» »

Nobel Kebab

Nobel Kebab

««
«
1 / 7
»»

techuser ::

Ali je kdo pri gospodarcu v Ljubljani sprobal Nobel kebab? Kakšna imate kaj mnenja? Jaz sem bil zelo navdušen nad okusom in kvaliteto za 2,5 EUR. Res pa da nimajo nikjer za usest se ampak kako naredijo pa tiste omake bi blo tudi zanimivo vedt. Drugače sem oboževalec take hrane ampak drugače v LJ nisem jedel tako dobrega po pravici povedano.
  • spremenil: techuser ()

koyotee ::

Aga kebapci trubarjeva?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

shadeX ::

V LJ kebab 2.5€, what?

Še po manjših mestih ga ne dobiš pod 3€.

MasterTade ::

Konkurenčna cena ker jih je tam po 10 na km
Mors omnia aequat

Vazelin ::

shadeX je izjavil:

V LJ kebab 2.5€, what?

Še po manjših mestih ga ne dobiš pod 3€.

Če je kebab isti kot v Noblu v Centru se mi zdi bolj majhen.:D

Ogromen kebab je v podhodu na železniški postaji. Ogromno mesa.

looser ::

ja, je res bolj pastirsko skromna fast food hrana omejene kakovosti...
ampak tudi meni je dober :-)

Cruz ::

Dober kebab za dobro ceno. Je pa res porcija manjša. Z zelenjavo zelo šparajo, se spomnim, da mi je dal samo en kos paradižnika. :))

P.S. Uradno v ponudbi nimajo Cheeseburgerja, ampak ti po želji dajo sir v hamburger za isto ceno. Torej tudi Cheeseburger je 2,5€. Vsaj kakšno leto nazaj je tako bilo.

bvt ::

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.

Enterprise ::

koyotee je izjavil:

Aga kebapci trubarjeva?


Nisem prepričan, da sploh še dela. Je bil pa to res najboljši kebab, ki sem ga jedel.

Gagatronix ::

bvt je izjavil:

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.


Lahko to dokazes? Ker drugac je vse to baba cula baba rekla.

Stari maček ::

bvt je izjavil:

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.

Take neumnosti širijo gostilničarji, ki so se srečali s konkurenco in ne morejo več vsake dve leti novega BMW-ja kupit...

bvt ::

Ze z ocesom se da videti kvaliteta oziroma nekvaliteta mesa.

Vazelin ::

Sem pa tja dobiš kak orng kos kosti v kebabu:)) Top klasa mesa mora reči.

bvt ::

Pa hrustanc, masten del mesa, nekvalitetni deli kricijo iz tiste kepe ze ko pogledas. Kaj sele ce poznas bolj ozadje in kaj delajo. Ne recem, da vsi. A za profit se dela marsikaj. Ne mores ponudit pocen hrano in pri tem iz dragega kakovostnega mesa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

neverlucky ::

Kam pa ti hodis na kebab Vazelin, da dobivas kosti notri?

V svojih dolgoletnih izkusnjah sem bil samo enkrat nad kebabom razocaran in sicer ko mi je dal notri pokvarjeno meso. Za bruhat skor :D

bvt ::

Meso se dobro zmiksa, tako da bos tezko naletel na kost. Jaz se nisem. Pa sem ga pred leti kar pogosto jedel.

Vazelin ::

Ne govorimo sedaj o celih kosteh lol ampak o koščicah. Morda sem narobe napisal. In ko grizljaš tisto gmoto je dokaj ogabno ko naletiš na koščico.
Btw. kebab mi je za 2x mesečno super hrana.

bvt ::

Ne vem zakaj bi jedel kebab, hamburger itd ce lahko v istem fast foodu narocis zrezek na zaru in isto prilogo in lepinjo zraven? Kaj vam je zrezek premalo masten?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

Samael ::

bvt je izjavil:

Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

A vsako jutro kombi od Biotere d.o.o. naredi krožno vožno po Ljubljani - od gostilne do gostilne (pa še gor na grad zavije) in sprašuje, če imajo kaj ostankov mesa za vrniti, nato pa nekje na trojanah vse to preložijo v kombi Celjskih Mesnin d.o.o.? Daj ne nabijaj s takšnimi oslarijami.
Pustimo zdaj za kakšno kvaliteto mesa gre, ampak to, kar si izjavil si se kratko malo zlagal. Čemu že?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

Samael ::

Vazelin je izjavil:

Ne govorimo sedaj o celih kosteh lol ampak o koščicah. Morda sem narobe napisal. In ko grizljaš tisto gmoto je dokaj ogabno ko naletiš na koščico.
Btw. kebab mi je za 2x mesečno super hrana.

Ja, tu pa tam se zagrize v nekaj sumljivo tršega ampak tisto običajno ni koščica - če ti bo kaj lažje pri srcu. Je zgolj bolj posušen, prepečen rob rezine mesa, ki se vrti pred grelcem.

kuall ::

Cruz je izjavil:

Dober kebab za dobro ceno. Je pa res porcija manjša. Z zelenjavo zelo šparajo, se spomnim, da mi je dal samo en kos paradižnika. :))


Sem probal, kr dober. se postaviš nekam tam in gledaš pičke, ki hodijo mimo in žreš in je kr solidna kombinacija. :D Sej ti da sir not in vse možne zelenjave, ki jih ima.

MacLeod ::

Ja kaj pa mislite, to dajo samo prvovrstno kvalitetno meso noter. Verjetno mislijo vsi, ki vidijo meso pripravljeno in na krožniku. Kdor ima vsaj malo kuharskega in mesarskega pojma, dobro ve kaj je tam notri. Res pa, da ko bi videli kako in iz česa je to vse narejeno, večina nebi niti pomislila da bi jedli. 8-O

kuall ::

glavno da je okusno in da ne boli trebug drugi dan. vse ostalo so vraže.

Vazelin ::

Kaj boš?
Kebab bi.
Ja kakšnega pa?
Mešanga.
Za tuki al za sabo?
Za sabo prosim.
Kaj dam not obe omaki?
Dajte samo ta rdečo.
Ok. Zelenjavo boš, kaj še?
Dajte še mal solate pa paradižnik.
Evo ti.
Lp.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

matobeli ::

Največji problem kebaba so fosfati. So jih pomojem ravno letos želeli ukinit v zmrznjenih mesninah, pa so se vodilni prodajalci in proizvajalci mesa (za kebab) pritožili.

Dober pa... ja, saj je, semi. ne pa imel čisto nič proti če bi bil malo manj dober in z manj dodatki.

bvt ::

Samael je izjavil:

bvt je izjavil:

Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

A vsako jutro kombi od Biotere d.o.o. naredi krožno vožno po Ljubljani - od gostilne do gostilne (pa še gor na grad zavije) in sprašuje, če imajo kaj ostankov mesa za vrniti, nato pa nekje na trojanah vse to preložijo v kombi Celjskih Mesnin d.o.o.? Daj ne nabijaj s takšnimi oslarijami.
Pustimo zdaj za kakšno kvaliteto mesa gre, ampak to, kar si izjavil si se kratko malo zlagal. Čemu že?

Ponavad fast foodi pripravljajo tudi drugo hitro hrano in mesne jedi. Tisti, ki ne pa seveda po vasem mnenju nabavijo najboljse in najdrazje meso kar se da. Lol. Prej najcenejse meso.

kuall je izjavil:

glavno da je okusno in da ne boli trebug drugi dan. vse ostalo so vraže.

Zacimbe/omake imajo 2 namena, okus in preprecitev zelodcnih okuzb. Zarad tega v indiji, kjer je higiena na psu, tlacijo vsepovsod te zacimbe. Vsi, ki pogosto jedo kebab so neozavescene gmote nekvalitetnega mesa. Kar jes to si.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

Meiniken ::

Fantje... čez burek z ajvarjem ga ni 8-)
Lorem ipsum dolor sit amet

reeves ::

techuser :: včeraj, 18:30:10

ampak kako naredijo pa tiste omake bi blo tudi zanimivo vedt.

