nataknejo samo pred novinarji, drugače pa počnejo vse od objemanja, rokovanja, brez distance, v zaprtih prostorih in na prostem pa začuda, nihče iz takih zabav ne pride kužen. Zadnja slika cepljenja našega dr.Twitkota pokaže deklico, ki ga je baje špiknila, brez obveznih rokavic, ni nihče opazil?
FoxKnox - Bravo care, a cepljeni pa ne počnejo vsega tega in ne kužijo starčkov, ki jih imajo doma ali ste se jih že lani znebil in podedval njihovo premoženje? Kako hudo si pameten, bi nam pokazal diplomo za karkoli do potrebnega za dajanje takih ugotovitev. Frajer, otroci se dnevno testirajo, okuženi sproži karanteno celga razreda. Kaj je s teboj, morda stranski učinki cepljenja, hitro po 3.-jo dozo. Krivi so necepljeni, katerih je največ v bolnicah in znano je, da penzionisti z visokimi penzijami, vsakodnevno žurirajo v pozne jutranje ure in od tam prinašajo okužbe, povprečje na intenzivni je okoli 70 let.
c01-a039 - O cepivih se nam sanja, o genski terapiji se pa tudi tebi ne. Cepiva pod 85% učinkovitosti, niso cepiva! Odprti medicinski lexikon, kje živiš, da te še niso ukradli in dali v eno od znanstvenih skupin, ki se trudijo, laži in pomanjkanje iformacij, spremeniti v resnico in zlato. Comandante
Dimnik - Razloži, glede na vse kar se dogaja, koliko se moti. Še vedno so odmerki prve generacije, ni malo čudno, glede na vse mutacije virusa? To je znak, da cepiva 100%-no delujejo, samo ne za corono, za kaj pač, še ni poznano in še nekaj časa ne bo, največja poslovna skrivnost, dokler zadnji zemljan ne bo dobil pikice v ramo, vsaj ene, je dovolj za določen namen. Ne sekiraj se, tudi mene bojo ujeli, enkrat, sicer bojo imeli težave, ampak, če jih bo dovolj, me bojo obvladali.
Raptor F16 - Ne govorimo o aspirinu (jih ne jem) govorimo o covid-u strašni bolezni 20. stoletja, ki nezadržno mori zemeljsko prebivalstvo, s svetlobno hitrostjo 0,14%-ta okuženih, 2,5%-tov okuženih nad 75 let. Groza. Res bo potrebno uporabit vojsko in vse možne fašistične prijeme, da pocepimo vse zemeljske rokice vsaj enkrat, drugače bo človešvto pri tej hitrosti, v tisoč letih izumrlo. Se mi pa zdi, da se bo po letu 2025 kar hitro številčno prepolovilo (ali še več, odvisno od potreb). NWO bo omogočil lepo življenje preživelim in izbranim. Nove zakonodaje, neodvisne od vseh sedaj veljavnih dokumentih, denar štarta od nule ali celo določenega presežka, hrane bo dovolj, zemlja se bo nehala onesnaževat, saj bojo potrebni precej manjši resursi,... skratka Indija Koromandija. (Da me ne bo kdo napadu - TEORIJA ZAROT)
Neka nova fora, za tretji pik smo ravno tako krivi necepljeni, tega štosa pa še nisem slišal, a tam, kjer imajo precepljenost 80+ tudi, ker razmišljajo o veljavnosti greenpass-a brez 3-je dozice, pa, pa, med necepljene. Za morje bo spet pogoj PC3T. Imel bi prav, če bi genska terapija delovala uničevalno na virus pa ne, je še vedno vse odvisno od lastnega imunskega sistema, beri koliko cepljenih je v bolnicah po svetu, če bi tvoje teorije držale, bi bilo malo bližje 0. Na 100, največ 5. Za ugotavljanje umske prizadetosti, bo tvoje znanje premalo in s takimi besedami, poveš več o sebi, kot o tistih, ki jih žališ. Veliko si upaš v kleti za mizico, korenjak. Imaš podstrešje spucano ali je to posledca genske terapije, dete nevzgojeno.
