Forum » Loža » Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19
Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19
Hypathia ::
apfelstrudl je izjavil:
Hint: prebolelost je zelo verjetno tista spremenljivka ki fali v celi zgodbi ;)
Prebolelost je neznanka, ker se je ne da natančno izmeriti, za razliko od precepljenosti.
apfelstrudl je izjavil:
p.s. : Se kdaj vprašaš zakaj naši butalci testa prebolelosti (protiteles) ne upoštevajo v PCT?
Ker je bilo že večkrat pojasnjeno, da ta test ne daje zanesljivih rezultatov.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Gogyto ::
Oče je očitno en težek antivakser, ki tragedijo svoje hčerke izrablja za širjenje lastne agende.
Dejmo prosim ostat na nivoju in ne obtožujmo oseb, ki so doživeli tragedije, kar vsevprek. Ne poznamo vse zgodbe. Ne vemo niti, če je res, da bi se oče kakorkoli oglašal glede primera in je zato primer prišel ven. Že sama zgodba se je včeraj trikrat spremenila...
apfelstrudl ::
apfelstrudl je izjavil:
Prebolelost je neznanka, ker se je ne da natančno izmeriti, za razliko od precepljenosti.
apfelstrudl je izjavil:
p.s. : Se kdaj vprašaš zakaj naši butalci testa prebolelosti (protiteles) ne upoštevajo v PCT?
Aha, ker "test na kovid" je pa zanesljiv kajne?
Spet "Double standards"?
Kako nekdo ki ima 6-12x toliko protiteles kot cepljen ni "zanesljivo prebolel kovida"? Resno me zanima, ne podjebavam, ker sem sam v tem "zosu" notri.
Miki N ::
Včeraj je blo v Trbovljah 600 ljudi.
Danes jih bo v Ljubljani še več pršlo pozdravit tebe in Janezka.
Ti so bili še hujši od sredinih v LJ:
Jbg. To so Revirji. Najbolj precepljena regija v Sloveniji, btw.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
NMH ::
Pa kdo prinese pivice na proteste in se tam nastavlja fotografom?? WTF ... tip ga žloka na dan po 10 pirov, pa dve škatli cigaret, pol pa muka nad cepivi.
Vprašnje ?
Trboveljski protest je organizirala Levica, nanj so prišli večinoma petkovi kolesarji, lepo, da se zdaj dobro razumeš z njimi.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Spet "Double standards"?
Kako nekdo ki ima 6-12x toliko protiteles kot cepljen ni "zanesljivo prebolel kovida"? Resno me zanima, ne podjebavam, ker sem sam v tem "zosu" notri.
Ne znajo uporabljat možganov. Še v Avstriji velja, da izpolnjuješ pogoj če imaš dovolj protiteles..samo pri nas se obračajo tako kot Janša fantazira.
Čakaj za covid nerabimo nobenih potrditev za cepiva pa? Zakaj dvojna merila?
Kdo pa pravi, da smrt 19-letnika zaradi covida ni bila potrjena.
Zgodovina sprememb…
Hemi426 ::
Daj nehaj s tem čutvenim apelom.
Seveda se nisem naslajal in se tudi nikoli ne bom, ker naivno dejansko verjamem v to kar so nekateri pisali po socialnih omrežjih # Vsako življenje šteje.
Ti ljudje so se imeli opcijo cepit že dobro leto, če se niso in so umrli, spoštujem njihovo odločitev, da so šli v to smer.
Jaz jih zagotovo nisem okužil, imam še kar visok nivo protiteles in sem redno testiran.
Daj raje piši take stvari ljudem, ki so na redditu v podbralniku Herman Caine awards, ko se dobesedno naslanajo na smrti necepljenih.
Ali vsem osebkom na tem forumu, ki objavljajo linke do tega subreddita in privošljivo želijo ventilatorje necepljenim.
Začni pri svojem lokalnem predstavniku
https://www.zurnal24.si/amp/slovenija/p...
Ključna razlika med nama je, da ti me boš napadal takimi forami, jaz pa pač naivno verjamem v demokracijo in sem se pripravjen boriti, da lahko ti svobodno izražiš svoje mnenje, čeprav je kontradiktorno mojemu :).
PacificBlue je izjavil:
Ne znajo uporabljat možganov. Še v Avstriji velja, da izpolnjuješ pogoj če imaš dovolj protiteles..samo pri nas se obračajo tako kot Janša fantazira.
