» »

Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19

Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19

««
4 / 12
»»

Miki N ::

Hipi je taprava janševec!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

c3p0 ::

Miki N je izjavil:

Pa saj ti goraj piše, da gre tukaj samo za Head&Shoulders cepivo. V Sloveniji niti približno nismo pošpikali 1M ljudi s tem cepivom, se mi pa ne da gledati koliko, ker me boli džoka.

V SLO kar redno zmagujemo v raznih loterijah. Ali pa so te cifre precej podcenjene. Če namerno, je to čisti kriminal.

Hemi426 ::

Pithlit je izjavil:

Torej... 2 na dober milijon. Kolk ma že virus smrtnost? Za faktor 1000 večjo (tko kot za vse stranske učinke)? Za faktor 10000?

Nihče ne zanika da cepivo ima stranske učinke, tudi zelo hude. Ampak po eni strani se smeje te virusu ki je v Sloveniji pobral slabih 4500 ljudi. Problem je pa cepivo ki je pobralo... ufff, 2.

Aha, sedaj smo že pri fazi, ko ne zanikamo več, da ima cepivo tudi hude stranske učinke :D.

Ker bi lahko prisegel, da je bilo mesece nazaj s strani stroke govorjeno, da je cepivo ultra varno in preizkušeno, in da so hujši stranski učinki posledica tega, da imaš dober imunski sistem.

Pa da je 2 "pobralo", je isto malo, kot je veliko, da so pri so pri Kovidu šteli vse mrtve v 28dneh po okužbi.
Pri cepivu pa take statistične metodologije seveda ne uporabljajo.
Pa bolj kot smrt me skrbijo trajni stranski za cepljenje.

Poznam dva, ki sta imela hude zaplete v do meseca dni po cepljenju (srčni zastoj, strdki). V nobenem primeru niso zapleta pripisali covidu. Sčasoma bo resnica prišla ven.

apfelstrudl ::

Hypathia je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Hypathia je izjavil:

komplikacij zaradi covida se pa lahko rešiš zelo enostavno, z dvema injekcijama.

Ko bo ta stavek ZAGOTOVO veljal v vsaj 95%+ verjemi da se bo cepilo veliko več prebivalcev.
Dokler nam pa lažejo bolj kot cigani, ki govorijo da je "sposojena elektrika legalno speljana v tabor" pa s tem zgolj odbijajo ljudi (sploh tiste ki se ne počutijo pretirano ogrožene od kovida).
Prišli smo od "14 dni bo ključnih" do praktično "dva šusa da lahko še naprej delaš in dobivaš plačo" v manj kot 2 letih. In to je normalno?
Hkrati so poročila o učinkovitosti teh cepiv taki zmazki, da se še največji strokovnjaki ne morejo zmenit med sabo koliko so sploh učinkovita in kako nevarna so. Najprej so 98% učinkovita, potem 90+, potem pridemo do tega da je pri 50/50 precepljenosti v bolnici vsak tretji bolnik cepljen in da učinkovitost cepljenja pada hitreje kot helikopter katerega so talibani sesuli z surface-to-air raketo...

Potem, najprej so cepljeni neprenašalci, potem "manjši" prenašalci, zdaj že praktično enaki kot necepljeni.

In tukaj je problem. Meni samo ni jasno ali so v vladi res taki butalci, ali to delajo namerno. Ampak jaz ti garantiram da bi bila precepljenost veliko višja v primeru malo bolj normalne retorike, serviranja realnih ocen učinkovitosti cepiv ter povdarjanja tiste statistike ki je pomembna (hospitalizacija + intenziva po starostnih skupinah). Ko jebe info koliko ljudi je izvedelo da so bolani zaradi testa, ali so pa malo večkrat kihnili v robček...

Pa malo manj groženj in pametovanja v stilu "vi ste vsi zabiti, zato poslušajte stroko!" bi tudi pomagalo. Sploh ko ti je stroka sestavljena iz raznih Krekov in Beovičk, ki vsake 2 dni spremenijo svoje mnenje (ampak saj je jasno zakaj - če lažeš moraš imeti zelo dober spomin ;) ).

Covid in znanost sta dinamični kategoriji, ki se neprestano spreminjata, za razliko od antivaxerjev, ki so konstantno zabiti.