PrihajaNodi - Kot vse kaže, jo bojo morali spet uvest za cepljene, lobotomijo mislim.
Zimonem - Bojda, ampak tudi to še ni ziher.
grobijan - Je puklasti poslal težko konjenico na okope. Lepo, da se takoj pokažete v vsej svoji širini. Malo nižji besedni zaklad, zato pa založena z žaljivkami in kletvicami, bravo fanta, starši so naredil nekaj napak pri vzgoji, ja permisivna je hudič ali sta še iz tistega časa, ko so šibe in gajžle pele, oboje nudi podobne učinke, agresijo in nasilnost, boga.
JanK - A zato se cepi s cepivi za sev alfa, ker je bil najmočnejši, saj je skoraj iztrebil generacioj 85-90, petindevetdeset letne starke so preživele brez zapletov. Tega virusa je sama inteligenca, ni kaj. Česa vse ni sposobne en netopriček iz Wuhana.
Unchancy - Njega ne skrbi, ker nima otrok, jaz imam pa 11 let starega vnuka in nebi šel rad na njegov ali sinov pogreb. Marš golazen agitprop-ovska od naših otrok in vnukov. Umiram, sem bil cepljen, sem vas samo dražil. Priden pa me vseno pobira, čez pol ure grem na ventilator, ah drek, to je samo zato, da malo ogrejem, ker že ob 9-ih uganejo centralno.
Comandante - Nič ne bo z modifikacijami na drugi sev, saj tisto, za kar je bilo predvideno deluje, covid je pa kolateralna škoda, ki bo minila sama od sebe, ko dobimo vse rokice na svetu pod iglico. Sevi so zato, da se boste raje pikal, 4, 5 plačljiv in vsi nadaljni tudi. Za nove jukije sta dve dozi džabe dovolj.
Zanimivo med drugim je to, da so vsa cepiva za prvi sev, brez modifikacij, dodelav, sprememb, odpoklicev, z verjetno pretečenimi roki uporabe, še vedno reklamirana kot edina rešilna bitka. Pa koga kurca farbate? Nobena od napovedanih lastnosti za "cepiva" ne drži pa so še vedno priporočljiva, celo za 5let stare otroke. A je še kak normalen cepljen na svetu ali ste že vsi out? Zakaj se nihče ne vpraša ali se vlada cepi z enakimi zvarki, kot ljudstvo, čudna so srečanja državnikov sveta, ki maske nataknejo samo pred novinarji, drugače pa počnejo vse od objemanja, rokovanja, brez distance, v zaprtih prostorih in na prostem pa začuda, nihče iz takih zabav ne pride kužen. Zadnja slika cepljenja našega dr.Twitkota pokaže deklico, ki ga je baje špiknila, brez obveznih rokavic, ni nihče opazil?
FoxKnox - Bravo care, a cepljeni pa ne počnejo vsega tega in ne kužijo starčkov, ki jih imajo doma ali ste se jih že lani znebil in podedval njihovo premoženje? Kako hudo si pameten, bi nam pokazal diplomo za karkoli do potrebnega za dajanje takih ugotovitev. Frajer, otroci se dnevno testirajo, okuženi sproži karanteno celga razreda. Kaj je s teboj, morda stranski učinki cepljenja, hitro po 3.-jo dozo. Krivi so necepljeni, katerih je največ v bolnicah in znano je, da penzionisti z visokimi penzijami, vsakodnevno žurirajo v pozne jutranje ure in od tam prinašajo okužbe, povprečje na intenzivni je okoli 70 let.
