» »

Makaroni in Sir (zastonj za SOL,CAKE,SUSHI,MATIC,..holderje)

Makaroni in Sir (zastonj za SOL,CAKE,SUSHI,MATIC,..holderje)

1
2
3

MaticSLO ::

Kar dosti jih claima z 1M$+(med temi ki izpolnjujejo pogoje).

Nedavno je nekdo z 15M$+, samo se ni poslal transakcije, bomo videli ce bo ali ne :O

MaticSLO ::

Trenutno najvecji whale, ki si je vzel par minut casa in je claimal ter poslal transakcijo ima preko 40M$ v denarnici.

Whali claimajo, vi pa ne. Ste pametnejsi?

blze ::

Zdravo.

Lahko prosim malo bolj simple navodila kaj narediti za vložit matica?Sedaj imam matica na bnb.
Hvala
uživejte
blze

MaticSLO ::

blze je izjavil:

Zdravo.

Lahko prosim malo bolj simple navodila kaj narediti za vložit matica?Sedaj imam matica na bnb.
Hvala


https://macncheese.finance

Ce hoces zastonj, izpolnis obrazec... ampak nisem preprican ce matic na BSCju steje. Dobis pa verjetno precej malo ker imas posamezne whale ki imajo 40M$+ vredne zetone.

Ce hoces vec, pas posles kovance na naslov, MATIC se sprejema na vseh chainih tudi BSC
https://macncheese.finance/getXVMC.php

CleanPower ::

A bo kaj iz tega?

IgorCardanof ::

Seveda. Bodoči Pancakeswap. Jaz imam 40% portfolija notri.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

MaticSLO ::

Res je. Verjetno se veliko boljse od pancakeswapa.
Potencial je veliko vecji ker je stvar cisto v povojih, je pa zato tudi vecje tveganje.

Kriptovalute so najhitreje rastoci asset v zgodovini. Ceno katerekoli dobrine dolocajo kupci in prodajalci.
Ce hoces stakat in zasluzit yield, moras zaklenit svoje kovance. Za dlje kot jih zaklenis, visji donos bos dobil.

To je tocno to kar si 90% ljudi zeli. Potencial da naraste cena tokena + dodatni pasivni prihodki z stakanjem.


Jeff Tezos,(ki namesto da bi pocel kaj pametnega, cele dneve trolla po slo techu) bo rekel da je to ponzi. Ponzi deluje tako, da
se denar od novih investitorjev uporablja za izplacevanje starih. Ponziji lazejo, da imajo neko uspesno poslovno shemo(najpogosteje kaksen "Trading bot" ali kaj podobnega), s katerim ustvarjajo dobicke in ti GARANTIRAJO xx% dnevno/tedensko/letno.... Celoten sistem temelji na lazeh, in ko se zacne dotok novih investitorjev zmanjsevati, takrat ustanovitelji poberejo profite, zaprejo stran in exit scammajo. Oni so edini odgovorni za izplacila, in ko jo pobrisejo ostanes brez vsega.

Tukaj nimas nobenih obljub in pa APY(rewardi) prihajajo iz inflacije - ki so vgrajeni v sistem. Ni mozno da jih kdaj zmanjka, torej se shema nikoli ne bo sesula(lahko pa pade cena tokena - tako kot lahko pade cena bitcoina).
V tradicionalnem financnem sistemu se temu principu rece certificate of deposit/time deposit - banke ti placujejo visje obresti, ce vezes svoj denar za daljse casovno obdobje. To je najvecji trg na svetu, vreden vec kot store of value(bitcoin, zlato) in vsi placilni sistemi skupaj.

Ceno tokena dolocijo kupci in prodajalci - tako kot kateri koli drugi asset na svetu. Ce mores tokene zaklenit, jih ne mores prodat. In ce pridejo novi kupci, gre cena logicno sla navzgor.