Rdeča: jogurt, majoneza, sladka rdeča paprika, vegeta, poper, drobljeni peteršilj
Bela: jogurt, majoneza, vegeta, poper, drobljeni peteršilj, česen v prahu

Kult90 :: včeraj, 20:55:32

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.

Za 15 kilski kebab lahko daš 40€ ali pa 70€. Kvaliteta je primerna temu. Albanci so bolj šparovni. Na Kosovu in marsikje v tujini pa kebabđinice same delajo svoj kebab. Pri nas ne vem za takšnega.

Drugače je pa tako, da se je dobro izogibati kebabđinic, ki ne delajo 24 ur, takoj, ko se odprejo. Večinoma meso spravijo v hladilnik za čez noč. Naslednje jutro gre gor včerajšnje meso. Tudi je bolje na bolj frekventnih lokacijah. Da se meso čim manj ustavlja vmes ali samo ogreva (suši).

bvt ::

Sej jaz sem tudi jedel original kebab v turciji. Na krozniku, ne fast food. Je cist drgac. Fast food varianta je nastala v nemciji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

jype ::

shadeX je izjavil:

Še po manjših mestih ga ne dobiš pod 3€.
V Berlinu je še vedno 2.

illion ::

jz sm pri noblu na miklosicevi nehu jest od kar so zacel namesto omak za kebape not dajat neko svojo majoneza+kecup+? mesanco, sicer je okus ok, sam ni pravi kebap, kt gyros brez tacikija..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: illion ()

bvt ::

Enterprise je izjavil:

koyotee je izjavil:

Aga kebapci trubarjeva?


Nisem prepričan, da sploh še dela. Je bil pa to res najboljši kebab, ki sem ga jedel.

Inspekcija jim je dala prepoved. Kebabci zaprt. Gostinski lokali, v katerih so inšpektorji uprave za varno hrano odkrili marsikaj. Najhujse celo zaprli, med njimi vas priljubljen Kebabci, kjer jedo neozavesceni ljudje. Ne samo to, tudi priporocajo ga drugim. Samo potrdi, da niste dovolj ozavesceni.

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe...

https://www.zurnal24.si/slovenija/to-je...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

jype ::

bvt je izjavil:

so inšpektorji uprave za varno hrano odkrili marsikaj
Problem puritancev je v tem, da ne razumejo, da smo tisočletja preživeli v veliko slabših higienskih razmerah in smo ustrezno biološko opremljeni za to.

McDonalds je higiensko morda res neoporečen, a "zaradi njega" letno že umre več ljudi, kot zaradi kebaba. Hrana, ki so jo z namenom povečevanja dobičkov razvili inženirji, ima bolj dolgoročne posledice kot hrana, ki se jo sicer pripravlja na precej bolj šalabajzerski način in vključuje tudi "marsikaj".

Disclaimer: Ne jem ne ene ne druge hrane, a predvsem zato, ker imam in si lahko privoščim tretjo izbiro.

thetech ::

jype je izjavil:


Disclaimer: Ne jem ne ene ne druge hrane, a predvsem zato, ker imam in si lahko privoščim tretjo izbiro.


Zakaj si tak snob?

louser ::

MacLeod je izjavil:

Ja kaj pa mislite, to dajo samo prvovrstno kvalitetno meso noter. Verjetno mislijo vsi, ki vidijo meso pripravljeno in na krožniku. Kdor ima vsaj malo kuharskega in mesarskega pojma, dobro ve kaj je tam notri. Res pa, da ko bi videli kako in iz česa je to vse narejeno, večina nebi niti pomislila da bi jedli. 8-O

Sem videl večkrat in vem, kaj je notri.

PS Ker vem, tudi še vedno jem.