c01-a039 - O cepivih se nam sanja, o genski terapiji se pa tudi tebi ne. Cepiva pod 85% učinkovitosti, niso cepiva! Odprti medicinski lexikon, kje živiš, da te še niso ukradli in dali v eno od znanstvenih skupin, ki se trudijo, laži in pomanjkanje iformacij, spremeniti v resnico in zlato. Comandante
Dimnik - Razloži, glede na vse kar se dogaja, koliko se moti. Še vedno so odmerki prve generacije, ni malo čudno, glede na vse mutacije virusa? To je znak, da cepiva 100%-no delujejo, samo ne za corono, za kaj pač, še ni poznano in še nekaj časa ne bo, največja poslovna skrivnost, dokler zadnji zemljan ne bo dobil pikice v ramo, vsaj ene, je dovolj za določen namen. Ne sekiraj se, tudi mene bojo ujeli, enkrat, sicer bojo imeli težave, ampak, če jih bo dovolj, me bojo obvladali.
Raptor F16 - Ne govorimo o aspirinu (jih ne jem) govorimo o covid-u strašni bolezni 20. stoletja, ki nezadržno mori zemeljsko prebivalstvo, s svetlobno hitrostjo 0,14%-ta okuženih, 2,5%-tov okuženih nad 75 let. Groza. Res bo potrebno uporabit vojsko in vse možne fašistične prijeme, da pocepimo vse zemeljske rokice vsaj enkrat, drugače bo človešvto pri tej hitrosti, v tisoč letih izumrlo. Se mi pa zdi, da se bo po letu 2025 kar hitro številčno prepolovilo (ali še več, odvisno od potreb). NWO bo omogočil lepo življenje preživelim in izbranim. Nove zakonodaje, neodvisne od vseh sedaj veljavnih dokumentih, denar štarta od nule ali celo določenega presežka, hrane bo dovolj, zemlja se bo nehala onesnaževat, saj bojo potrebni precej manjši resursi,... skratka Indija Koromandija. (Da me ne bo kdo napadu - TEORIJA ZAROT)
Neka nova fora, za tretji pik smo ravno tako krivi necepljeni, tega štosa pa še nisem slišal, a tam, kjer imajo precepljenost 80+ tudi, ker razmišljajo o veljavnosti greenpass-a brez 3-je dozice, pa, pa, med necepljene. Za morje bo spet pogoj PC3T. Imel bi prav, če bi genska terapija delovala uničevalno na virus pa ne, je še vedno vse odvisno od lastnega imunskega sistema, beri koliko cepljenih je v bolnicah po svetu, če bi tvoje teorije držale, bi bilo malo bližje 0. Na 100, največ 5. Za ugotavljanje umske prizadetosti, bo tvoje znanje premalo in s takimi besedami, poveš več o sebi, kot o tistih, ki jih žališ. Veliko si upaš v kleti za mizico, korenjak. Imaš podstrešje spucano ali je to posledca genske terapije, dete nevzgojeno.
PrihajaNodi - Kot vse kaže, jo bojo morali spet uvest za cepljene, lobotomijo mislim.
Zimonem - Bojda, ampak tudi to še ni ziher.
grobijan - Je puklasti poslal težko konjenico na okope. Lepo, da se takoj pokažete v vsej svoji širini. Malo nižji besedni zaklad, zato pa založena z žaljivkami in kletvicami, bravo fanta, starši so naredil nekaj napak pri vzgoji, ja permisivna je hudič ali sta še iz tistega časa, ko so šibe in gajžle pele, oboje nudi podobne učinke, agresijo in nasilnost, boga.
JanK - A zato se cepi s cepivi za sev alfa, ker je bil najmočnejši, saj je skoraj iztrebil generacioj 85-90, petindevetdeset letne starke so preživele brez zapletov. Tega virusa je sama inteligenca, ni kaj. Česa vse ni sposobne en netopriček iz Wuhana.
Unchancy - Njega ne skrbi, ker nima otrok, jaz imam pa 11 let starega vnuka in nebi šel rad na njegov ali sinov pogreb. Marš golazen agitprop-ovska od naših otrok in vnukov. Umiram, sem bil cepljen, sem vas samo dražil. Priden pa me vseno pobira, čez pol ure grem na ventilator, ah drek, to je samo zato, da malo ogrejem, ker že ob 9-ih uganejo centralno.