Ampak to ne pomeni da mora vlada imeti prebivalce (podanike) za idijote in jim lagati levo deno in center, kajne?
Še enkrat : če bi vlada od začetka uporabljala normalno retoriko, ne postavljala razne Kacote in Kreke da grozijo, sproti dajala RESNIČNE podatke o cepivih, plusih cepiv in MINUSIH cepiv, ter "nežno" forsirala cepljenje za vsaj tiste najbolj ogrožene, ti garantiram da bi bila situacija veliko boljša, precepljenost bi bila višja in tudi ljudje ne bi bili tako sprti med sabo kot so.

Tukaj je psihologija v igri. Noben ne mara da jih ima sogovornik za norce, še manj da jih ima za norce ki se po vrhu vsega obnašajo kot otroci in jih je treba silit v nekaj kar je "dobro za njih".
Vsak psiholog ti bo povedal da boš v tem primeru večkrat kot ne dobil ravno nasprotno reakcijo. In ravno to se dogaja ;)

Mato989 ::

Hypathia je izjavil:

nekikr je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Zato ker ti ne ogrožajo zdravstvenega sistema, necepljeni pa ga.

Am, teh izjav ne razumem najbolje, priznam, so pa precej pogoste. Kadilci ne ogrožajo zdravstvenega sistema, zato kljub temu, da povzročijo bistveno več smrti kot prehlad, niso omembe vredni. Enako velja za (pre)debele itd. Pač ne ogrožajo zdravstvenega sistema.

Tu se mi nekako ustavi še zadnja možganska celica, ker ne more sprocesirati teh kretenskih izjav.

"Ne ogroža zdravstvenega sistema". Torej to, da imamo na deset tisoče ljudi v obravnavi in zdravljenju zaradi raka (kot posledica kajenja) ne ogroža zdravstvenega sistema. Tisti zdravniki, ki jih obravnavajo, so neka več-dimenzionalna bitja, ki sicer ne bi mogla opraviti kakšnih drugih pregledov/posegov? Milijarde, namenjene obravnavi teh bolnikov so prav tako neke čudne milijarde, ki jih ne bi mogli porabiti za recimo izgradnjo kakšne dodatne bolnišnice ali zaposlitve dodatnega osebja, morda višje plače za tiste, ki so res premalo plačani? Čakalne dobe, ki jih imamo povsod in ki so nerazumno dolge in se vlečejo v letih, včasih desetletju in povzročijo dodatne poškodbe/večje poškodbe ali celo smrt zaradi nepravočasnega zdravljenja, se ne bi dale skrajšati, četudi bi imeli dodatne zdravnike in milijarde od kadilcev, (pre)debelih itd.?

Tole je seveda čisto sprenevedanje. Omenjeni obremenjujejo zdravstveni sistem vendar sorazmerno, tako da ne ogrožajo njegovega kolapsa, poleg tega za raka ne obstaja preprosto in učinkovito zdravilo, komplikacij zaradi covida se pa lahko rešiš zelo enostavno, z dvema injekcijama.

AMPAK če bi vsi ti bili zdravi ker ne bi bili predebeli, kadili pili alkohola, bi sistem bil ŠE MANJ OBREMENJEN... in bi lahko več ljudi pomagalo na covidu...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

klemenSLO ::

Hypathia je izjavil:

klemenSLO je izjavil:

Hypathia je izjavil:

kancler je izjavil:

Se spomnite norije okrog "prednostnega" cepljenja maturantov? Vsa sreča so maturanti opravili zrelostni izpit in se v širokem loku izogibali cepljenju.

Fejk njuz. Pocepljenih je 50 odstotkov iz skupine 18-24 in od teh imamo zdaj eno potencialno smrtno žrtev. Dokaz, da so cepiva izjemno varna.

Nekako tako se bo glasil uradni odgovor. Kot se je tudi ko je umrla žena slovenskega diplomata:
Torej vzročna povezava je .... Statistično pa je verjetnost majhna in prednosti precepljenosti odtehtajo stranke učinke.

Pri diplomatovi ženi je bila povezava dokazana, problem pa naj bi bil, da so jo prepozno sprejeli v bolnišnico, sicer bi zaplet lahko rešili.