To je le osnova, sistem je narejen da je decentraliziran. In pa upravljajo ga uporabniki. Blockchain le izvrsuje ukaze/algoritme in se drzi dogovorjenih pravil. Oracle je "trusted third party" ki prenasa tekoce podatke iz realnega sveta do blockchaina. To je velik fundamentalen problem, ki ga Satoshi ni moral resit(ker ni nasel nacina da integrira oracle na decentraliziran nacin, je le uporabil preprosto formulo, kjer se inflacija prepolovi vsaka 4 leta - to so njegove besede).
Tukaj prakticno uporabniki regulirajo inflacijo, evente, feeje, bonuse,..

HEX ima podoben sistem in je token sel vec kot x10,000 v 1-2letih. Tu je podoben sistem, le da je precej bolj fleksibilen(tam dobesedno ne mores narediti nicesar razen stakati).... Tu se lahko iz sistema razvije dobesedno karkoli.


Bitcoin ne pocne nicesar, razen tega da ga lahko posljes iz ene denarnice v drugo. Ob tem kuri enormne kolicine energije in unicuje okolje. Inflacijo poberejo rudarji, ki dumpajo kovance na trg. To je realnost.
FIAT se printa iz nicesar, zato je potrebno vlagati denar in iskati visje donose. Hedge fundi kupujejo bitcoin ker hocejo visje donose, je varen in dovolj likviden.
Pred 10leti so navadni ljudje kupovali Bitcoin po par centov ali dolarjev, sedaj ga najpremoznejsi ljudje na svetu(kot je Tim Cook) kupujejo pri 60K$.

To je nova priloznost za vse ki so zamudili, in sistem je dejansko dober. Sedaj ce bo uspelo ali ne - garancije ni nobene. Lahko da gre na 0. Je pa potencial visok.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

MaticSLO ::

So pa moznosti enormno visje, kot pri vlaganju v pasje kovance - kjer morda eden na 1000 kovancev uspe. Pasji kovanci so definicija gamblanja.
Ampak tu je poskrbljeno tudi za degene, dobis zastonj DOGE420 in DOGE69 v paketu. Morda ne bo vreden nicesar, dobis ga zastonj. Ti pa da nek exposure za meme tokene, v kolikor se ta norost nadaljuje.

Vse kovance lahko dobis zastonj, brez da bi placal enega centa. Je pa res, da bos verjetno dobil zelo malo, ker tokene claimajo whali za vec kot 40M$. Ne mores sedaj pricakovati da bos iz 0 vlozenega(z free claimanjem) in z malim portfoljem zasluzil bogastvo.

IgorCardanof ::

Kaj pa drugace jemljes? Ker deluje dokaj mocna stvar.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

MaticSLO ::

IgorCardanof je izjavil:

Kaj pa drugace jemljes? Ker deluje dokaj mocna stvar.


Od meme shitcoin shillerja se tezko pricakuje dober argument, ampak lahko bi se vsaj potrudil...


Ponziji so ponavadi najuspesnejsi v kripto sceni. 2017 je bil bitconnect med najbolj popularnimi, 2019 pa je bil PlusToken, ki je bil eden izmed glavnih razlogov za bitcoin pumpo na 14k.

Mac&Cheese ima podoben princip kot ponziji - lahko stakas in sluzis yield, razlika je v tem da ni nobenih obljub in da se rewardi placujejo iz inflacije.
Ponziji se vedno sesujejo ker zmanjka novih investitorjev, tu ni mogoce da se shema sesuje ker so nagrade predpisane v programski kodi. Lahko pa pade cena - tako kot lahko pade cena bitcoina, dogecoina in cesarkoli drugega.

To je resnicna inovacija, sicer se nisem sam tega spomnil, HEX je prvi zeton ki je implementiral to taktiko. HEX lahko le stakas, tu pa je okoli stakanja razvit celoten sistem, ki omogoca governance, nadgradnje sistema, regulacijo inflacije in enormno fleksibilnost(dejanski izum)... HEX je naredil x10,000 v 1-2letih.