Pri svinjini gre za topshit robo takrat, ko imaš na krožniku kvalitetno pripravljen kos mesa, ki je del skupine dražjih mišic svinje, določene starosti, kilaže, ustrezno hranjene in ustrezne pasme.
Pri piščancu in govedu je enako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: louser ()

jype ::

thetech je izjavil:

Zakaj si tak snob?
Ker je zdravo in okolju prijazno.

MostWanted ::

jype je izjavil:

bvt je izjavil:

so inšpektorji uprave za varno hrano odkrili marsikaj
Problem puritancev je v tem, da ne razumejo, da smo tisočletja preživeli v veliko slabših higienskih razmerah in smo ustrezno biološko opremljeni za to.

McDonalds je higiensko morda res neoporečen, a "zaradi njega" letno že umre več ljudi, kot zaradi kebaba. Hrana, ki so jo z namenom povečevanja dobičkov razvili inženirji, ima bolj dolgoročne posledice kot hrana, ki se jo sicer pripravlja na precej bolj šalabajzerski način in vključuje tudi "marsikaj".

Disclaimer: Ne jem ne ene ne druge hrane, a predvsem zato, ker imam in si lahko privoščim tretjo izbiro.


kake pa streljaš ti? razvili inženirji ??

stara mama ::

MostWanted je izjavil:


kake pa streljaš ti? razvili inženirji ??

Imel je v mislih inženirja kemije!
In ja, dejansko je cel kup ljudi, ki raziskujejo samo na tem področju!
Majhne optimizacije da naredijo tist res najbolj optimalni okus, da bi se ljudje še vračali. Snovi, ki povzročajo zasvojenost so vsaj nekatere prepovedane, vseh pa ni mogoče.

Zgodovina sprememb…

Avenger ::

Kolikor vem kebab valje delajo v Nemčiji in jih potem zamrznjene razvažajo naokoli. Noben ne ve kaj je v resnici notri. Jaz sem jih nehal jest, ker mi je bilo meso čist preveč začinjeno in preslano, ne da bi hotel delat reklamo, ampak če greš recimo na eno varianto zrezanga stejka v Top dunajc je neprimerljivo, dejansko lahko okušaš meso, ne samo poper, sol, nitrate, nitrite in fosfate kot pri kebabu. Če bi se našel junak, ki bi začel delat kebab po klasičnem receptu, da na kol napiči mešano, sveže meso in potem peče to, ne pa une klobase, bom prvi v vrsti, tudi če bo cena 5€ namesto 2,5€.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

pero50 ::

matobeli je izjavil:

Največji problem kebaba so fosfati. So jih pomojem ravno letos želeli ukinit v zmrznjenih mesninah, pa so se vodilni prodajalci in proizvajalci mesa (za kebab) pritožili.

Dober pa... ja, saj je, semi. ne pa imel čisto nič proti če bi bil malo manj dober in z manj dodatki.


Seveda. Če na leto poješ 50 kebabov zaužiješ toliko fosfatov kot jih je v 1.5l kokakole.

vselic ::

Od enega kebaba na 1 mesec do dva, pri takšni količini drugega crapa, ki ga pojemo in spijemo + dihamo, je po mojem mnenju to zanemarljivo malo. Osebno si ga tu in tam privoščim in to po mojem mnenju ni nobena pregreha. Pomembno pa mi je seveda, da dnevno v službi pijem po 1,5 litra vode ali več in da se dovolj popoldan dovolj gibam + dodatna voda. Tako se čistiš in nekako telesu daš, kar mu je osnova.

Kar se mene tiče, sem najboljši kebab jedel v Šentjurju in v Celju pri AGI, v Ljubljani pa nisem doživel presežkov fast fooda nikoli.

Sicer pa čez hrano iz domače kuhinje ga ni in glede na to da je tu zimski čas, prihajajo pečenice, krvavice in ostalo kalorično... ampak kot rečeno, gibat, pit vodo in kakšen dan kamot kako večjo bombo poješ :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vselic ()

Alexius Heristalski ::

illion je izjavil:

jz sm pri noblu na miklosicevi nehu jest od kar so zacel namesto omak za kebape not dajat neko svojo majoneza+kecup+? mesanco, sicer je okus ok, sam ni pravi kebap, kt gyros brez tacikija..