+ da je niso ustrezno obravnavali. VEdeli so da je bila cepljena dobila je pa neka napačna zdravila in so jo poslali domov.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

koyotee je izjavil:

Enivej, punca je pac imela slabo kri in v kombinaciji s cepivom jo je zjebalo.

Enivej, vsi mrtvi od covida so imeli pač zanič imunski sistem in jih je pač nek covid zjebal... Jebiga... life goes on!

Lonsarg je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Bi morala naša stroka malo osvežiti znanje.

Beovičeva trdi, da je taka smrt morda na milijon in, da je nesrečen slučaj.

Že hitro poglej na CDC izpostavi, da je vsaj 7 takšnih kapi na milijon.

There is a plausible causal relationship between J&J/Janssen COVID-19 Vaccine and serious adverse event--blood clots with low platelets (thrombosis with thrombocytopenia syndrome, or TTS).
-It occurs at a rate of about 7 per 1 million vaccinated women between 18 and 49 years old.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc...

Kje so sedaj vsi fact cheakerji in članki na 24h, ki razbijajo zmote stroke :D
Saj se vse ujema. Statistika pravi 7 hujsih zapletov na miljon, ne pa smrti. Ce beoviceva rece 1 smrt na miljon se to priblizno ujema saj v glavnini teh zapletov zivljenje vseeno uspejo resit.

Mimogrede v clanku je pisalo, da sta bila v Sloveniji do sedaj dva taka hujsa zapleta, v prvem primeru so resili, sedaj v drugem pa niso.

Kaj pa posledice teh zapletov dolgoročne? Kaj če rešijo posledico pa si invalid... je to potem za mene dejansko neke vrste "smrt" saj tvoje življenje skorajda umre...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

c3p0 je izjavil:

Poznam dva, ki sta imela hude zaplete v do meseca dni po cepljenju (srčni zastoj, strdki). V nobenem primeru niso zapleta pripisali covidu. Sčasoma bo resnica prišla ven.

Bo!
Mogoče danes, jutri, čez mesec, čez 10 let.
Ampak bo.

Mogoče se boš čez 10 let peljal z svojim EVjem v trgovino in bo oglas na radiju; "Vsi ki ste bili med leti 21-xx cepljeni, ste kandidat za skupinsko odškodnino..."
:)

fikus_ ::

r3dkv1c4 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Kaj je redkvica. Očitno ti je zmanjkalo argumentov in zato žaljenje. Ali si pa užaljen od najine včerajšnje "debate".

Moji argumenti so vse povsod v vsaki temi o covidu in več kot očitno je, da si ti edini, ki nimaš argumentov.

Ja, žalim te, vedno te bom, še več, nikoli ne bom prenehal, pa veš zakaj, ker si ti začel z žaljenjem, z obsojanjem, itd...samo zato.

Ker si debil, kreten, puhel, prazen zakompleksan egoist, incel, ...
Nisi vreden besede človek....drek, pa s tem žalim drek ampak mi je vseeno, samo da tebe žalim.

Očitno z dobrim razlogom PNG!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Covid in znanost sta dinamični kategoriji, ki se neprestano spreminjata, za razliko od antivaxerjev, ki so konstantno zabiti.

Mogoče pa ravno mi zabiti antivakserji to vemo, in smo zato skeptični do teh instant cepiv.

Če bi bil internet v srednjem veku, bi me ti prepričevala, da sem zabit heliocentrist, ker stroka/cerkev pravi, da je geocentrizem, science bro :D

Ali v 50ih, da sem zabit antikadilec, in govorim o teorijah zarote pljučnega raka, 9/10 zdravnikov priporoča Lucky Strike :D

Dogmatični vero v Cerkev,ste samo nadomestili z dogmatični vero v farma industrijo.

Hemi426 je izjavil:

Mogoče pa ravno mi zabiti antivakserji to vemo, in smo zato skeptični do teh instant cepiv.

Če bi bil internet v srednjem veku, bi me ti prepričevala, da sem zabit heliocentrist, ker stroka/cerkev pravi, da je geocentrizem, science bro :D

Ali v 50ih, da sem zabit antikadilec, in govorim o teorijah zarote pljučnega raka, 9/10 zdravnikov priporoča Lucky Strike :D

Dogmatični vero v Cerkev,ste samo nadomestili z dogmatični vero v farma industrijo.