Comandante - Nič ne bo z modifikacijami na drugi sev, saj tisto, za kar je bilo predvideno deluje, covid je pa kolateralna škoda, ki bo minila sama od sebe, ko dobimo vse rokice na svetu pod iglico. Sevi so zato, da se boste raje pikal, 4, 5 plačljiv in vsi nadaljni tudi. Za nove jukije sta dve dozi džabe dovolj.
Delo krepa človeka
@Nodi
Umiram
Hja Adolf Hitler je tudi marsikaj rekel. Recimo da bodo židji po tuširanju prišli ven čisti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Solatko do sem mi smrdis po zemlji. Nodi tebi pa tudi pocasi ze dezevnik iz nosu leze.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
Ne trudi se, nima smisla. Kmalu bo dve leti pregovarjanja, kreganja, zmerjanja in ostalega na tem forumu, ko so se teme zaklepale, admini brisali celotne debate... Če niso v vsem tem cajtu spregledali in še vedno verjamejo vsemu, kar jim MSM mediji servirajo, kdo si potem ti, da jim boš odprl oči? Sovraštvo, ki raste v njih do necepljenih in prebolelih, je iz dneva v dan večje. Čakam, ako pride dan, ko bomo morali NeC + P začeti nositi trak okoli roke... in bomo podoživljali nacizem 1937...To ni najbolj res, cepci ste se duševno neverjetno spremenili. Dejansko si zdaj mislite, da ste svoje opravili, neovirano raznašate virus naokoli, testirati se ne rabite.. Predvsem pa se idiotsko obnašate.Najhujši stranski učinki cepiva proti kovidu se v večini primerov kažejo na zdravju necepljenih.Prekompleksna stavčna struktura, ne bodo te razumeli.
1 leto je cepivo zunaj. Zdej bo že poživtveni odmerek, stanje pa slabše.
dsfsfawer235 je izjavil:
Solatko do sem mi smrdis po zemlji. Nodi tebi pa tudi pocasi ze dezevnik iz nosu leze.
PNG
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
c01-a039 - Včasih se je potrebno tudi umivat, aja ne rabiš si polno cepljen. Res imaš čedalje bolj beden besedni zaklad. Luč prižgi, da se poveča IQ malo nad sobno temperaturo. Tudi PNG niste več tisto, kar so bili včasih, so znali vsaj zmerjat, če že drugega ne, ti nisi sposoben niti tega, kakšna beda je na desnem polu.
Delo krepa človeka
Sej sem ga dal pod pritožbe da ga vn zabrišejo, pa kr nč...sam hudič menja nikce, je prefrigan ko stara žavba.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
grobijan ::
solatko, povedalo se vam je vse že 100x. Meni se ne da več pisati. Preberem pa tole komedijo za popestritev večera. In ob taki sočni žaljivki, ki jo je spisal Raptor(ki je bila tudi na mestu), sem se lepo nasmejal in človeka pohvalil.
Ti pa seveda moraš vlačiti politiko v to. Seveda, drugače ne znaš. Ne zmoreš razumeti, da obstajajo tudi ljudje, ki niso politično opredeljeni.
Moje mnenje o Slovenski politiki je pa:
Je bila sploh katera vlada, v zgodovini samostojne Slovenije, dobra?
Ne.
Ti pa seveda moraš vlačiti politiko v to. Seveda, drugače ne znaš. Ne zmoreš razumeti, da obstajajo tudi ljudje, ki niso politično opredeljeni.
Ne.
solatko, povedalo se vam je vse že 100x. Meni se ne da več pisati. Preberem pa tole komedijo za popestritev večera. In ob taki sočni žaljivki, ki jo je spisal Raptor(ki je bila tudi na mestu), sem se lepo nasmejal in človeka pohvalil.
Ne.