Bitcoin ima inflacijo, ki jo dobijo minerji. Rudarjenje je energetsko potraten sistem z visokimi stroski. Inflacija razvrednoti tvoje zetone, rudarji pa jih prodjajo na trgu in ti zbijajo ceno. V XVMC-ju dobijo vse kovance stakerji. Torej ce stakas za najdaljsi mozni cas, potem je inflacija za tebe prakticno 0. Ker se stevilo tvojih kovancev poveca sorazmerno z inflacijo. Genialno, res...

Ce isces nekaj z visokim potencialom, je to najboljsi mozen sistem. Vsi si zelijo zasluziti, tako da je potencialna stranka prakticno skoraj vsak zemljan.

Sistem je narejen da te zaklene v protokol in prepreci da prodas. Nove uporabnike pa se privabi z reward boosti. Ko tvoj stake potece, ti sistem ponudi bonus za podaljsanje in pa se vecji bonus ce zaklenes se za daljse casovno obdobje. Pravila so enaka za vse, in ce se umika potencialne prodajalc in privablja nove kupce, gre cena gor....
Ce isces nekaj kar bo hranilo vrednost(store of value) in ki ima visok potencial za rast na dolgi rok.... Za to je sistem zasnovan. Vecina se jih boji rug pulla, ironija je v tem da se zasluzi tako da se kovancev ne prodaja in pusti da cena tokena raste.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

MaticSLO ::

Kriptovalute so ze same po sebi najhitreje rastoc asset v zgodovini, tu pa imas se sistem ki priliva olje na ogenj. Ethereum je sel iz 0.3$ na 5000$, kar je vec kot x15000, Bitcoin je sel verjetno xMilijon, HEX je sel x10,000, CAKE je sel parkrat x100...

Niso to pravljice,... V kriptotu so taksni dosezki realni. XVMC vsebuje vse sestavine potrebne za pump iz tehnoloskega in psiholoskega vidika.

Seveda pa je stvar rizicna. Ce hoces potencial x1,000, x10,000... potem brez rizika ne bo slo. Lahko faila in gre na 0.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

IgorCardanof ::

Ampak RR je dober. Lahko investiramo v novi CAKE in dobimo bajne profite ali pa gre na 0 in smo izgubili samo 1x vložek. Mene si prepričal.

Razmišljate tudi kaj o tem, da bi šli crosschain?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

MaticSLO ::

Cross-chain nima smisla ker bi bilo prevec confusing.

V bitcoinu imas halvening(vsake 4 leta se inflacija prepolovi na pol), tu imas "fibonaccening" 8-) .

Smart contract pobira penale in provizije in ko se zbere X zetonov, pride do "eventa", kjer:
- se za kratko casovno obdobje visoko povecajo nagrade(APY)
- ko to casovno obdobje potece, se inflacija zmanjsa za 1.618 tokena na block(golden ratio)..ceprav tu je stevilka
- nabrani tokeni se burnajo

Cilj je imeti "evente" ki inducirajo volatilnost in zamigajo ceno, privabijo interes in nove kupce,...
Prav tako se z tem inflacija zmanjsuje na dolgi rok

Koliko zetonov se mora zbrati in kaksen bo APY dolocijo uporabniki z glasovanjem(ki pa stane zetoncke). Trenutno je to le v smart contractu, ampak cilj je eventuelno
imeti web dashboard, kjer bi lahko imel celoten vizualen pregled sistema. Glasovanje je preko zetonov, ker je misljeno da vecje in pametnejse ribe prevzamejo to odgovornost, ampak manjsi uporabniki bi imeli
moznost izraziti feedback(thumbs up/down) in pa predloge.