Točno to!

koyotee ::

Hemi426 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Torej... 2 na dober milijon. Kolk ma že virus smrtnost? Za faktor 1000 večjo (tko kot za vse stranske učinke)? Za faktor 10000?

Nihče ne zanika da cepivo ima stranske učinke, tudi zelo hude. Ampak po eni strani se smeje te virusu ki je v Sloveniji pobral slabih 4500 ljudi. Problem je pa cepivo ki je pobralo... ufff, 2.

Aha, sedaj smo že pri fazi, ko ne zanikamo več, da ima cepivo tudi hude stranske učinke :D.

Ker bi lahko prisegel, da je bilo mesece nazaj s strani stroke govorjeno, da je cepivo ultra varno in preizkušeno, in da so hujši stranski učinki posledica tega, da imaš dober imunski sistem.

Pa da je 2 "pobralo", je isto malo, kot je veliko, da so pri so pri Kovidu šteli vse mrtve v 28dneh po okužbi.

Ajde daj povezave do teh trditev.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

PacificBlue ::

Odziv Beovičke je zanimiv, češ da bi prekinila cepljenje z J&J.
Kljub vsemu naj bi statistika dokazovala, da so koristi cepljenja veliko večje od slabosti oz negativnih učinkov na prebivalstvo, ki se cepi.

Ta stroka, če je stroka bi morala bolj premislit, kakšne signale sporočajo javnosti.

PacificBlue je izjavil:

Odziv Beovičke je zanimiv, češ da bi prekinila cepljenje z J&J.
Kljub vsemu naj bi statistika dokazovala, da so koristi cepljenja veliko večje od slabosti oz negativnih učinkov na prebivalstvo, ki se cepi.

Ta stroka, če je stroka bi morala bolj premislit, kakšne signale sporoča javnosti.

Zgodovina sprememb…

kow ::

Stroka in znanost sta 2 razlicni stvari. Vcasih se iz politicnih ali osebnih razlogov pac pozabi na znanost. Navkljub propagandi naj "verjamemo v znanost".
Saj verjamemo, ampak ko nam ustreza.

jotunn ::

Glavni problem tega trenutnega "zapleta" je, da je za to smrt oz. "zaplet" dobesedno kriva izkljucno vlada in njeno kreiranje ukrepov. Vsak normalen clovek, ki vsaj malo preveri statistiko pride do dejstva da se z Janssenom in po novem Moderno pac ne gre cepit. Ampak ko ti vlada od danes do jutri predpise pogoje, kot so jih predpisali (ja dobesedno cez noc) vzames pac tisto, kar ti cimprej zagotovi kolikor toliko normalno zivljenje. In v tem primeru je to Janssen, ker tisto sekundo, ko ga dobis izpolnjujes PCT in lahko normalno delas naprej. Ce bo tale PC v javni upravi obveljal in se bo res uvedel cez dva dni, ter bo Janssen (se vedno) na voljo, lahko pricakujemo se kar nekaj podobnih primerov. Ker s tem se nihce ne gre cepit zaradi zdravja, ampak izklucno zaradi prisile.
In ce bi vlada stvari skomunicirala normalno in bi bili taksni in podobni ukrepi znani 2 meseca v naprej, bi se lahko pripravili, tako pa velikemu stevilu ljudi ne preostane nic drugega, kot da vzame najvecji drek ter upa, da ne bo ravno on tisti, ki bo imel probleme, saj le s tem drekom, lahko od danes do jutri spet normalno dela. Toliko o stroki in strokovnem vodenju teh stvari.

half-one ::

Cepi se! Kdor se še ni naj se še danes cepi. Ne bodi debil in zaščiti sebe ter tvoje najbližne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: half-one ()

kow ::

Pricakujem, da bomo Janssen podarili Bosni, hehe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

koyotee je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Google izjave Boruta Struklja. On je kao stroka.

Hypathia ::

apfelstrudl je izjavil:

Ampak to ne pomeni da mora vlada imeti prebivalce (podanike) za idijote in jim lagati levo deno in center, kajne?
Še enkrat : če bi vlada od začetka uporabljala normalno retoriko, ne postavljala razne Kacote in Kreke da grozijo, sproti dajala RESNIČNE podatke o cepivih, plusih cepiv in MINUSIH cepiv, ter "nežno" forsirala cepljenje za vsaj tiste najbolj ogrožene, ti garantiram da bi bila situacija veliko boljša, precepljenost bi bila višja in tudi ljudje ne bi bili tako sprti med sabo kot so.

