Forum » Pomoč in nasveti » Težave z regedit-om?
Težave z regedit-om?
Dr.S ::
V vrstici run vtipkam: REGEDIT
namesto da bi odprl program mi javi:
REGISTRY EDITOR
Registry editing has been disabled by your Administrator.
KAJ DOGAJA?
namesto da bi odprl program mi javi:
REGISTRY EDITOR
Registry editing has been disabled by your Administrator.
KAJ DOGAJA?
Ugotovil sem da imam TEŽAVE z user accountom.
Sploh ne morem uporabljati novega accounta.
Ustvarim ga lahko, samo uporabljati ga ne morem (sploh mi ne da možnosti izbire, vpraša me samo za geslo prvega accounta, pri katerem pa te opcije sploh nimam nastavljene)!
KAJ?
Sploh ne morem uporabljati novega accounta.
Ustvarim ga lahko, samo uporabljati ga ne morem (sploh mi ne da možnosti izbire, vpraša me samo za geslo prvega accounta, pri katerem pa te opcije sploh nimam nastavljene)!
KAJ?
ERGY ::
Ja ti mas pa problem s tem, da nisi admin in on seprav "drugi ti" ti ne pusti it v REGEDIT, ker bos morebiti kaj spremenil ali kaj butastega storil. Ce si sam svoj mojster in si gospodar svojga compa se prjavi kot administrator.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
Uspečo se mi je prijaviti kot administrator, kjer pa sem potem lahko zalaufal regedit.
KAKO (KJE) NA SVOJEM ACCOUNTU NASTAVIM, DA BOM LAHKO SPREMINJAL OZ. LAUFAL REGEDIT (da sistem ni zaklenjen)!
Hvala!
KAKO (KJE) NA SVOJEM ACCOUNTU NASTAVIM, DA BOM LAHKO SPREMINJAL OZ. LAUFAL REGEDIT (da sistem ni zaklenjen)!
Hvala!
Ja to pa nardis tko d zbrises v Control panel v user account tisti k ni ADMIN z tem probas spremeniti svoj account v brezmejnega sepravi, da nimas nic omejeno kot bi biu admin "dostop do vsega"
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
Mr.B ::
Local security policy, pa se igrej, samo pazi da kje ne boš dal v kako restrikcijo administratorja.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mr.B si lahko malce bolj precizen (ne razumem točno kako to misliš in kje to naredim?).
Hvala!
Hvala!
alesrosina ::
najprej pa povej ali imas windows 2000 ali windowsXP.
Sicer za windows XP gre takole:
Start > Control pannel > User accounts in zberes svoj account im mu spremenis status (Change my account type)
Sicer za windows XP gre takole:
Start > Control pannel > User accounts in zberes svoj account im mu spremenis status (Change my account type)
Imam WINXP
Malce sem se igral, po vaših navodilih, pa še kar brez učinka.
RAZEN: pri zagonu mi sedaj, da opcijo izbiranja accounta. (okence kjer moram vtipkati geslo, ki ga sploh nimam, tako da samo potrdim z ENTER)
KAKO SPET NASTAVIM NAZAJ NA DIREKTEN VKLOP brez uvodnega LOGIN okenca?
P.S.(dostop do regedit-a še kar ni mogoč)!
KJE STE PC FRIKI?
Malce sem se igral, po vaših navodilih, pa še kar brez učinka.
RAZEN: pri zagonu mi sedaj, da opcijo izbiranja accounta. (okence kjer moram vtipkati geslo, ki ga sploh nimam, tako da samo potrdim z ENTER)
KAKO SPET NASTAVIM NAZAJ NA DIREKTEN VKLOP brez uvodnega LOGIN okenca?
P.S.(dostop do regedit-a še kar ni mogoč)!
KJE STE PC FRIKI?
Zbrisi vse accounte razn admina pa bo. Direkt...
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | administratorOddelek: Pomoč in nasveti | 3059 (2527) | tinkatonka |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14170 (11005) | fosil |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1637) | smrekca |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 12981 (9515) | MrStein |
» | Virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1080) | kuglvinkl |