» »

Virtualna predplačniška Visa NKBM

Virtualna predplačniška Visa NKBM

Hemi426 ::

Prejel sem avtomatsko obnovljeno Viso predplačniško pri NKBM.

A lahko dejansko nakupujem preko Ebay-ja brez M-denarnice? (Si ne lastim pametnega telefona).Videl sem ,da so neke nove direktive.
Ali je brez pametnega telefona to neuporaben kos plastike?
Pa preden mi kdo očita, sem klical na banko, ti najprej dobesedno 50 sekund govori odzivnik o PCTju, potem so vsi operaterji zasedeni in ti prekinejo.

GupeM ::

Virtualna in kos plastike? Nekaj ne štima. Ali si torej dobil fizično, plastično VISA kartico, ali virtualno???

GupeM je izjavil:

Virtualna in kos plastike? Nekaj ne štima. Ali si torej dobil fizično, plastično VISA kartico, ali virtualno???

Seveda štima. Že 10 let odkar uporabljam se kartica se imenuje Virtualna predplačniška Visa. Je običajna kartica z določenimi podatki, samo ni čipa.
Je običajen ISO/IEC 7810 ID-1 standard kartic, ampak je v bistvu samo nosilec številk, lahko bi kamot bil samo kos papirja...
Zanima me samo, če je kakšna alternativa Mdenarnici, ker je RES TEŽKO stopiti v kontakt z NKBM.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hemi426 ()

matobeli ::

Nima čipa? Sem imel nekaj časa to "virtualno" od NKBM, za katero lahko naročiš tudi plastično, pa je imela čip.

Anyway, lahko direkt plačaš kot z Viso na ebayu, sej to je cela poanta virtualne debetne Vise. Oziroma, če trgovec ne podpira plačilnih lartic povežeš z paypalom.

matobeli je izjavil:

Nima čipa? Sem imel nekaj časa to "virtualno" od NKBM, za katero lahko naročiš tudi plastično, pa je imela čip.

Anyway, lahko direkt plačaš kot z Viso na ebayu, sej to je cela poanta virtualne debetne Vise. Oziroma, če trgovec ne podpira plačilnih lartic povežeš z paypalom.

Lahko, da imam LITE verzijo, tole je moja 3. (3x4leta), pa nikoli ni imela čipa.
Aha se pravi, da ko položim denar na to Viso, in s Paypalom plačam preko Ebaya, ne bo zahtevalo avtentikacije v smislu Mdenarnice?
(tako kot že desetletje sedaj?)

Mogoče je nemno vprašanje, vem ampak rabim nekoga da mi potrdi.

matobeli ::

Na paypalu men nikol nobena kartica ni zahteva potrditve pri plačilu.

matobeli je izjavil:

Na paypalu men nikol nobena kartica ni zahteva potrditve pri plačilu.

Super, hvala.
Se mislil, da po novi potrebni avtentikaciji zahtevajo tudi Mdenarnico pri Paypalu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
996157386 (46652) V-i-p
»

NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )

10330791 (7516) FoxKnox
»

Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )

261117028 (44949) Andro457
»

Visa & Mastercard - zlorabe

326862 (5447) Tilen
»

Visa z (zelo) pametnimi karticami

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
306314 (4918) poweroff

Več podobnih tem