Forum » Pomoč in nasveti » Kako najbolje zapeči DVD??
Kako najbolje zapeči DVD??
[Op] ::
Živ zanima me kako bi najbolj kvalitetno in najlažje naredil varnostne kopije mojih DVDjov(problem imam predvsem pri 2 slojnih DVDjih). Predvsem s katerimi programi in na kakšen način!
Dobrodošla je vsakršna pomoč in url kateri mi je lahko v pomoč!
THX!
Dobrodošla je vsakršna pomoč in url kateri mi je lahko v pomoč!
THX!
MadMicka ::
Law_Enforcer ::
Lahko tudi tako: Najprej zripaj celo vsebino DVDja na disk z DVDDecrypter-om (pogooglaj), potem pa uporabi npr. DVD2One ( www.dvd2one.com) s katerim skrčiš film na 1 dvd, izbereš katere audio tracke in podnapise hočeš zadržati, nato pa zapeci z Nerom (meni lepo funkcionira že z DVDMovie opcijo - vse kar ti DVD2One izpljune daš v VIDEO_TS mapo - deluje na Xboxu).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Law_Enforcer ()
MadMicka ::
Law_enforcer, ampak z DVD2One se ne da pečt zaščitenih DVD filmov, al se motm? Če se da, povej, kaj je treba narest..
MadMicka: DVDDecrypter ti odstrani zaščito pri rippanju... Ravnokar sem zbackupal Bourne Identity (orig. in zaščiten) brez problemov z zgoraj opisanim postopkom. Probal sem tudi z Pinnacle Instant Copy, ampak ni pobralo slo podnapisov, pa še dosti več časa si je vzel za obdelavo filma (~ ura in 20 min, DVD2one pa cca 20 min), tako da bom ostal kar pri DVD2one (menijev in ekstra featurjev z DVDjev ponavadi itak ne gledam).
[Op] ::
Thx za vse odgovore!!!
Kaj pa ta DVD Image k sm dons neki bral a je to kopija ImageCDa za DVDje??
Odgovorov ni nikoli preveč!!!
Kaj pa ta DVD Image k sm dons neki bral a je to kopija ImageCDa za DVDje??
Odgovorov ni nikoli preveč!!!
Waters: Odvisno od hitrosti zapisovanja... Na 1x traja 1 uro, na 2x 30 min., na 4x pa 15 min. za cel DVD.
rap3r ::
Mene pa zanima, na sharreactor se dobi kopije cdlih dvdjev. Datoteka je *.bin s čim jo nej zapečem? Učasih sm peku s stomp recordnow ,sam zdej k mam od LGja all in one pečko nemorm s tem programom pečt ker je pečka prenova in je program nenajde. Nadgradne za program pa tud ni
kkšna ideja?
kkšna ideja?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za kopiranje DVD v DVD?Oddelek: Zvok in slika | 6246 (2741) | CaqKa |
» | 8GB DVD --> 4.7GBOddelek: Zvok in slika | 3326 (2105) | Dejancek |
» | Dvd komponenta noče prebrati prekopiranih dvd-jevOddelek: Zvok in slika | 996 (787) | CrNObil |
» | Odstraniev dodatkov pri DVD backup-u?Oddelek: Zvok in slika | 985 (897) | Primoz78 |
» | DVD-RW Plextor PX-708AOddelek: Kaj kupiti | 1878 (1320) | Brainstorm |