Forum » Kaj kupiti » Kateri 17inch CRT monitor
Kateri 17inch CRT monitor
matter ::
Živjo
Rabim en monitor 17 inč CRT nov.
LCD ne pride v poštev, pa cena mora biti nizka, pa dobra slika.
klik
Gledu sem zgornjega ampak ne vem kaka je slika. Rabim dobro, za malo denarja. Vsekakor pa odpadejo monitorji v rangu 50-60k sit, ker sicer raje vzamem LCD.
Rabim en monitor 17 inč CRT nov.
LCD ne pride v poštev, pa cena mora biti nizka, pa dobra slika.
klik
Gledu sem zgornjega ampak ne vem kaka je slika. Rabim dobro, za malo denarja. Vsekakor pa odpadejo monitorji v rangu 50-60k sit, ker sicer raje vzamem LCD.
- spremenil: boštjan ()
boštjan ::
Kolega ma tega in je tudi lepa slika.Lahko pa pogledaš v comtron za LG-ji,tudi dobri monitori
iskra ::
LCD za 50-60 k je res štala - bolši so (zaenkrat) CRT v tem cenovnem razredu.
LG ti odsvetujem - mam Flatron F700P za 55k in mi ful teži, k ne dela pravokotne slike (v zgornjem desnem kotu je horizontalna linija rahlo zavita navzgor) in mi ful teži. Ga mam pa že skori 1 leto. Cimr ma malo starejšega in mu dela iste palle.
Vsekakor Samsung ali Phillips, pa obvezno raven ekran.
LG ti odsvetujem - mam Flatron F700P za 55k in mi ful teži, k ne dela pravokotne slike (v zgornjem desnem kotu je horizontalna linija rahlo zavita navzgor) in mi ful teži. Ga mam pa že skori 1 leto. Cimr ma malo starejšega in mu dela iste palle.
Vsekakor Samsung ali Phillips, pa obvezno raven ekran.
jurre ::
jaz imam monitor samsung 765mb, pa sem zelo zadovoljen z njim.
slika je dobra, nastavlas 3 stopnje kontrasta, dela pri resoluciji 1024x768@100hz, edino kar me moti je malo zamegljen levi del ekrana, (kar zgleda ne morem popraviti?), drugace pa dobr monitor
slika je dobra, nastavlas 3 stopnje kontrasta, dela pri resoluciji 1024x768@100hz, edino kar me moti je malo zamegljen levi del ekrana, (kar zgleda ne morem popraviti?), drugace pa dobr monitor
schurda ::
Oči so le oči. Pa zapomni si, da ga boš imel precej več časa kot računalnik. Vsaj ponavadi je tako. Kište se menjajo, monitor pa ostaja, slab ali dober.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Dr_M ::
definitivno samsung 757NF
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
jurre ::
ne vem, samo pomoje se ze za monitor splaca gledat da je ene dobre firme, ne nek ime k ga prvic sliss, tko k ta tvoj primer...pa se ponavadi so dost slabse kvalitete...in seveda cenej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor SamsungOddelek: Kaj kupiti | 2091 (1382) | EjTi |
» | Kateri CRT 19" kupitOddelek: Kaj kupiti | 807 (743) | sash |
» | Kateri LCDOddelek: Kaj kupiti | 1489 (1307) | ULTRA6 |
» | Kupujem 17-inch monitorOddelek: Kaj kupiti | 884 (804) | mravljinec |
» | Računalnik za šoloOddelek: Kaj kupiti | 1473 (1182) | T0RN4D0 |