Lažeš, Avstrija je ena redkih držav, ki pod posebnimi pogoji priznava ta test, večina držav v EU jih ne.
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl ::
PacificBlue je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Spet "Double standards"?
Ne, saj meni je to jasno.
Šlo je bolj za retorično vprašanje ;)
fikus_ ::
Sam čisto enotni pa niso, nekateri držijo v rokah Laško, nekateri Union.
Miki N ::
Sam čisto enotni pa niso, nekateri držijo v rokah Laško, nekateri Union.
Logično... Zasavje je en tak prehod med Štajersko in Žabarijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Oče je očitno en težek antivakser, ki tragedijo svoje hčerke izrablja za širjenje lastne agende.
Dejmo prosim ostat na nivoju in ne obtožujmo oseb, ki so doživeli tragedije, kar vsevprek. Ne poznamo vse zgodbe. Ne vemo niti, če je res, da bi se oče kakorkoli oglašal glede primera in je zato primer prišel ven. Že sama zgodba se je včeraj trikrat spremenila...
Kako ne vemo, če je pa dal intervju za Dnevnik. Je pa res, da glavno krivdo tukaj nosi neodgovorno novinarstvo in njihov mrhovinski nagon.
Zgodovina sprememb…
koyotee ::
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
billy ::
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kaj avstrijci pa imajo boljše teste na protitelesa ali zakaj to pri njih velja, pri nas pa ne?
Pri cepljenem, vsakem, je zagotovilo, da bo cepivo "prjelo"? Ne bi bilo bolj optimalno cepivo + protitelesa čez 3 mesece, potem pa še en šus, če jih ni dovolj?
feryz ::
Danska, Portugalska, UK, Švedska... so z visoko precepljenosto že toliko rešile problem, da odpirajo družbo, to kar si tudi Balkanci želite samo da niste nič pripravljeni narediti za to, vse v stilu lako ćemo.Portugalska, UK, Švedska ... niti pod razno niso trenutno zeleni in brez omejitev, kot, recimo, Poljska, Češka z manjšo precepljenostjo kot mi, skorajda najmanjšo v Evropi in brez ukrepov.
Btw, na Portugalskem je le kakšen procent boljše kot v Avstraliji. Tako da nikakor ne odpirajo družbe. Tam te ljudje skoraj fentajo če se spozabiš in si eno stopalo bližje kot meter in pol do bližnjega. nikoli si ne bi mislil, da so taki zadrteži.
Pithlit ::
Kvatebrigic je izjavil:
Torej... 2 na dober milijon. Kolk ma že virus smrtnost? Za faktor 1000 večjo (tko kot za vse stranske učinke)? Za faktor 10000?
Kako dva, če imaš dva posta višje link, da jih je vsaj 32. Potrjenih.
Eni se res fino počutite z glavo v pesku.
Si ti prebral poročilo? Jaz sem ga. 1 potrjen primer je v njem. 1. Na 1.259.000 cepljenih. Nisem matematik. Ampak se mi dozdeva da je 1 na 1,2milijona kar fajn manj od 4500 na 2milijona. Pa tudi če nasede o vašemu senzacionalizmu... 32 na 1,2milijona je kar fajn manj od 4500 na 2milijona.
Si upate kregat o tem?
LeQuack ::
Kvatebrigic je izjavil:
Torej... 2 na dober milijon. Kolk ma že virus smrtnost? Za faktor 1000 večjo (tko kot za vse stranske učinke)? Za faktor 10000?
Si ti prebral poročilo? Jaz sem ga. 1 potrjen primer je v njem. 1. Na 1.259.000 cepljenih. Nisem matematik. Ampak se mi dozdeva da je 1 na 1,2milijona kar fajn manj od 4500 na 2milijona. Pa tudi če nasede o vašemu senzacionalizmu... 32 na 1,2milijona je kar fajn manj od 4500 na 2milijona.
Si upate kregat o tem?
Seveda si upamo.
Sicer je diskusija z tabo Sizifovo delo, ker selektivno pišeš in odgovarjaš.
Covid je tukaj bistveno dlje kot cepivo.
Tudi za smrti z Covidom se je upošteval vsak smrtni slučaj v 28dneh po okužbi.
Za potencialno smrt po cepivu se ustvari preiskovalna komisija, ki ni najbolj objektivna, glede na to, da isti ljudje propagirajo cepljenje.
Za smrt ob Covidu ni nikoli komisije, se avtomatsko pripiše Covidu.