Tukaj je psihologija v igri. Noben ne mara da jih ima sogovornik za norce, še manj da jih ima za norce ki se po vrhu vsega obnašajo kot otroci in jih je treba silit v nekaj kar je "dobro za njih".
Vsak psiholog ti bo povedal da boš v tem primeru večkrat kot ne dobil ravno nasprotno reakcijo. In ravno to se dogaja ;)

Kaj je v zadnjem času najbolj pospešilo cepljenje, nežno pregovarjanje ali grožnja PCT? Če kdo, si ti tisti, ki nima pojma o psihologiji naroda, ki ne jebe priporočil ampak samo ukaze, pa še te le v primeru, če je kršenje ustrezno sankcionirano.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

bvt ::

Ali mislite, da bi mediji porocali o tem, ce bi oce deklice bil tiho? Oziroma ce neb poklical medijev?

Oče je očitno en težek antivakser, ki tragedijo svoje hčerke izrablja za širjenje lastne agende.

Zgodovina sprememb…

bvt je izjavil:

Ali mislite, da bi mediji porocali o tem, ce bi oce deklice bil tiho? Oziroma ce neb poklical medijev?

Predvidevam da ravno toliko, kot so o prvem primeru (pa ne tistem iz Bruslja)... zares sem vceraj prvic slisal za ta prvi primer, ki naj bi se iztekel dobro (ce vzames da je mozganska kap dobra stvar)

half-one je izjavil:

Cepi se! Kdor se še ni naj se še danes cepi. Ne bodi debil in zaščiti sebe ter tvoje najbližne.

A to si svetoval tudi zenskam, starim 20 let?

Hypathia je izjavil:

Oče je očitno en težek antivakser, ki tragedijo svoje hčerke izrablja za širjenje lastne agende.

Glede na to, da si polno cepljen manj kot en mesec, bi ti svetoval biti mocno tiho o antivakserjih. Po tem sodec si do pred meseca, ko je bilo jasno da bos moral za dostop do predavalnice in izpitov na faksu imeti PCT, bil antivakser in tudi zate pomaga izkljucno palica. Aja sorry ti si se cepil zaradi zdravja ampak si raje cakal dokler ni nujno :))

Pa kdo sploh verjame temu moskemu po imenu hipatija? Take osebe ne premorejo kancek socutja, ocitno jim je vseeno za smrt deklice. To lahko v bistvu pocnejo le sociopati. Drugi, ki so normalni imajo vsaj nekaj socutja, tile pa gredo cez trupla.

koyotee je izjavil:

Hemi426 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Tukaj spodaj celo vidiš njihove mentalne akrobacije z AS, po smrti neke MD sestre in pri razvoju embolije pri eni osebi.
Pa to je bilo že v času, ko so druge EU države potrdile korelacijo med strdki in AS in ustavile cepljenje, pri nam je pa še kar bila ultimativno varna.
Prav spomnem se 10 člankov o varnosti AS v torek, v sredo pa že potrjena vzročnost.

https://www.24ur.com/novice/korona/brus...
Tukaj pa vidiš, da so rekli, da ni potrebe po omejitvi vektorskih cepiv glede na spol in starost, da strikno sledijo emi.
Ne vem, če sem jaz strokovnjak, pa da vidim da bolj razvite države ustavljajo cepljenje zaradi kapi, bi se lotil istega postopka.

Malo bom hudoben, pa bom rekel, da je naša stroka ena skupina ljudi z doktoratom, ki samo slepo sledi navodilom EME, EUja in vlade, brez kančka samoiniciativnosti.

To sem jaz lahko počel kot administrativni asisent pri 19ih kot študent :D

jotunn je izjavil:

Ce bo tale PC v javni upravi obveljal in se bo res uvedel cez dva dni, ter bo Janssen (se vedno) na voljo, lahko pricakujemo se kar nekaj podobnih primerov. Ker s tem se nihce ne gre cepit zaradi zdravja, ampak izklucno zaradi prisile.