Trenutno je zelo malo zetonov na trgu, tako da bi predvidel da bo cena sla gor, dokler se ne razdelijo tokeni, takrat bo verjetno padlo in potem eventuelno slo gor. Token se ni listan na coingeckotu, ni trackan na coinmarketcapu, ni na nobenem trakcing strani kot je npr. defilama ali rugdoc.... Bo pa morda kmalu AMA na polygon news. Vse to je potencial za nadaljnjo rast. Kaj se bo zgodilo ko bo eventuelno listan na coingecku, coinmarketcapu in povsod drugod?

Marketcap je ze 900K$, samo zetoni pa se prodajajo trenutno po ceni za 100k$ marketcap
https://macncheese.finance/getXVMC.php

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

MaticSLO ::

Vrednost vseh ki so free-claimali je preko 200M$. Vecino vrednosti trenutno poberejo HEX uporabniki.



Da se kvalificiras je potrebno "registrirati" na strani https://macncheese.finance/

In pa poslati transakcijo za potrditev, katerih je ze vec kot 3800
https://polygonscan.com/address/0x75b41...

Validnih uporabnikov je sicer tam okoli 2000.


So uporabniki ki imajo po vec 10M$ v denarnici. To je tudi namen, da se tokene razdeli whalom, ki imajo moc dvigniti ceno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

IgorCardanof ::

Torej to ni za malega cloveka? Tokene se da whaleom, oni potem malo napumpajo in naredijo marketing in nato dumpnejo na zabit retail?

Ti kekec se smesis vsak dan bolj. Kar nadaljuj. Je vredu branje.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

hamez66 ::

A pa se to že kje prodaja? Ker vidim, da lahko claimam in takoj dobim 10%, če ne stejkam..

MaticSLO ::

hamez66 je izjavil:

A pa se to že kje prodaja? Ker vidim, da lahko claimam in takoj dobim 10%, če ne stejkam..


10% je utez ki bo dodeljena vrednosti tvojim kovancev.

Potem se zracuna utezi vseh, ki so claimali in izracuna koliko ti pripada.
Tisti, ki izberejo dolgo casovno obdobje tako "ukradejo" kovance tistim, ki jih zelijo dobiti takoj in poskrbijo da jih dobis zelo malo.

Odvisno je od tega, koliko imajo v denarnici ostali in za kaksno casovno obdobje bodo zaklenili.

Ce zaklenes kovance, bodo sli v pool (tako kot na pancakeswapu) kjer automatsko earnas - le da jih nemores dvigniti preden potece doloceno casovno obdobje


Kovanci bodo razdeljeni predivdoma v zacetku decembra

hamez66 ::

Hvala za odgovor. Super, me veseli. Ne vem pa, za koliko časa bi stejkal. Ker sem bolj hitre sorte, bo šlo verjetno za 0, 1 ali 3 mesece.

MaticSLO ::

Sicer pa(pomoje) to ne bo airdrop kot je UNI ali ENS, kjer bi dobil instant vec 1000$ in se zgodba zakljuci. Npr aprila je bil airdrop za XVMC, kjer je bilo razdeljeno 10% zacetnega supplya. Pogoj je bil potrditev emaila, bannani so bili VPNji, proxiji. Registriralo se je 25K+ uporabnikov, in mislim da je bila vrednost zetonov, ki si jih dobil nekih 0.5$... Sedaj so tej kovanci vredni verjetno nekje 10$. Pomoje je mozno da bodo vredni vec tisoc $, ampak bo trajalo nekaj casa.

Prav tako bo za ta "free-claim" drop. Ce izberes no staking, bos dobil majhno stevilo kovancev in pa verjetno jih bos prodal pri nizki vrednosti.

Uniswap in ENS sta bila v casu airdropa ze shypana do amena, tu ni namen airdropa da ti podari kovance z veliko vrednostjo, ampak da se stvar razsiri ker gre dobesedno iz nule.
Najbolj so navduseni privrzenci HEXa, ker vedo da sistem deluje(ce vsi zaklepajo kovance da stakajo, gre cena navzgor).

