Forum » Mobilne tehnologije » Nakup iPhone iz tujine
Nakup iPhone iz tujine
i33a ::
Pozdravljeni,
nameravam kupiti iPhone SE 2020. Ker sem v tujini (Nemčija) zasledil dobro ponudbo, me zanima kako je z garancijo v primeru naročanja iz tujine?
Velja njihova garancija povsod v EU/svetu ali bi v primeru težav telefon moral pošiljati v Nemčijo?
Je to pri vseh proizvajalcih enako?
Najlepša hvala za odgovore.
nameravam kupiti iPhone SE 2020. Ker sem v tujini (Nemčija) zasledil dobro ponudbo, me zanima kako je z garancijo v primeru naročanja iz tujine?
Velja njihova garancija povsod v EU/svetu ali bi v primeru težav telefon moral pošiljati v Nemčijo?
Je to pri vseh proizvajalcih enako?
Najlepša hvala za odgovore.
destroyer2k ::
IMPORTANT RESTRICTION FOR iPHONE, iPAD AND APPLE TV SERVICE.
Apple may restrict warranty service for iPhone, iPad and Apple TV to the country where Apple or its Authorized Distributors originally sold the device.
Apple may restrict warranty service for iPhone, iPad and Apple TV to the country where Apple or its Authorized Distributors originally sold the device.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applova pomladna predstavitev: čip M1 v vsako stvar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23061 (17641) | Step2en Wolf |
» | Ostre besede v kalifornijskem sporu med Applom in Samsungom (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 65727 (57334) | Icematxyz |
» | Apple v luči petkove zmage terja prepoved prodaje Samsungovih telefonov, a je ne bo d (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 23627 (20485) | Icematxyz |
» | Razkrita notranjost Apple TV-jaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11826 (10380) | Hardstyle |
» | Nook končno tuOddelek: Novice / Android | 15045 (13654) | borchi |