Forum » Loža » Kredit
Kredit
RaxTax ::
Zdravo, zanima me kakšne so kaj možnosti dobiti kredit nekaj tisoč evrov, recimo 2000-4000, za nekoga ki trenutno ima novo zaposlitev in je za določen čas trenutno (1 leto).
In tudi pri kom bi bilo najbolje dobiti tak kredit?
#000000 ::
Nikakve, dobiš lahko le od oderuhov pa še to z neko garncijo. Najbolje se obrnit k svojim žlahti in prijatelejem v tem primeru.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
harvey ::
Nikakve, dobiš lahko le od oderuhov pa še to z neko garncijo. Najbolje se obrnit k svojim žlahti in prijatelejem v tem primeru.
Če hočeš izgubit prijatelja, mu posodi denar. Stara in velikokrat preverjena modrost.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
111111111111 ::
Žal sta oba zgornja komentarja resnična. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Scaramouche ::
Če hočeš izgubit prijatelja, mu posodi denar. Stara in velikokrat preverjena modrost.
Kolega posodil kolegu k ga je poznal 20let 6k in je model raje uničil prijateljstvo, naučimo se od drugih!
bobby ::
-Če moraš jemat kredit, da bi nekomu drugega rešil, potem nisi sposoben pomagat, če pa že imaš nevem kako željo in razlog, pa posodi samo 1/4, pokažeš da si pripravljen ampak definitivno ne vse na svoja ramena prestavljat s kreditom
-komentarji višje gor so pa pod to alinejo naprej,...
-don`t do it!!
-komentarji višje gor so pa pod to alinejo naprej,...
-don`t do it!!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
FiReFTW ::
Nevem jaz ko sem malo počekiral po internetu vidim da ponekod piše možnost za to, naprimer:
V NLB si prizadevamo, da lahko vsakdo pride do svojega doma - tudi zaposleni za določen čas. Zato boste pri nas lahko dobili stanovanjski ali hipotekarni kredit tudi tisti s pogodbo za določen čas, saj za obvezno dodatno zavarovanje kredita zadošča že sklenitev začasnega poroštva za 24 mesecev in ne za celotno obdobje odplačevanja kredita.
V NLB si prizadevamo, da lahko vsakdo pride do svojega doma - tudi zaposleni za določen čas. Zato boste pri nas lahko dobili stanovanjski ali hipotekarni kredit tudi tisti s pogodbo za določen čas, saj za obvezno dodatno zavarovanje kredita zadošča že sklenitev začasnega poroštva za 24 mesecev in ne za celotno obdobje odplačevanja kredita.
OZZY ::
Zdravo, zanima me kakšne so kaj možnosti dobiti kredit nekaj tisoč evrov, recimo 2000-4000, za nekoga ki trenutno ima novo zaposlitev in je za določen čas trenutno (1 leto).
Minimalno število plač je lahko 3.. kar pomeni, da moš dobiti 3 plače. kredit bi se v tem času lahko odobril do konca tvoje zaspolitve. Se pravi za 8 mesecev. Koliko bi pa lahko imel obrok je pa odvisno od plače in tvojih dodatkov. ostati ti mora 778 EUR po odbitem kreditu.
Za daljšo dobo pa je po navadi obvezen kreditno sposoben porok. Samo ta daba je odvisna od pogojev banke.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
za kaksno stvar sploh jemljes kredit?
Za letalske karte za celo družino, čakal sem malo predolgo ker nimam toliko izkušenj z leti, zdaj pa vidim da so se za mesec december izjemno podražile, in glede na vse stroške kart, bivanja tam, dodatni denar ki ga bom rabil, mi ne gre čist skoz vse skupaj, imam pa že rezervirano bivanje pa vse podrobnosti.
V avgustu so karte bile še okoli 800-900 na osebo zdaj pa je že prek 2000, žal, sem ga malo pobiksal.
Meee ::
kam zavraga pa letiš da so karte 2000+ EUR v ekonomskem razredu?? Mislim ok, če hočeš bit na točno določenem letu, točno določene letalske družbe, na točno določen dan med božičnimi prazniki, potem morda še razumem, pa vseeno je izredno navita cena:)
Drugače pa takšne zneske za potovanja pri nas plačuje samo javna uprava :)
Uporabnik ::
Če bežiš iz države je še logično, drugače pa kredit za dopust je samo strel v glavo.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
FireSnake ::
Zakaj si ti tako poseben, da obstoječe teme zate niso dovolj dobre?
https://slo-tech.com/forum/t719998/p586...
Kredit
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Baja ::
preveri cene kart na drugem ip-ju z računalnikom (ali pa vsaj drugim brskalnikom), s katerim si še nisi ogledoval cen. vsaj včasih so imeli prakso dvigovanja cen ob naslednjih obiskih. če je nižja, rezerviraj takoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
bbbbbb2015 ::
Kaj ko bi mogoce odlozu ta dopust k bojo finance?
Gre za en dan starega trola, ki se mu niti bodice niso posušile, ko je zlezel iz gnilega jabolka.
Futra (pregovorno varčen in previden) slovenki folk s kreditom za dopust z avijonom in ima "samo" službo za določen čas.
Mah. Ljudem je zgleda dolgčas.
hojnikb ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Gre za en dan starega trola, ki se mu niti bodice niso posušile, ko je zlezel iz gnilega jabolka.
Futra (pregovorno varčen in previden) slovenki folk s kreditom za dopust z avijonom in ima "samo" službo za določen čas.
na zalost je to vecja realnost, kot si lahk mislis.
#brezpodpisa
bbbbbb2015 je izjavil:
Jaz nisem noben trol, sem lepo razložil da je služba nova in logično da takoj ne dobiš za nedoločen čas.
Problem pa je da sem jaz karte gledal pred 2 mesci in so cene bile 3x nižje.
Ima dober point en uporabnik ko pravi da bi dopust preložil ampak problem je da je že rezervirano bivanje in vse to... tako da nima smisla ta denar vrečt stran za nič.
preveri cene kart na drugem ip-ju z računalnikom (ali pa vsaj drugim brskalnikom), s katerim si še nisi ogledoval cen. vsaj včasih so imeli prakso dvigovanja cen ob naslednjih obiskih. če je nižja, rezerviraj takoj.
Probam lahko, ampak mislim da neke vlke razlike nebo.
kam zavraga pa letiš da so karte 2000+ EUR v ekonomskem razredu?? Mislim ok, če hočeš bit na točno določenem letu, točno določene letalske družbe, na točno določen dan med božičnimi prazniki, potem morda še razumem, pa vseeno je izredno navita cena:)
Letim kar daleč praktično polovico sveta.. cene so pa dejansko take.. seveda je možno dobiti ceneje ampak potem pa so povezave med leti zelo dolge in v bistvu letiš 50 ur ali več, sepravi 2 dni v bistvu gre po gobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RaxTax ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stanovanjski kredit (strani: 1 2 3 4 … 54 55 56 57 )Oddelek: Loža | 473188 (2400) | billy |
» | Plačilo nepremičnine prodajalcu po delih?Oddelek: Loža | 1645 (913) | Utk |
» | Ali se da tako do kredita?Oddelek: Loža | 6469 (5242) | xxxul |
» | nakup avtomobila kredit leasing ipd..Oddelek: Na cesti | 23279 (22208) | Spajky |
» | Nezmožnost odplačevanja kreditaOddelek: Problemi človeštva | 11752 (10671) | BigWhale |