Ne LAŽI!!! Za izpolnjevanje pogoja PC v javni upravi je dovolj, da se do 1. oktobra cepiš z enim odmerkom, več kot dovolj časa, da si izbereš ustrezno cepivo. Ampak seveda nekateri raje špekulirajo s presojo US potem bodo pa na veliko jokcali ker se ne bo izšlo po njihovo. Sicer je bilo pa že dolgo znano, da bo jeseni povsod pogoj PCT, vsaj tistim, ki informacije dobivamo iz preverjenih virov in ne FB in hujskaških medijev.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Hypathia je izjavil:

Otrok mu umira, ti pa misliš, da zdaj gleda na svojo agendo, tudi če jo bi res imel? Kakšen low-life moraš bit, da greš kaj takega napisat? Te ni čisto nič sram? Imamo kar nekaj kretenov tu gor, konkurenca je močna, ampak ti si ekstra klasa.

Saj so bli tudi v tem primeru mediji tiho. Če se ne bi tista rtv novinarka tam odpravila, ne bi nič ven prišlo. Spet bo imel JJ priložnost kresnit po RTV. Hipokretenija pa tudi.

Telbanc ::

Hypathia je izjavil:

jotunn je izjavil:

Ce bo tale PC v javni upravi obveljal in se bo res uvedel cez dva dni, ter bo Janssen (se vedno) na voljo, lahko pricakujemo se kar nekaj podobnih primerov. Ker s tem se nihce ne gre cepit zaradi zdravja, ampak izklucno zaradi prisile.

Ne LAŽI!!! Za izpolnjevanje pogoja PC v javni upravi je dovolj, da se do 1. oktobra cepiš z enim odmerkom, več kot dovolj časa, da si izbereš ustrezno cepivo. Ampak seveda nekateri raje špekulirajo s presojo US potem bodo pa na veliko jokcali ker se ne bo izšlo po njihovo. Sicer je bilo pa že dolgo znano, da bo jeseni povsod pogoj PCT, vsaj tistim, ki informacije dobivamo iz preverjenih virov in ne FB in hujskaških medijev.

NA koncu bosta od SDS ostala le "Jajo in ti".:D:))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Hypatija ima lastnosti, ki so po definiciji znacilni za sociopate.

jotunn je izjavil:

Glavni problem tega trenutnega "zapleta" je, da je za to smrt oz. "zaplet" dobesedno kriva izkljucno vlada in njeno kreiranje ukrepov. Vsak normalen clovek, ki vsaj malo preveri statistiko pride do dejstva da se z Janssenom in po novem Moderno pac ne gre cepit. Ampak ko ti vlada od danes do jutri predpise pogoje, kot so jih predpisali (ja dobesedno cez noc) vzames pac tisto, kar ti cimprej zagotovi kolikor toliko normalno zivljenje. In v tem primeru je to Janssen, ker tisto sekundo, ko ga dobis izpolnjujes PCT in lahko normalno delas naprej. Ce bo tale PC v javni upravi obveljal in se bo res uvedel cez dva dni, ter bo Janssen (se vedno) na voljo, lahko pricakujemo se kar nekaj podobnih primerov. Ker s tem se nihce ne gre cepit zaradi zdravja, ampak izklucno zaradi prisile.
In ce bi vlada stvari skomunicirala normalno in bi bili taksni in podobni ukrepi znani 2 meseca v naprej, bi se lahko pripravili, tako pa velikemu stevilu ljudi ne preostane nic drugega, kot da vzame najvecji drek ter upa, da ne bo ravno on tisti, ki bo imel probleme, saj le s tem drekom, lahko od danes do jutri spet normalno dela. Toliko o stroki in strokovnem vodenju teh stvari.

Butl, cepimo ze celo leto, in ce bi se cepil zaradi samega virusa bi se lahko s pfizerjem ze zdavnaj, ce pa se cepis samo zaradi pct pol si pa sam kriv.
Rear DVD collector!
JTD power!

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Otrok mu umira, ti pa misliš, da zdaj gleda na svojo agendo, tudi če jo bi res imel? Kakšen low-life moraš bit, da greš kaj takega napisat? Te ni čisto nič sram? Imamo kar nekaj kretenov tu gor, konkurenca je močna, ampak ti si ekstra klasa..

