» »

Kir je the best prog za DVD-je pečt?

Kir je the best prog za DVD-je pečt?

Brainstorm ::

Kupu DVD pekača pa en movie zrav zdej mi pa Clone DVD neki jamra da ga ne bo zapeku ker je zaščiten. Kere programe vi uporablate oziroma je the best,a je to mogoč DVDxCopy Xpress al pa DVD Decrypter al kej drugiga.
Pa a je treba na kej pazit pri nastavitvah recimo da removaš kako zaščito kot macrovision in region free za kopijo in a potem še vseen rabiš maestrota za menije, mal se razpište please ko se mi ne sanja preveč o tem.

Thanks!

Law_Enforcer ::

Filmov klonirat ne boš mogel, saj so zapisljivi DVDji enosljni, medtem ko so filmi na dvoslojnih ploščkih. Iz tega razloga boš moral zrippat DVD film in ga potem "obdelati". Sam uporabljam DVD Decrypter za rippanje in potem DVD2One, da spravim film na velikost DVD-R. Zapečem ga potem z Nerom (DVDMovie mode al nekaj takega). Postopek je tak: zrippaš CEL dvd (ne samo film); potem odpreš DVD2One in mu poveš, kje na disku imaš zrippane vobe; potem v DVD2One označiš kaj od filma hočeš obdržat (katera poglavja, dodatne menije, zvočni zapis, podnapise) in ga pustiš, da opravi svoje. Potem dobljeno zapečeš z Nerom.

Brainstorm ::

E to sem hotu čut cel postopek thanks za odgovor! Že worka.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za kopiranje DVD v DVD?

Oddelek: Zvok in slika
116205 (2700) CaqKa
»

8GB DVD --> 4.7GB

Oddelek: Zvok in slika
293308 (2087) Dejancek
»

[DVD9 peka] triki & nasveti

Oddelek: Zvok in slika
253196 (2685) largie
»

DVD - program ?

Oddelek: Zvok in slika
152329 (2122) CaqKa
»

Kako najbolje zapeči DVD??

Oddelek: Pomoč in nasveti
111360 (1176) rap3r

Več podobnih tem