Forum » Kaj kupiti » Philips 109s 19"
Philips 109s 19"
OrkAA ::
Ker mi je crknil stari monitor moram kupiti novega Iščem nekaj ugodnega, zato me privlači tale monitor. Zanima me, če ima z njim kdo kakšne izkušnje (dobre/slabe)?
Skratka...povejte vse kar veste
Skratka...povejte vse kar veste
vise ::
ce pogledas za ceno 44k sit ni boljsega monitorja. Imam jaz doma prednika tega monitorja in ni nobenih problemov. Sem se pogovarjal z serviserjem iz servisa pchand kjer so uradni serviserji za monitorje Philips pa je rekel da se te monitorji sploh ne kvarijo. To ti tudi jaz lahko potrdim ker jest nimam nobenega problema s tem monitorjem. Resolucija je 1280*1024 na 85 hz kar je cisto dovolj. Ce te zanima se kaj vec mi posli vprasanje na email Luka.jeraj@siol.net
L.P.
L.P.
OrkAA ::
hvala za informacijo!
Novi modeli vidm da gredo do 1920x1440 pri 60hz kar je že itak čist preveč...Tut sam mislm imet nastavljeno na 1280x1024, ker mi to najbolj odgovarja. Zdej bom vrjetno kupil ta monitor...
Novi modeli vidm da gredo do 1920x1440 pri 60hz kar je že itak čist preveč...Tut sam mislm imet nastavljeno na 1280x1024, ker mi to najbolj odgovarja. Zdej bom vrjetno kupil ta monitor...
schurda ::
Serviser v PCHandu mi je svetoval, da kupim rajši B, ker je bistveno boljši. S je pač čisto navaden. No potem sem vzel P. Res je zakon. Samo serija T mislim, da je bila slaba. En kolega mi je posodil 17" T, ampak je bil res slab. Druagače je pa za tak monitor cena res fajn.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
schurda ::
Glede na to, da sem imel prej monitor 9 let in zamenjal vmes že par kišt, sem se odločil, da bom vzel dobrega. Sicer se pa "fajn cena" nanaša na S, ne na P. Če kupuješ vse, je verjetno kar razlika v ceni, kompjuter z monitorjem za 150kSIT, 200kSIT ali 300kSIT. Samo, da si jaz npr. v zadnjih petih, šestih letih nisem kupil nove kište. Več ali manj so kosi iz druge roke.
Tako, da jaz svetujem dober monitor. Za vaše oči gre! Ne za ceno. Res pa je, da zadnje cajte sploh ni tako slabih monitorjev, da bi jim bili tisti izpred nekaj let konkurenca.
Tako, da jaz svetujem dober monitor. Za vaše oči gre! Ne za ceno. Res pa je, da zadnje cajte sploh ni tako slabih monitorjev, da bi jim bili tisti izpred nekaj let konkurenca.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater velik LCD? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 16990 (10442) | franci |
» | Kolk ste že kej dnarja zapravl za computer? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4837 (3570) | Neon87 |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5736 (4795) | iso2000 |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2560 (1859) | glinik |
» | 17 palicni monitorOddelek: Strojna oprema | 1291 (1085) | MadMax |