Vlada je kot cepivo. Ne deluje, virus pa traja dlje kot španska gripa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
harvey ::
PrihajaNodi je izjavil:
Vlada je kot cepivo. Ne deluje, virus pa traja dlje kot španska gripa.
kaka ne deluje vlada, kolikor mi je jasno ima za enkrat še poln mandat, tudi parlament normalno sproducira postopke, razen, če ne bo v petek ali soboto odpoklic parlamenta na ulici s strani kolesarjev/trohe/stevanovićev/ipd, ki se zavzemajo za pravno državo. Pa razumi tole stanje.
Se zgodi da so kakšni virusi bolj dolgotrajni...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Pravzaprav slovenska vlada ni nikoli deloval. Virus deluje, sicer za odtenek manj kot španka gripa je pa tu. Al ga bomo sprejeli kot gosta ali pa ne je stvar odločitve posameznika. Na koncu bomo vsi mrtvi. Z masko ali brez.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
c01-a039 - Včasih se je potrebno tudi umivat, aja ne rabiš si polno cepljen. Res imaš čedalje bolj beden besedni zaklad. Luč prižgi, da se poveča IQ malo nad sobno temperaturo. Tudi PNG niste več tisto, kar so bili včasih, so znali vsaj zmerjat, če že drugega ne, ti nisi sposoben niti tega, kakšna beda je na desnem polu.
Pogovarjam se z idioti, tako, da je cisto nepomembno kaksen besedni zaklad imam. Dejansko ste mi tako gnila bitja, da mi je postalo popolnoma vseeno, tudi, ce se stegnete.
Na tesnem polu si pa ti, s svojo pomocjo JJu, da nakrade kar se najvec da, z izgovorom na covid. Pravzaprav pozabi, preneumen si, da bi razumel.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
ripmork ::
LOL, Antivaxx spet zaspamali čisto legitimno vprašanje OP glede cepiva. A vas kej psiha daje? Sumljive pojave v reklcih, ki nič hudega sluteče špikajo? Pa sej Potrč zihr kej dobrega za živce od Big Pharma preprodaja, no! Sicer pa - še kdor se hoče naročit na tretjo dozo, ga po mojih informacijah prepošiljajo iz NIJZ na Zvem in obratno. Tko da brez skrbi. Kar lepo prihranite dozo tistim, ki se bomo brez problema tretjič špiknili. 5G je res mal švoh ratal zadnje čase.
Sej vem da injekcija včasih lahko rahlo špikne, sam da je tolk odraslih decov strah igle no,... si pa res ne bi mislil.
Sej vem da injekcija včasih lahko rahlo špikne, sam da je tolk odraslih decov strah igle no,... si pa res ne bi mislil.
grobijan - Kaj vse je za primitivce sočno, si sploh že kdaj koga ozmerjal kot dec, tako da boooooooooli, ja revše bogo tudi to morajo zate počet drugi, zamenjaj nick v ovca meeeeeeee.
harvey - Res je vlada dela, zase in svoje podrepnike, za ljudstvo, tudi zate, ki jo podpiraš, jo pa eno figo briga.
c01-a039 - Najlepša hvala za iskrene želje, naj se ti 1000x povrnejo. Ob tako lepih željah mi pa res ni treba nič razumet, svečka desna.
ripmork - Vojna je še dolga in konca še ni na vidiku, kar korajžno. Bo šla mamica s teboj, da bo mal popihala ramico. Kaj ima 5G z gensko terapijo? Imate cepljeni kakšne nove informacije? Ali še stara naučena mantra in ne veš, da je na tem forumu samo en omenjal 5G v povezavi s covidom pa še ta se že dolgo ni oglasil. Bogi, bogi daj malo poglej in preberi nove fore iz kleti, se jih nauči na pamet in jih širi po forumih. Si bil morda na bolniški in nisi seznanjen z novimi trendi. Zdaj lahko celo špukate po dr.Twitkotu, samo da bo efekt.
harvey - Res je vlada dela, zase in svoje podrepnike, za ljudstvo, tudi zate, ki jo podpiraš, jo pa eno figo briga.
c01-a039 - Najlepša hvala za iskrene želje, naj se ti 1000x povrnejo. Ob tako lepih željah mi pa res ni treba nič razumet, svečka desna.