Če bi jaz danes umrl, in ker imam visok nivo protiteles, bi bil najverjetneje zaveden pod Covid.
Pa če se greš to statistiko, če bo smrt te punce potrjena kot posledica cepiva, bo v njeni starostni skupini več mrtvih zaradi cepiva kot Covida.
Torej, če uporabim tvojo statistiko
At 20Yo
Covid deaths in Slo: 0
Vaccine deaths in Slo: 1
Zaključek: Cepivo je za 20 letnike bolj nevarno kot Covid :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
Ja, če umre 80 letnik to ni tragedija, ampak pričakovano, ker toliko je pač življenjska doba. Če pa umre 20 letnica pa je tragedija, sploh če jo je naša vlada ubila.
Razlika je, da za 80 letnika se je pametno, da se cepi, ker spada v rizične pri kovidu, medtem ko 20 letnica sploh ne, in se je cepila, skoraj sigurno, zaradi PCT "prisile".
O napačni stvari se želiš kregat, potrebno je gledat število smrti pri nas pri 20 letnikih zaradi kovida in zaradi cepiva.
Sem pogledala število, rezultat je neuradno 1:1, s tem, da je cepljene 50% generacije, prebolelih je pa verjetno manj, iz česar lahko zaključimo, da je cepljenje še vedno varnejša varianta.
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
Kvatebrigic je izjavil:
Si upate kregat o tem?
Seveda si upamo.
Sicer je diskusija z tabo Sizifovo delo, ker selektivno pišeš in odgovarjaš.
Covid je tukaj bistveno dlje kot cepivo.
Tudi za smrti z Covidom se je upošteval vsak smrtni slučaj v 28dneh po okužbi.
Za potencialno smrt po cepivu se ustvari preiskovalna komisija, ki ni najbolj objektivna, glede na to, da isti ljudje propagirajo cepljenje.
Za smrt ob Covidu ni nikoli komisije, se avtomatsko pripiše Covidu.
Če bi jaz danes umrl, in ker imam visok nivo protiteles, bi bil najverjetneje zaveden pod Covid.
Pa če se greš to statistiko, če bo smrt te punce potrjena kot posledica cepiva, bo v njeni starostni skupini več mrtvih zaradi cepiva kot Covida.
Torej, če uporabim tvojo statistiko
At 20Yo
Covid deaths in Slo: 0
Vaccine deaths in Slo: 1
Zaključek: Cepivo je za 20 letnike bolj nevarno kot Covid :D
V starostni skupini 15-34 imamo 5 smrtnih primerov. 1 v 15-24, 4 v 25-34.
Zakaj se lažeš?
Ja, če umre 80 letnik to ni tragedija, ampak pričakovano, ker toliko je pač življenjska doba. Če pa umre 20 letnica pa je tragedija, sploh če jo je naša vlada ubila.
Monsieur LeQuack, lej kaj ti je?
Moramo biti solidarni in vsi pod 35 moramo prilagoditi in omejiti svoj lajf, da omogočimo normalno življenje 80 letnikom.
Kot so nekateri jasno pisali na tem forumu in komentarjih na MSM portalih, je ta punca izvedla ultimativno solidarnost, sedaj je maksimalno omejila opcijo uboja svoje babice ali dedka.
Lahko bi bilo huje, lahko bi kljub cepljenju okužila stare starše.
So vsaj preživeli, da še imajo sanjskih tistih max 10let.
Mladi smo kanonfujter, imamo čas, kaj sta pa 2 leti ali smrt, napram okužbi starih staršev??!
Sarkazem off, med takimi ljudmi živimo :)
Kako ne vemo, če je pa dal intervju za Dnevnik. Je pa res, da glavno krivdo tukaj nosi neodgovorno novinarstvo in njihov mrhovinski nagon.
Sorry, tega nisem zasledil.
EDIT: pogledal zdajle Dnevnik. Jah, je pač podal izjavo. Nikjer pa ni rečeno, da bi on kakorkoli sproduciral, da je zgodba prišla ven.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()
IL_DIAVOLO ::
Kk
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
O napačni stvari se želiš kregat, potrebno je gledat število smrti pri nas pri 20 letnikih zaradi kovida in zaradi cepiva.
Sem pogledala število, rezultat je neuradno 1:1, s tem, da je cepljene 50% generacije, prebolelih je pa verjetno manj, iz česar lahko zaključimo, da je cepljenje še vedno varnejša varianta.