Razlika je v tem da v HEXu lahko le stakas. Tu pa imas celoten sistem. Stakerji lahko "glasujejo" in z tem spremenijo in updatajo celoten sistem(governance). Rewardi(APY) - inflacija, eventi, bonusi,... Vse to je dinamicno.

V Bitcoinu imas halvening vsake 4 leta, tu pa... Main contract pobira penaltije(ce dvignes pred iztekom placas penalty) in pa provizije iz farme. In ko se nabere dolocena kolicina kovancev, se lahko sprozi "event" v katerem
1.) Se za doloceno casovno obdobje povecajo rewardi(APY)
2.) Ko se to obdobje zakljuci se nabrani zetoni avtomatsko burnajo
3.) Po zakljucenem eventu se globalna inflacija sistema zniza

Ko se iztece rok tvojega stakanja, ti sistem(ce ima dovolj rezerve) placa bonus ce podaljsas svoj stake, in se visji bonus ce podaljsas za daljse casovno obdobje 8-)

Slisi se ironicno, ampak v praksi so to najpomembnejsi fundamentali: da je stvar decentralizirana, da deluje kot valuta, ima svoj governance/consensus(zakljeneni stakerji), ima namen da se ustvari scarce asset(na dolgi rok), deluje kot time deposit/certificate of deposit(najvecji trg na svetu), ima oracle(uporabniki regulirajo sistem)... in pa najpomembnejse je da nudi storitev ki si jo vsi zelijo(asset ki bi rastel na dolgi rok + ki ti placuje "passive income"). Ponziji so med najuspesnejsimi kriptovalutami, le da slej kot prej vedno propadejo, tu pa sistem ne bo nikoli propadel(lahko pa pade cena).

Potem pa imas se stvari, ki lahko dodajo narrative. Npr protokol si lasti meme kovance(DOGE420 ain DOGE69 :)) ) in pa prav tako si protokol lahko lasti NFTje(trenutno ni nobenega)

Potencial je ogromen, je pa seveda precej eksperimentalno

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

Mato989 ::

Jaz sem dal na 6 mesecev... je pa moja vrednost s katero sem claimal bila takrat 30k$...

Če bo po 6 mesecih vredno za 1 eter bom rekel success...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

hamez66 ::

Se ne bi branil, da bi iz 30k holdingov dobil ven 1 eth :p

MaticSLO ::

Mato989 je izjavil:

Jaz sem dal na 6 mesecev... je pa moja vrednost s katero sem claimal bila takrat 30k$...

Če bo po 6 mesecih vredno za 1 eter bom rekel success...


Ker si bil zgodenj imas nekaj bonusa
Tu lahko preveris (ampak bonus ni skalkuliran...) ubistvoma samo da preveris ce je vse ok https://macncheese.finance/check.php

Mato989 ::

No sem uspesnolockal vsaj tovrednost lockanega 34k
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

hamez66 ::

Če jaz prav razumem, moraš za en naslov samo enkrat claimati, četudi imaš tokene na različnih networkih. Sem imel nekaj maticev na matic networku, eth na eth in busd/bnb na bsc. Nekje sem prebral, da je dovolj 1x, samo zdajle ne najdem... Pač ne bi rad po nepotrebnem ne pobral podarjenega :p

MaticSLO ::

Preveri avtomatsko vse naslove

Samo zadenj sync je bil 21. novembra tako da ce si kasneje se ne bo prikazalo na strani

Tako nekako izgleda trenuten nabor. 50% vseh uporabikov izbere No staking, kumulativno imajo 5% vsega kapitala, dobijo pa 0.5% vseh tokenov. Tisti ki stakajo za dalj casa, poberejo smetano

MaticSLO ::

Trenutno je marketcap tam nekje 800K$, ampak ce kupis iz strani dobis kot ce bi bil 100K$ marketcap

Tako da ko se tokeni sprostijo na market bo verjetno vsaj manjsi popravek ker bodo kupci dobili instant x8.... Potem bo verjetno nekaj casa chop in potem upamo da novi pumpi. Je pa odvisno od celotnega trga. Ce gre celoten trg, bi se znalo da gre precej bolj kot ostale stvari.

korenje3 ::

Early adopers... najbolj glasni v piramidni shemi.

