» »

Izbira jezika v rezultatih 'guglanja'?

Izbira jezika v rezultatih 'guglanja'?

cvalsr ::

Živjo

Imam čudno težavo. Gugl mi čedalje več rezultatov iskanja "svojevoljno" prevede v slovenščino. To bi bilo sicer lepo od njega, ker znam angleško bolj kilavo, ampak ta "google translate" je običajno nek popolnima nerazumljiv neuporaben drek!
Ali je možno nekako nastaviti, da pusti zadetke v original jeziku, pa magari ti jih potem prevede, če mu klikneš, naj to naredi??

hunter01 ::

Vprašanje če ti Google to dela, bi prej rekel, da browser? Te je na kakšni spletni strani povprašal za prevod strani in si izbral vedno prevedi nek jezik. Preveri nastavitve v browserju.

pwn3rrr ::

To je nastavitev browserja. Zgoraj desno v brskalniku klikni na 3 pike -> Nastavitve -> Dodatno -> Jeziki -> klikni na jezik slovenščina in potem izklopi opcijo "Ponudi prevajanje strani, ki niso v vašem jeziku".

cvalsr ::

Zgleda, da je bilo to. Čudno, ne spomnim se, da bi kdaj šaril po tej nastavitvi za prevajanje, še vedel nisem zanjo. Mogoče se je pofuzlalo ob kakem (samodejnem) nalaganju popravkov.
Hvala.

Prav tako so se mi vse mape v priljubljenih samodejno zapirale, ko sem kliknil nekaj v njih. Včasih je bilo to prav nadležno. Zdaj se pa naenkrat ne več, brez da bi jaz kaj naredil.

Klinc pa Edge.
Naj grem na Chrome? Po nekih statistikah naj bi ga uporabljala večina.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cvalsr ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevajalnik v strani

Oddelek: Izdelava spletišč
271756 (1283) leonkozar
»

Chrome pridobival, Firefox in IE izgubljala (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
6729402 (27449) Bor H
»

Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )

12115005 (12221) Marjan
»

Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )

12711326 (11326) MrStein
»

slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
10112452 (9297) moj_nick

Več podobnih tem