50% 20 letnikov je cepljenih pri nas? I highly doubt that.
prebolelih verjetno manj je pa preveč "gostilnška" izjava. Lahko pa naredimo educated guess in ocenimo, da je 20 letnih probolevnik več, kot ostale populacije, ker virus bolj kroži med mladini. Torej prebolelih 20 letnikov je več kot 50%.
Ampak:
Zakaj se lažeš?
Koliko od teh je potrjeno zdravih 20letnic?
brez debelosti, brez nizkega nivoja vitamina Dja, brez obstojecih stanj?
Vaš propaganda je že prav bruh spodbujajoča :D
koyotee ::
A se brezdelneži in ex metelkovci že zbirajo?
Dons je sreda, ne petek.
Baje da bojo danes ob 13h ustavili slovenijo?
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Podobnost z meglo v glavi antivakserjev je zgolj nakljucna.
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
feryz ::
Zakaj ti sploh odgovarjam, če ti ne na moje poste...
Ampak:
Zakaj se lažeš?
Koliko od teh je potrjeno zdravih 20letnic?
brez debelosti, brez nizkega nivoja vitamina Dja, brez obstojecih stanj?
Vaš propaganda je že prav bruh spodbujajoča :D
Aja, po tvoje ščitimo samo ''zdrave 20 letnice''?
bogibogi stvor
Poveži se z Matom989, ma babico za zatolčt doma..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()
half-one ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: half-one ()
Koyotee, je zahteval dva linka za moje izjave, jih je dobil in ni nič odgovoril.
Philit in Hipatija, pa izredno selektivno odgovarjata na poste, pa tudi seveda pade vmes kakšna konkrektna žaljivka.
Šli smo secirati slike protesnikov iz Trbovelj, na podlagi ene slike dolgolasca z Unionom smo ugotovili, da je to organiziran protest Levice.
Po tem, ko smo na naslednji sliki zignorirali skupino bajkerjev, ki so poznani kot ultrakonzervativci.
Skratka, izjemno dobri prodajalci cepiva so ti ljudje :D
Ne iščite bližnjic in se raje cepite. Res ste že malo trčeni...
Ooo, Zmaugy/Ben Dover/One-half in sedaj One-Half1, si bil spet bannan? :D
Nekam kazensko mirno si se začel vključevati v debate :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
one-half ::
Zdaj imamo še en dogodek, tokrat v Sloveniji z resnim neželenim učinkom.
Klasično rtv, komentarji zaprti, ker gre za Slovenijo in so spet svetohlinsko roke si oprali. Kadar so bili incidenti v drugih državah se je to dopuščalo.
Kdo bo odgovarjal? Se spomnite norije okrog "prednostnega" cepljenja maturantov? Vsa sreča so maturanti opravili zrelostni izpit in se v širokem loku izogibali cepljenju.
Kaj če bi "oladili" vse skupaj in se držali mask pa razkuževanja rok, morda distanca? A je res nujno cepivo?
Ne nakladaj. Grem stavit za gajbo, da je jemala kontracepcijske tablete (poznam dekle, ki je imela enak simptom, mozganska kap, pred 20 leti), razen tega je sla na najslabse cepivo, ker se je treba cepit samo enkrat.
Mimogrede, napisal sem ze na ta forum, da bi priporocal, da se tisti mesec ko si cepljen odpoves kontracepcijskim tabletam.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Kvatebrigic ::
EDIT: pogledal zdajle Dnevnik. Jah, je pač podal izjavo. Nikjer pa ni rečeno, da bi on kakorkoli sproduciral, da je zgodba prišla ven.
A se ti zdi bolj verjetno, da so novinarji po čistem slučaju ravno takrat stali pred bolnico, ko je on šel na obisk? Veliko manj škode bi bilo narejene, če bi prišla informacija ven kontrolirano, kakor jo je danes podal predstojnik nevrologije, tako pa bodo antivakserji in novinarski mrhovinarji odgovorni še za nekaj prihodnjih smrti in covid zapletov.
Zgodovina sprememb…
Ja, to je samo zato, ker si preneumen, da bi razumel, da je tole 'one-half1' (vidis enko na koncu? se en vas trol). Tako, da dragi Hemi426/one-half1/vosu, ne nakladaj prevec :)
Zgodovina sprememb…
Torej, kaj sem danes lahko potegnil iz te debate?
Koyotee, je zahteval dva linka za moje izjave, jih je dobil in ni nič odgovoril.
