Forum » Pomoč in nasveti » v-sync OFF ali ON
v-sync OFF ali ON
tropinovec ::
imam LCD monitor in me zanima sledeče:
v igri mi ponuja pri grafičnih nastavitvah možnost: v-sync OFF ali ON
katero možnost izbrati ?
v igri mi ponuja pri grafičnih nastavitvah možnost: v-sync OFF ali ON
katero možnost izbrati ?
Lith ::
men se zdi da je OFF kr najboljš izbira, ker v tem primeru grafična k. ne čaka na povratni signal iz monitorja ali je izrisal tisto sliko al ne (ON pač pomeni, da mora dobit potrditev, da nadaljuje z naslednjo sliko)
Posledico ima to, da pri OFF včasih se ti zdi da kako sliko (frame) izgubi, ampak to pomen samo to, da monitor ni sposoben prikazat tako hitro slike kot jo grafična posreduje
Tko jaz mislim...
Posledico ima to, da pri OFF včasih se ti zdi da kako sliko (frame) izgubi, ampak to pomen samo to, da monitor ni sposoben prikazat tako hitro slike kot jo grafična posreduje
Tko jaz mislim...
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
freejack ::
V kvaliteti slike v bistvu ni glih razlike. Vklopiš pač, če opaziš kakšno trganje tekstur, ipd., drugače pustiš izklopljeno, ter s tem pridobiš par FPS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10850 (9441) | inbox |
» | Dellov zaslon z ločljivostjo 5KOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 13184 (10722) | Nummy |
» | Nakup ekrana/monitorja 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22250 (17325) | Spock83 |
» | 9600SE in "no signal"Oddelek: Strojna oprema | 1522 (1313) | Veron |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17508 (10570) | Zako |