Caciki ponavadi dajo samo v giros s svinjskim mesom. Piščančji ima drugo omako.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

tikitoki ::

bvt je izjavil:

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.


Edini kvaliteten kebab sem jedel v Turciji. Sam tist je bilo malce drugace postrezeno. Pa meso je bilo kvalitetno. Pa lepi, tanki, kosi mesa. Ne kosi nekih smeti.

neboben ::

Men pri kebabu ni všeč, če ti na zadnji del tiste četrtinske lepinje nabaše meso potem zelenjavo in čebulo ter ostalo. Tko najprej ugizneš zelenjavo s kruhom potem pa meso s kruhom. Bolj bi mi blo všeč, če bi mi v lepinji razporedili nekak tko, da se zelenjava in meso mešata ob vsakem ugrizu. Mogoče se mu je pa mudilo, ne vem. Raje imam hamburger.

Steinkauz ::

Najboljši je bil duna imbis na nazorjevi, samo je imel tako gnilo lokacijo, da so ga zaprli par let nazaj.
Zdej če hočeš it morš it v kamnik :|
https://www.facebook.com/pages/category...

Ta je mel dejansko čist drugačno meso in omake.
To je daleč najboljši kebab, kar sm jih jedu in res škoda, da jih ni več v Ljubljani.

Kebab v noblu je tko no. Srednja žalost. Cena je ok, drugače pa dokej crap.
Aga Kebapči je še kr, ostali so pa na nivoju nobla.
Torej vsi majo isto meso, pol pa minimalne razlike v omakah.

bvt ::

Avenger je izjavil:

Kolikor vem kebab valje delajo v Nemčiji in jih potem zamrznjene razvažajo naokoli. Noben ne ve kaj je v resnici notri. Jaz sem jih nehal jest, ker mi je bilo meso čist preveč začinjeno in preslano, ne da bi hotel delat reklamo, ampak če greš recimo na eno varianto zrezanga stejka v Top dunajc je neprimerljivo, dejansko lahko okušaš meso, ne samo poper, sol, nitrate, nitrite in fosfate kot pri kebabu. Če bi se našel junak, ki bi začel delat kebab po klasičnem receptu, da na kol napiči mešano, sveže meso in potem peče to, ne pa une klobase, bom prvi v vrsti, tudi če bo cena 5EUR namesto 2,5EUR.

Sej brez teh zacimb in dodatkov okusa noben tega nebi jedel, ker bi bil okus za kozlat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bvt ()

bvt ::

Steinkauz je izjavil:


Aga Kebapči je še kr, ostali so pa na nivoju nobla.

Aga kebabci je zaprla inspekcija.

Steinkauz ::

Možno, nism bil že kar neki let. Je bil pa po okusu bolš kot večina.

buttcrack ::

So mel svojo posebno začinko, mišje kakce :)

Na miklošičvi ga ni že kar nekaj let, na čopovi pa tudi že dolgo.

D3m ::

bvt je izjavil:

A veste iz cesa je kebab in kaj jeste? Ponavad je to zelo nekvalitetno meso, od ostankov mesa iz gostiln, restavracij. Nato se te ostanke mesa nagnete v tiste gmote, ki se specejo. Pred vami narezejo. Pa dober tek.

Ponavad je tako, verjetno je tudi kaksna izjema, ki delajo iz kakovostnega mesa.


Kebab je 10% govedina, 90% soja, olje, začimbe.

Lp.
|HP ProBook|R5 3500U|
|Lenovo A10|Mediatek MT8121|
««
«
1 / 7
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
958138904 (14909) BigWhale
»

McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6412948 (8308) Gremio
»

Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7521407 (18499) Brias
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15232473 (28138) PINki

Več podobnih tem