Kreten si kvečjemu ti, da podpiraš tipa, ki išče medijsko pozornost medtem ko se mu hčerka bori za življenje.

Zgodovina sprememb…

Hemi426 je izjavil:

Mogoče se boš čez 10 let peljal z svojim EVjem v trgovino in bo oglas na radiju; "Vsi ki ste bili med leti 21-xx cepljeni, ste kandidat za skupinsko odškodnino..."
:)

Itak, pa na špeglu mi bo za srečo visela slika Grete, ki je lastnoročno rešila svet.

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Otrok mu umira, ti pa misliš, da zdaj gleda na svojo agendo, tudi če jo bi res imel? Kakšen low-life moraš bit, da greš kaj takega napisat? Te ni čisto nič sram? Imamo kar nekaj kretenov tu gor, konkurenca je močna, ampak ti si ekstra klasa..

Kreten si kvečjemu ti, ki podpiraš tipa, ki išče medijsko pozornost medtem ko se mu hčerka bori za življenje.

Kje išče medijsko pozornost? Hvala bogu, da se vsaj en oglasi, iz jeze če ne drugega.

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Kreten si kvečjemu ti, da podpiraš tipa, ki išče medijsko pozornost medtem ko se mu hčerka bori za življenje.

s tabo zgleda res nekaj ni v redu. Prosim poisci strokovno pomoc cim prej.

koyotee je izjavil:

Butl, cepimo ze celo leto, in ce bi se cepil zaradi samega virusa bi se lahko s pfizerjem ze zdavnaj, ce pa se cepis samo zaradi pct pol si pa sam kriv.

Bi pomagalo ce bi se naucil brati. Vem jebeno tezko je to. Ja jebiga 90% ljudi se danes cepi zaradi BS PCT pogoja ne pa zaradi zdravja. In ta se je ravno zaradi tega, tako da se enkrat... krivda za ta zaplet je izkljucno na strani vlade in njihove politike objavljanja ukrepov za en dan v naprej.

apfelstrudl ::

Hypathia je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Kaj je v zadnjem času najbolj pospešilo cepljenje, nežno pregovarjanje ali grožnja PCT? Če kdo, si ti tisti, ki nima pojma o psihologiji naroda, ki ne jebe priporočil ampak samo ukaze, pa še te le v primeru, če je kršenje ustrezno sankcionirano.

Pa je res PCT grožnja pospešila zadevo?
Ja prvih par dni je šlo par 10 tisoč ljudi pač roko nastavit, potem je pa spet "presahnilo". In kolikor mi je jasno še vedno nismo preko 50%
Temu ti praviš uspeh? Za tak rezultat je vredno "jebat" folk v glavo? Resno?

Ravno v tem je problem. Preveč ljudi misli da so vso pamet tega sveta požrli in bi potem radi kontrolirali vse ostale, ker saj veš, oni so prezabiti da bi poskrbeli sami zase.

Jebi ga. Ne deluje življenje na tak način, pa če se na obrvi postaviš.
Obstajajo veliko boljše metode kako se lotit tega problema (kar so nekatere države tudi dokazale). Ampak saj mi je jasno. Ta vlada (celotna tudi opozicija) enostavno ni dorasla temu problemu. Ko dodaš še "ščepec nagnjenja k diktatorstvu in hlastanju po moči in oblasti"... hja, rezultati so jasni kot sončen dan. Pa če si to hočeš priznati ali ne.

LightBit ::

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Kreten si kvečjemu ti, ki podpiraš tipa, ki išče medijsko pozornost medtem ko se mu hčerka bori za življenje.

Kje išče medijsko pozornost? Hvala bogu, da se vsaj en oglasi, iz jeze če ne drugega.

Ja, novinarji so se čist po slučaju znašli pred vhodom v UKC, ko je šel na obisk, kajne.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Odnosi v tvoji primarni celici izgleda niso nikol funkcionirali. Žalostno.

apfelstrudl je izjavil:

Hypathia je izjavil:

apfelstrudl je izjavil:

Vsaj pri njemu jo je. Kreten tu razlaga o zdravju in ne vem se cem, cepil se je, pa ko je bilo jasno da bo PCT obvezen povsod. Ni da bi bil idiot cepljen maja... cepil se je manj kot 1 mesec nazaj ;) Tako da pri njemu je PCT definitivno pospesil zadevo.

bvt je izjavil:

Odvisno kaj jim v danem trenutku ustreza. Če je Janssena malo, zavračajo pa druga cepiva, ker pač PCT je z J&J cepivom instancen, greš kar na kafe direktno iz cepljenja in se končno lahko spet pozabavaš s prijateljicami. Ostala cepiva pa kmalu potečejo... 1+1 = ?