Pušijo ta zadnji.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

MaticSLO ::

korenje3 je izjavil:

Early adopers... najbolj glasni v piramidni shemi.

Pušijo ta zadnji.


Ampak to je univerzalno. Tist ki kupi vrh na delnicah, bitcoinu ali nepremicnini, bi spusil.

Razlika je v tem da Bitcoin dobis morda x2, tu pa lahko gre x1000 ali x10,000.

Ni ponzi in ni piramidna shema(razen ce klasificiras vse trge kot piramidna shema, potem seveda ni razlike)

Je pa veliko boljse kot 90% ostalih kriptovalut in zato je tudi potencial za rast zelo velika.


Vecina ljudi zgubi denar z tradanjem, ali pa vlozijo v ponzi. Tukaj vlozis in ne mores pobrati ven dokler ne odsluzis svojega roka. Sistem garantira pravicnost.
Na dolgi rok gre vse gor. Tu imas sistem ki je naravnan v prid globalnega sistema.
90% kupuje kripto ker hocejo x1000 gainse in ker zelijo ob strani se sluziti od stakanja("passive income"). Sistem ponuja tocno to. Tako da ubistvoma je precej revolucionarno.

Globalen trg CDjev je najvecji trg na svetu in je vreden vec kot bitcoin, zlato in vse ostale placilne metode skupaj. Tukaj imas CD na blockchainu in kriptovaltute so najhitreje rastoc trg na svetu. Kdorkoli, kjerkoli na svetu se lahko priklopi v globalen financni sistem.
Sistem ima svoj governance, je decentraliziran, uporablja oracle za reguliranje celotnega sistema, cilj je scarcity oziroma printanje cim manjse inflacije.

Je pa riskantno, morda gre na 0

korenje3 ::

Sej tudi pri delnicah lahko dobiš x1000. Sam "igraš" na tak vzvod, ki multiplicira vložek. Seveda za 0,1% povečanje dobiš 2xx več. za 0,1% zmanjšanje pa vse pušneš.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

MaticSLO ::

korenje3 je izjavil:

Sej tudi pri delnicah lahko dobiš x1000. Sam "igraš" na tak vzvod, ki multiplicira vložek. Seveda za 0,1% povečanje dobiš 2xx več. za 0,1% zmanjšanje pa vse pušneš.


Problem vzvoda je, da tudi ce bos imel prav glede smeri, bo prvo slo malce navzdol in bos likvidiran.

Z vzvodom bos izgubil skoraj 99%, tu je pa povsem drugacna zgodba. Imas tisoce kakeckojnov ki so vredni milijone in milijone. Slike kamnov se prodajajo za vec milijonov. Pac posledica oziroma manifestacija trenutnega monetarnega rezima. Vse gre gor.

Vse je gori, visje. Veliko shitty projektov. Zakaj ne bi ta sel, ki je dejansko dober? Pac ne recem, da bo, ampak da so moznosti relativno visoke, ker pac gre vse gor.

kancler ::

A kdo ve? Coinbase wallet (mobilni app na telefonu) mi ni pustil poslat 0 matic, da potrdim, zato sem poslal 0.000001, to je pa šlo skoz (tudi v polygon explorerju je bil potrjen tx). Po tem sem kliknu na "click after sending transaction" gumb in je napisal, da je bil claim successful. Pa je bil res? Dal sem pa 6 mesecev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kancler ()

MaticSLO ::

Ce imas na coinbasu zetone, ti ne pomaga. Mores si jih lastit v denarnici, kjer imas dostop do lastnih kljucev

kancler ::

Polno walletov mam po 1 ali 2 eth, a moram za vsak eth wallet posebej potrjevat se na matic/polygon mrezi ali lahko z enim in istim matic addreso posiljam 0 matic in potrjujem lastnistvo walletov?