Philit in Hipatija, pa izredno selektivno odgovarjata na poste, pa tudi seveda pade vmes kakšna konkrektna žaljivka.
Šli smo secirati slike protesnikov iz Trbovelj, na podlagi ene slike dolgolasca z Unionom smo ugotovili, da je to organiziran protest Levice.
Po tem, ko smo na naslednji sliki zignorirali skupino bajkerjev, ki so poznani kot ultrakonzervativci.
Snežinkica cepi se še danes, jutri bo namreč zate lahko že prepozno. Si videl stran, ki sem jo včeraj pripopal? https://www.sorryantivaxxer.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: half-one ()
A se ti zdi bolj verjetno, da so novinarji po čistem slučaju ravno takrat stali pred bolnico, ko je on šel na obisk? Veliko manj škode bi bilo narejene, če bi prišla informacija ven kontrolirano, kakor jo je danes podal predstojnik nevrologije, tako pa bodo antivakserji in novinarski mrhovinarji odgovorni še za nekaj prihodnjih smrti in covid zapletov.
Mah, anitvaxerji bojo vlažni in s trdim hodili okoli že samo ker so zvedeli za možno povezavo cepiva s smrtjo. Mesija je živ!!
Ko bereš komentarje, kako se čudijo, da je primer prišel ven, je vse jasno.. Ni vredno debate.
Torej, kaj sem danes lahko potegnil iz te debate?
Snežinkica cepi se še danes, jutri bo namreč zate lahko že prepozno. Si videl stran, ki sem jo včeraj pripopal? https://www.sorryantivaxxer.com/
Kako si jo vceraj pripopal, ce si se danes registriral? Se kar simpaticna fora, me zanima koliko bebcev bo nasedlo
Zgodovina sprememb…
Klasično rtv, komentarji zaprti, ker gre za Slovenijo in so spet svetohlinsko roke si oprali. Kadar so bili incidenti v drugih državah se je to dopuščalo.
Kdo bo odgovarjal? Se spomnite norije okrog "prednostnega" cepljenja maturantov? Vsa sreča so maturanti opravili zrelostni izpit in se v širokem loku izogibali cepljenju.
Kaj če bi "oladili" vse skupaj in se držali mask pa razkuževanja rok, morda distanca? A je res nujno cepivo?
Ne nakladaj. Grem stavit za gajbo, da je jemala kontracepcijske tablete (poznam dekle, ki je imela enak simptom, mozganska kap, pred 20 leti), razen tega je sla na najslabse cepivo, ker se je treba cepit samo enkrat.
Mimogrede, napisal sem ze na ta forum, da bi priporocal, da se tisti mesec ko si cepljen odpoves kontracepcijskim tabletam.
Nima veze, cepila se je izključno zaradi PCT "prisile" in umrla. Če to ni za dvignit obrvi, potem ne vem kaj je. 20 letnica, ki drugače zaradi kovida ni bila v smrtni nevarnosti.
Kvatebrigic ::
A ti tle šteješ tistega umrlega, za katerega se je Pokljukar javno opravičil, ker so ga prekmalu preglasili za mrtvega/v kritičnem stanju, v resnici je bil pa že doma?
Nima veze, cepila se je izključno zaradi PCT "prisile" in umrla. Če to ni za dvignit obrvi, potem ne vem kaj je. 20 letnica, ki drugače zaradi kovida ni bila v smrtni nevarnosti.
Ja, se zgodi, ce se zaradi egoizma in prestrasenosti, ki so jo sprozili anticepilci gres cepit z najslabsim kar se zgodi, samo zato, da ne bi dobila slucajno druge pikice. In tretje... mar ne Nodi, prasec morilski.
Sicer ljudje umirajo tudi od stranskih ucinkov penicilina, samo od kontracepcijskih tablet in tako dalje. Od aspirina umre okrog 3000 ljudi letno.
Zgodovina sprememb…
Doma imam pa še tretji račun.
Skratka, vosli cepite se že enkrat, da bo te morije že konec.
Da objasnim. En račun (one-half) imam na desktopu, drugega pa na mobitelu (one-half1).
Doma imam pa še tretji račun.
Skratka, vosli cepite se že enkrat, da bo te morije že konec.
Za zacetek bo treba malo izpopolniti besedni zaklad in odstraniti srbohrvatizme, ce hoces koga oponasati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 92008 (75766) | BigWhale |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246654 (225739) | Conini |
» | Danska popolnoma izločila AstroZeneco (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14957 (11870) | Hemi426 |