» »

PCT je nezakonit?

PCT je nezakonit?

1
2
»

Tidule ::

solatko je izjavil:

Tidule - Takoj, ko necepilce in nasprotnike PCT in drugih nezakonitih ukrepov imenuješ fanatike, je to napad tudi name. Nisem fanatik, nisem pa tudi cepljen in me nezakoniti ukrepi ravno tako prizadanejo. Dobro zastopimo kam pes moli taco.

Za fanatika sem ozbacil samo in le tebe, ker nisi sposoben niti prebrat kaj je napisano pa zacnes z zalitvami in pomilovanja vrednimi napadi. Fanatik si, ker si nic vreden clovek, ki ni sposoben kulturne debate. To nima nicesar s PCT ali s tem kdo je ali ni cepljen. Tako da ne, nikjer nisem nasprotnikov cepljenja ali pct pogoja oznacil za fanatike, ta izraz je rezerviran zate osebno, ker si nisi vzel 3 sekunde da bi prebral kaj sem napisal ampak si raje v svoji maniri zacel z osebnimi napadi in zaljenjem. Tako da ne posplosuj in svoje "gaslighting" pristope prihrani za bolj neumno publiko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tidule ()

Mare2 ::

Tidule je izjavil:

ker nisi sposoben niti prebrat kaj je napisano


On ni tak namenoma. Za spremljanje in komentiranje na slo-tech-u za osebke nad 60 let bi bilo potrebno uvesti obvezno uporabo očal ali drugih optičnih pripomočkov.

Sicer pa ja, kovidni oddelki so na robu zmogljivosti. Čaka nas totalni Lock down. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

solatko ::

Povsem laicno napisano brez osnovnega razumevanja tako ustave kot zakona o varstvu osebnih podatkov, kaj sele kazenskega zakonika. Brezvezen rant namnejen pumpanju blodenj.

Z odloki in sistemom sprejmanja odlocitev je ogromno narobe. Vkljucno s tem kaj je ustavno sodisce ze veckrat presodilo. Samo to ne spremeni dejstva, da je zgoraj napisano kup blodenj, ki nimajo nic realnostjo. Ko prides pa do nurmberske delaracije in odskodninske odgovornosti se pa zacnes resno sprasevat o dusevnem stanju avtorja.

Tidule - Če je zgoraj napisano kulturni dialog, potem res ne veš kaj je narobe in prav. Na ta tvoj dopis sem se oglasil, ker si v njem žalil, človeka, za katerega ne več ali je mogoče pravnik po poklicu, nikjer pa pri tebi ni zaznamka forumski pravnik in psihiater. Gre samo za mnenje tistega, ki je pisal in podal svoje mnenje, ki je v nasprotju z mnenji enoumnežev.

Mare2 - Poglej, nisem 24 ur na forumu, odprem ga na kakšni 2 uri in komentiram vsekega posebej pa se prikrade kakšna napaka, oziroma komentar drugemu. Večinoma pa pazim, da se to ne dogaja, ampak človek dela napake, znanstveniki tudi ops zajeb. Škoda pri mojih zajebih ni velika, pri znanstvenikih pa to lahko pomeni veliko sranje.
Delo krepa človeka

Tidule ::

Hvala za opravicilo, ceprav se vedno ne razumem kaj ima moje nestrinjanje z konkretno izjavo Teršeka z Janso. Tako da mislim, da drugega namena kot zaljenje nisi imel in je skoda da si sedaj domisljal, da je bil tvoj izpad (pa tudi vse nadaljnje izjave) kakorkoli upravicen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tidule ()

dsfsfawer235 ::

solatko je izjavil:

c01-a039 - Kdo pravi, da bojo pobijal zdravnike in tiste, ki so potrebni? Kdo pravi, da nas bojo pustili živet, Hitler je imel načrt samo blond s plavimi učkami? Želja po obvladanju sveta je prisotna že cel čas človeštva, danes tehnologija tistim, ki jo imajo v rokah, to omogoča.
Večina teorij zarote okoli cepiv je postala zarota, za druge je še čas, končne slike pa tudi v teorijah tarot še ni.
Boš ti povedal kako bo preživelo 6,5 miljarde ljudi, ki se ne morejo preživljat z delom, ker ga ni.
O davkih in privilegijih odločajo bogati in tisti, ki jih te postavijo na vrh, Slovenija je ena buckina glavica na zemlji, zato naša mnenja niti ne štejejo na Balkanu, kaj šele širše. Misliš, da je želja vseh, ki na podlagi političnega delovanja imajo kakšne privilegije, da se to ukine, zmanjša,..Kje ti božji človek živiš?
Malo razširi svoje obzorje, večina teorij zarote v zgodovini, je postala meso. Podjetja se zapirajo, uspešne kupijo globalisti, tam, kjer podjetij ni bojo pa težko nastala, razen, če bo potrebno skrit kakšno svinjarijo, kot je bilo naprimer uporaba indigo barvila za opbdelavo denim-a.
Ti razmišljaš samo skozi ekonomijo, v zgodovini je bilo najpomembnejše, obladati narod, ti bi to razložil vsak diktator.
Zakaj te funkcije nebi želela neka skupina ljudi, ki imajo v rokah znanje, tehnologijo in sredstva?
Saj si pameten, vendar moreš razmišljati širše o tem, kaj je sploh pomembno.
Na srečo so se v zgodovini vedno našli ljudje, ki so to preprečili ali pa je do tega pripeljala fovšija tistih, ki so imeli, napram sosedom premalo.


Neumnost, danes se ljudi se obvlada z denarjem (aka ekonomija). Dela ni zato, ker si je vecino sveta razdelila manjsina, vsi ostali pa plavamo v zadnjih procentih in se borimo za drobtinice (s tem, da so razni neoliberalno vzgojeni mulci tako neumni, da tega niti ne vidijo in pihajo v rog z miljarderji, ceprav to sami nikoli ne bojo). Ce si bos prebral "Zen and the Art of Motorcycle Maintainence", te bo tam avtor poucil, da so avtoceste dolgocasne, nic ne vidis, se pa premikas hitro. Bolj ko gres na regionalke, vec vidis, pocasneje se premikas in paziti moras, da ne zabluzis in prides do konca ceste, ker se moras potem vracati. Ti se vozis ze po kozjih stezicah v alpah in samo cakas na plezalni del poti. In ce imas totalno zgresene poglede na svet kjer vidis samo zarote, potem to ne pomeni, da razumes stvari bolje ampak, da si popolnoma zasel. Bo pocasi cas, da se narocis pri psihiatru in se zacnes vracati.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36457859 (46164) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36942804 (32640) kamiKaZaA

Do kdaj bo veljal neustavni odlok o PCT pogoju? (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
77782339 (68589) BigWhale

PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Loža
107299711 (78738) Utk

Več podobnih tem