MaticSLO je izjavil:

Ce imas na coinbasu zetone, ti ne pomaga. Mores si jih lastit v denarnici, kjer imas dostop do lastnih kljucev

Niso na coinbaseu, so na "coinbase" walletu, tisti mobilni wallet. Ta mobilni wallet sem povezal z mew in potem sel na mc dot finance in sledil navodilom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kancler ()

MaticSLO ::

Pogleda se wallete ki so poslali tx in potem se za te wallete preveri njihovo vrednost

Tako da ja, vsak wallet posebaj :/

kancler ::

gracias, amigo.

MaticSLO ::

Zetoncki bodo razdeljeni predvidoma do konca tedna. Vidni bodo na strani, podobno kot je Pancake (potrebna je le "Connect" na strani - preko Metamaska se da dovoljenje le za vpogled naslovov)

Vsaj 4500 uporabnikov je poslalo potrditveno transakcijo

Mato989 ::

MaticSLO je izjavil:

Zetoncki bodo razdeljeni predvidoma do konca tedna. Vidni bodo na strani, podobno kot je Pancake (potrebna je le "Connect" na strani - preko Metamaska se da dovoljenje le za vpogled naslovov)

Vsaj 4500 uporabnikov je poslalo potrditveno transakcijo


A s trust walletom se bomo gor torej prijavili enako kot na pancakeswap?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

MaticSLO ::

je ja

MaticSLO ::

Tam nekje 40k$ je zbranega v "contributionih"

Marketcap je trenutno 730K$(trenutna market cena)...

40% supplya gre za "ico" torej ce sodelujes v ICOju dobis po ceni kot ce bi bil 100k$ marketcap in bo instant x7... Ampak kot posledica tega bo verjetno market cena dumpala ko pridejo tokeni na trg.

Pac pomoje je dejansko dobra priloznost, ker vedno poberejo glavnino VCji in tokene ki jih gledas na binancu so ze vsi x100, x1000 - preden ga lahko sploh kupis. Tu pa ni nobenega VCja in early investorji pokasirajo. Seveda je rizik sorazmerno velik, ampak high risk high reward.

Tehnologija je dejansko dobra, ker stvar deluje(oz bo) popolnoma decentralizirano - kot pancakeswap, le da je decentralizirano. Da dobis staking rewarde moras lockat tokene, in ce jih vsi lockajo gre cena naravno navzgor.
APY in rewardi se regulirajo preko userjev(lahko bo 0% APY ali pa 10,000% APY - ampak le za kratko casovno obdobje).

Ponziji so najuspesnejse kriptovalute, in to je zelo dober priblizek ponziju, le da to ni. Namen je da se posrka kapital od vseh ki bi sicer vlozili v ponzije ali yield farme. Protokol dobesedno hrani vrednost. Deluje kot certificate of deposit in CDji so najvecji trg na svetu - njihov globalen trg je vecji kot zlato, bitcoin in trzna kapitalizacija vseh placilnih sredstev skupaj.

Ima svoj governance, deluje kot DAO in protokol se lahko nadgradi skozi cas.

Vkljucene so tudi vse hype stvari, kot so NFTji in pa MEME tokeni, tako da postane atraktivno cim vecjem naboru ljudi.


https://macncheese.finance/getXVMC.php

Mato989 ::

a že lahko kje vidimo št. kovancev kar smo prejeli?

