» »

Spremenjena novela zakona o nalezljivih bolezni

Spremenjena novela zakona o nalezljivih bolezni

1 2
3
4

kriptobog ::

Utk je izjavil:

Jaz ti predlagam, da prijaviš Petrol, ker en teden ni izvajal PCT pri plačilu z aplikacijo, pa bi po odloku moral. Tako velika firma bi morala dobit milijonsko kazen.

Sem včeraj natankal na Petrolu in šel plačati notri in reče, da rabi skenirati PCT. Sem vprašal kaj bo, če nimam PCTja in reče, da vseeno poračuna :)

Slopek ::

Onehalf tebe je res samo pol. Tam v lobanji.
Kjerkoli Se oglašaš žališ.
Ampak si že povedal, da je antivakserje treba užgat, al pa vsaj užalit na internetu.
Si patetičen, kot vsa naša politika.

one-half ::

Slopek je izjavil:

Ampak si že povedal, da je antivakserje treba užgat, al pa vsaj užalit na internetu.

Kot sem ti ze povedal, moje izjave niso zaljitev ampak opis. Ce ti ni vsec kako izgledas drugim, zacni popravljati pri sebi, dokler ne bos vec ustrezal moji "zaljitvi", in potem se ti ne bo vec zdela "zaljiva" (ali ce hoces drugace: resnica boli).

Sicer nimam prevec dobrega mnenja o novodobnih sociopatih, zal jih ne morem popraviti, lahko vam pa povem kaj ste.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: one-half ()

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

Kot sem ti ze povedal, moje izjave niso zaljitev ampak opis. Ce ti ni vsec kako izgledas drugim, zacni popravljati pri sebi, dokler ne bos vec ustrezal moji "zaljitvi", in potem se ti ne bo vec zdela "zaljiva" (ali ce hoces drugace: resnica boli).

Sicer nimam prevec dobrega mnenja o novodobnih sociopatih, zal jih ne morem popraviti, lahko jim pa povem kaj ste.

Lahko povem, da lažeš.
Si prodajalec, a niti ne veš kaj prodajaš. Misliš da, a nimaš pojma. Da bi pa razumel več, ti pa manjka polovica.
To, da si neko svobodo govora jemlješ tako, da na cesti random debeluhu poveš kar mu gre, je napačna interpretacija te svobode.
Revše patetično.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Slopek je izjavil:

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

Sicer nimam prevec dobrega mnenja o novodobnih sociopatih, zal jih ne morem popraviti, lahko jim pa povem kaj ste.

Lahko povem, da lažeš.
Si prodajalec, a niti ne veš kaj prodajaš. Misliš da, a nimaš pojma. Da bi pa razumel več, ti pa manjka polovica.
To, da si neko svobodo govora jemlješ tako, da na cesti random debeluhu poveš, kar mu gre, je narodna interpretacija te tvoje svobode.
Revše patetično.

Whatever. Mnenja primitivcev kot si ti me ne zanimajo.
Motiti se je človeško.

Primitiven si kvečjem ti, kar dokazuješ s svojim pisanjem.
Žališ in reklamiraš. To je vse kar počneš tukaj.
Odpiraš gnojne jame, ki vemo čemu so namenjene.

Zgodovina sprememb…

Slopek je izjavil:

Primitiven si kvečjem ti, kar dokazuješ s svojim pisanjem.
Žališ in reklamiraš. To je vse kar počneš tukaj.
Odpiraš gnojne jame, ki vemo čemu so namenjene.

Delam natancno in samo eno zadevo in to konsistentno. Skrbim, da vase lazi, ne dosezejo tistih, ki bi vam lahko verjeli, ker bi se jim lahko kaj slabega zgodilo. Od ventilatorjev dalje.

Za vse ostalo, vkljucno s tvojim tolazenjem samega sebe "da pa vendarle nisi tak gnoj kot te jaz vidim in je problem v meni", mi pa dol visi.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

one-half je izjavil:

Se strinjam. Mimogrede, vceraj sem izvedel, da je eden od lokalov, ki sem jih prijavil, dobil obisk inspekcije (sem natakarja vprasal, zakaj zdaj tezi s PCT, nekaj dni nazaj pa ni :))). Zdaj se preverjanja pogojev striktno drzijo. Torej zaleze.

Ovaduh zmaugy na delu. Če imaš kaj hrbtenice jim zdaj še povej, da si jih ti ovadil.

c3p0 je izjavil:

one-half je izjavil:

Se strinjam. Mimogrede, vceraj sem izvedel, da je eden od lokalov, ki sem jih prijavil, dobil obisk inspekcije (sem natakarja vprasal, zakaj zdaj tezi s PCT, nekaj dni nazaj pa ni :))). Zdaj se preverjanja pogojev striktno drzijo. Torej zaleze.

Ovaduh zmaugy na delu. Če imaš kaj hrbtenice jim zdaj še povej, da si jih ti ovadil.

Zakaj ze? Nima smisla, ce ne vedo kdo sem, jih bom lahko ob naslednji krsitvi se enkrat.
Motiti se je človeško.

Sej črnorokec na delu.
Dol mi visi, kakšen gnoj sem zate.
Kdo sploh si? Ovaduh, laznjivec, propagandist.....