ripmork - Vojna je še dolga in konca še ni na vidiku, kar korajžno. Bo šla mamica s teboj, da bo mal popihala ramico. Kaj ima 5G z gensko terapijo? Imate cepljeni kakšne nove informacije? Ali še stara naučena mantra in ne veš, da je na tem forumu samo en omenjal 5G v povezavi s covidom pa še ta se že dolgo ni oglasil. Bogi, bogi daj malo poglej in preberi nove fore iz kleti, se jih nauči na pamet in jih širi po forumih. Si bil morda na bolniški in nisi seznanjen z novimi trendi. Zdaj lahko celo špukate po dr.Twitkotu, samo da bo efekt.
Delo krepa človeka
ripmork ::
@solatko: Hehe... mi je kr smešno, da me nekdo označuje za "kletaša" samo zato, ker nisem paranoičen glede cepiv (glede na to,da imam v vseh političnih temah na forumu ravno obratna stališča). Oh, the irony...
Genska terapija? Ne seri klamf no.
Prevečkrat na soc. omrežjih od antivaxxerjev še vedno zasledim 5G nebuloze, da se ne bi pohecal iz tega. Ker kaj več človeku v resnici ne preostane več. Resna debata je tako že lep čas nemogoča. Je pa zanimivo, kako nasprotnike cepiv debata o cepivih privlači...
Prevečkrat na soc. omrežjih od antivaxxerjev še vedno zasledim 5G nebuloze, da se ne bi pohecal iz tega. Ker kaj več človeku v resnici ne preostane več. Resna debata je tako že lep čas nemogoča. Je pa zanimivo, kako nasprotnike cepiv debata o cepivih privlači...
@solatko: Hehe... mi je kr smešno, da me nekdo označuje za "kletaša" samo zato, ker nisem paranoičen glede virusov in bakterij(glede na to,da imam v vseh političnih temah na forumu ravno obratna stališča). Oh, the irony... :))
Fixed ane
Mja, judje tud niso verjeli da jih Dolfek pošilja v klavnico. Hja, vse dokler niso bili tam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
k3k3tz ::
No, dej Nodi, če že citiraš besedno zvezo, ki je več kot očitno ne razumeš... razloži, kaj sploh je genska terapija in kako naj bi (po tvoje) delovala, če se cepiš. Lahko tudi mal bolj preprosto razložiš, da bomo vsi razumeli. Sej bi vprašal solatkota, sam si ravno zadnji.
zee ::
Dovolj. Odgovor je bil podan ze na prvi strani. Dodatna debata ni potrebna.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
dsfsfawer235 je izjavil:
Prej bi se lahko reklo, da človeštvo ne potrebuje primitivcev tvojega kova, ker, če nisi zmožen dati na tehtnico vse, ki so umrli zaradi Covida in na drugi strani gospodarsko - psihološke posledice lock down-ov, prepovedi gibanja, pogojevanja vstopov v trgovine, zaprtje prireditev, stadionov... Ja, potem je res bolje, da vas več ni. Primerjati Covid s črnimi kozami ali pa ebolo je pa dovolj jasen pokazatelj vašega mentalnega dosega. Enocelične amebe brez najmanjšega občutka empatije? Mogoče sem bil še preveč nežen...PrihajaNodi je izjavil:
OK grem na nivo cepljenih. To bi se rešilo enostavno z obveznim cepljenjem starejših? V mesecu dni bi bilo konec.Ti si pod vsakim nivojem, zabit primat, ki mu ni nic jasno, potem pa nekaj "po pekovsko" naklada. Briga me, kot sem rekel, vesel bom, ce zgage zabite staknete respirator ali pa kaksnega dezevnika v nos "6 feet under". Takih primitivcev clovestvo pac ne rabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | PCT ni neustaven (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 46983 (42111) | BigWhale |
⊘ | Kako sebe prepričati v cepljenje? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 40311 (35005) | XyNOBvxWVJ |