A že kje lahko to vidimo da imamo?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mato989 ()

MaticSLO ::

Malce je zamude, predvidoma pa bodo razdeljeni jutri in jih bos lahko videl na strani. Potreben je le connect(le vpogled naslova)
Kaksen bo naslov strani se nevem (trenutno je na xvmc.app in pa earn.macncheese.app )



Chart zgleda kot da se je zgodil "rugpull" ampak tisti ki so contributali, so dobili priblizno po ceni 0.00012$ (10-15% gor dol)... Tako da so nekateri prodali ker so imeli instant 5x gainse. Trenutno je mislim da priblizno 40% nad ico ceno

Morda se traja nekaj casa da bottoma out, ampak pomoje je trenutno precej podcenjeno (okoli 200k$ marketcap)... Vlozeno delo samo po sebi je vredno vec od valuacije in to se v kriptu zgodi prakticno nikoli, tako da pomoje je tu dejansko dobra priloznost :))

Mato989 ::

Res me zanima koliko komadov bom dobil z 34k$ alokacije za 6 mesečni lock-up =)

Vse kar bo nad 1 etrom vrednosti po 6 mesecih bom smatral kot dober deal, če bo pa več kot 3 etre vrednosti pa bom navdušen =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

MaticSLO ::

1eter dobis ce bo cena sla x10,000.

Od kod ta matomatika? HEX si lahko claimal z Bitcoini pred 2 leti. In na topu HEXa je bil vreden 10% vrednosti s katero si claimal.

Sepravi 10% vrednosti prejsnih coinov, PO TEM ko je cena sla x10,000. Nimam pojma ce bo tu podobno, ampak to je edina referenca



V kriptu so taki gainsi mogoci, ker se dogaja vedno znova in znova... Mozno je, kaj se bo zgodilo pa seveda ne moremo vedeti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaticSLO ()

Mato989 ::

A to x10.000 si zračunal tudi na podlagi rewardow od lockanih coinov 6 mesecev ali samo na airdrop?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

bozicek ::

Jaz sem včeraj nekaj dobil
Vložil nisem veliko, oktobra ko je nastala tema sem poslal 30 maticev kar je takrat koštalo 45€
Včeraj sem dobil 531111 makaronov ki so bili vredni 60€, sedaj trenutno kaže 86€

Ali sem dobil tisti dodatni drop ne vem. Ko sem nazadnje preveril (mislim da dober teden nazaj) je pisalo kao da nisem upravičen, čeprav sem imel vedno nad 5 maticev v metamasku kot so bila navodila

To je to, šlo bo v farmo, ker tisto kar imam stejkano (sedaj je 21 dni) ni vredno blah
Darila letos samo za poredne

baro2000 ::

MetaHeroes - 5K $USDT & Tier 6 SUPER RARE NFT CHARACTER dobijo 10 SUPER LUCKY WINNERS (jaz ponavadi nisem tako lucky)
https://wn.nr/brbyrE

hamez66 ::

Jaz sem contributal 290 busd in dobil 2,185 miljona xmvc. Prodal sem malo več kot miljon xmvc za 125 maticov, kar je bilo vredno okoli 290 v času prodaje, ostalo mi je še miljon xmvc. Če bi to zdaj prodal, bi dobil še 65 maticev. Likvidnost je zelo nizka. Lahko, da sem prodajal na najnižji možni točki, ampak vseeno je freeroll. Če bo šlo ful gor, super, ne pričakujem pa veliko.

Zastonj kovančki od airdropa pa še pridejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hamez66 ()

Mato989 ::

Na kerem linku je torej ta stran da pogledam kaj sem dobil
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 ::

Kako sovražim ker mam trust wallet in ne morš na PCju pol pogledat z tem walletom :D

Ok sem povezal wallet na polygon chainu pa je 0 tokenov, hmmmm
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mato989 ()

Mato989 ::

Tole je kr nekaj, na onem checku za eligible sem potrjen, pa še zdaj nimam nič če povežem wallet na xvmc.app
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Seznam Airdropov! Free crypto (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
1341150869 (2389) Malner
»

decentralizeX.com (zastonj 5$)

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
5768 (331) MaticSLO
»

Brezplačne kriptovalute

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
4913193 (2167) Stefan01
»

ICO challenge 2018 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
508117892 (71401) Vazelin

Več podobnih tem