Zraven tega "eminenca" Beović en dan trdi, da so cepiva varna, naslednji dan pa bi ga že kar prepovedala. Pa saj proizvajalec navaja, da so možni tudi skrajni zapleti? Zakaj ne pove, da je enostavno punca imela nesrečo, glede na speficikacije proizvajalca?

Ja, novinarji so se čist po slučaju znašli pred vhodom v UKC, ko je šel na obisk, kajne.

Ne, poklical jih je. To vseeno ne pomeni, da išče pozornost. Samo naj se ve. Karkoli je naredil, ali pa še bo, mu lahko samo čestitam. Ne zamerim pa niti tistim, ki so v takih primerih ostali tiho.

LightBit je izjavil:

Evo še en: https://www.rtvslo.si/crna-kronika/v-pr...

Prepovedat prometne nesrece.
Rear DVD collector!
JTD power!

apfelstrudl je izjavil:

Ja prvih par dni je šlo par 10 tisoč ljudi pač roko nastavit, potem je pa spet "presahnilo". In kolikor mi je jasno še vedno nismo preko 50%
Temu ti praviš uspeh? Za tak rezultat je vredno "jebat" folk v glavo? Resno?

Vsak cepljeni je pomemben, ker predstavlja del rešitve situacije, ki je težka za vse.

apfelstrudl je izjavil:

Ta vlada (celotna tudi opozicija) enostavno ni dorasla temu problemu. Ko dodaš še "ščepec nagnjenja k diktatorstvu in hlastanju po moči in oblasti"... hja, rezultati so jasni kot sončen dan. Pa če si to hočeš priznati ali ne.

Velik ščep ste k temu prispevali tudi antivakserji in hujskaški mediji.

Zgodovina sprememb…

zalostno kaj so nekateri pripravljeni narest za svoje osebne interese, lagati, zavajati in skoditi drugim, da jim ni mar niti za smrt deklice, pac sociopati ne poznajo empatije. Ampak vseeno bodo placal debelo karmo za tole. Verjamem v karmo in pravico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

bvt je izjavil:

Pa kdo sploh verjame temu moskemu po imenu hipatija? Take osebe ne premorejo kancek socutja, ocitno jim je vseeno za smrt deklice. To lahko v bistvu pocnejo le sociopati. Drugi, ki so normalni imajo vsaj nekaj socutja, tile pa gredo cez trupla.

Jajotov vojščak, ni tu empatije ali čustev. Ne bi ga bannal, ker nam pa le da nek vpogled v skrajna stališča.

Hypathia je izjavil:

jotunn je izjavil:

Ne vem, no če mora vlada apelirati na US sodišče, da naj ne presoja o ustavnosti PCj, nisem toliko prepričan v njihovo zmago.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad...

Si predstavljaš, da bi človek kot fizična oseba poslal takšno pismo na sodišče, ne vem npr. ob ločitvi za skrbništvo otrok:

"Mislim, da je neustrezno presojati o skrbništvu najinih otrok, ker "pavšalna zatiranost(zelo zaznamovana izbira besed)" moje bivše žene in otrok ni pomembna, gre se za skupno dobro :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hemi426 ()

Utk je izjavil:

Ne, poklical jih je. To vseeno ne pomeni, da išče pozornost. Samo naj se ve. Karkoli je naredil, ali pa še bo, mu lahko samo čestitam. Ne zamerim pa niti tistim, ki so v takih primerih ostali tiho.

A bi bilo kaj zamujenega, če bi jih poklical čez 10 dni, ko bi bile zadeve bolj jasne in bi se morda celo izkazalo, da ne gre za povezavo s cepljenjem?

Zgodovina sprememb…

««
4 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Loža
91992030 (75788) BigWhale

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722246710 (225795) Conini
»

Danska popolnoma izločila AstroZeneco (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10414969 (11882) Hemi426

Več podobnih tem