Počneš kaj? odpiraš teme, kjer reklamiraš cepivo, druga pa je za sranje po necepljenih.
In kaj pričakuješ? Da se ti ne bom vsral v ta tvoj sekret. GTFO pa izginem tudi jaz. Obljubim, da takoj, ko prenehate s propagiranjem tega sranja in stanja. Poročil je dost na poročilih, ki jih ne gledam, zato mi ne objavljaj in ne kokodakaj teh vladnih parol. Pa gotovo nisi za to vlado, ampak podpiraš pa projekte.

Je to res Zmaugy? On je bil vseeno pametnejši. Ni bil za cepljenje otrok.....pa starejši je.
Ta pamž je 25letna snezinkica. Vsaj pravi tako in verjamem mu.

Zgodovina sprememb…

To, da je delovanje naše vlade zate smiselno, te precej točno pozicionira. Si navadno govno, a vsaj priznaš.

Sploh nima veze kdo si.
Si vladni internet bojevnik. To je to.
Podpiraš pač smiselne ukrepe in to. Predvsem pa cepljenje VSEH, saj bo to spet vrnilo nazaj "stare čase". Pa to verjamejo samo največji tepci matr.

PrihajaNodi ::

Zmugy oz hal one prenehaj z zaljenjem sicer se bom pritozil. Skrbo shranjujem vsak tvoj post in ga dokumentiram.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pritozi se ti kamorkoli hoces skodljivec laznjivi. Se na spletno oko in FBI, CIA in FSB, kot sem ti ze povedal.
Motiti se je človeško.

Imate prav, dost je blo, hehe.
So bolj pametne stvari za početi.

Pozneje...

Slopek je izjavil:

Imate prav, dost je blo, hehe.
So bolj pametne stvari za početi.

Pozneje...

Tako ja, krave bo treba ocedit in seno zamnenjat prof. dr. infektologije, mejnih ved in SDSovsi propagandist. A to pomeni, da ne bo vec treba poslusati tvojih stalnih lazi o cepivu?
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

To izhaja iz problemov iz druzine, ki jih zmaugy - half one ima. Nazaj na temo prosim
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zmaugy je vse speljal v seksualne vode. Neki čudni fetiši al kaj. Seveda so bili izbrisi in zaklepi, haha.

Pusti ga, naj se razpoči.
Elektronske naprave v njegovi bližini verjetno naredijo svoje, hahaha
Polovičar, če ti ni jasno, je nervoza opazna predvsem v tvojem pisanju. Ne deluješ ravno mirno in si daleč od uravnovešene osebe. Tako se te bere.
Si v nenehni "paniki", se kurčiš z vsakim, žališ vsakega, ki ni s tabo.....
V glavnem, podn od podna, bi rekli na kratko.

Zgodovina sprememb…

Slopek je izjavil:

Aja, sevajo, mar ne? Pa magnetne so! :)) Kaksen luzer, se sploh ne cudim, da si zagrabil antivax...
Motiti se je človeško.

Jasno da vsaka elektronaska naprava seva
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Jasno da vsaka elektronaska naprava seva

Bravo brihta, pa si na domacem terenu. Ne si belit lesene glavice s tezkimi vprasanji, kot so cepiva, ostani pri temah, ki jih razumes.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

Aja, sevajo, mar ne? Pa magnetne so! :)) Kaksen luzer, se sploh ne cudim, da si zagrabil antivax...

Pograbiš še tako gnilo kost. Bedak.
Lahko bi ti spustil kuščarje, pa glede na to, kakšen cucek si, bi se takoj podal v lov za njimi. Bedak se 1x

Zdej pa res dost. Že tako sem si vzel preveč za to. Baj, baj.

Zgodovina sprememb…

(A se se komu zdi zanimivo, da vedno kadar izgine slopek/nodi/Hemi426, izgineta tudi ostala dva :)))

Slopek je izjavil:

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

Pograbiš še tako gnilo kost. Bedak.
Lahko bi ti spustil kuščarje, pa glede na to, kakšen cucek si, bi se takoj podal v lov za njimi. Bedak se 1x

Sem ti ze povedal, da me tvoje flikanje lastne samopodobe ne zanima. Dejansko se sprasujem, ce sploh razumes kaj pisem, mogoce bi moral spustiti nivo stavkov na kaj osnovnosolskega.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::

@sash951
Kako naiven, vse kar zgoraj piše sta dva povzeta citata ter mnenja, torej račun brez krčmarje ter v nadaljevanju inflatorno povečevenje blebetanja.
Ali si ti prebral novelo ali razpredaš glede na mnenja?

Večina tukaj, ste na pamet pametni, kako je potrebno in kaj je potrebno in oh in sploh. Me zanima kako se obnašate, ko je treba reči bobu bob.
Rad, bi vas videl "pametnjakoviče", ko se je treba odločiti....
Da se razumemo za JJ mi dol visi, je pa pač trenutni predsednik vlade in se mora s tem jebat.

Problem celotne družbe, je v tem, da si vsak posamezni kreten vzpostavlja lastno avtoriteto in zadeva v celotni EU gre kamor gre. Zelo veliko jih pride na položaj brze znanja in ne preko sita kvalitete. Potem, pa imamo kar imamo.
Morala ter odgovornost sta pa za taiste kretene _sploh ne vejo, kaj to je.
Če pa začnem o volilni pravici, vas pa več kot pol, sploh ne bo razumelo o čem govorim...

josipdare ::

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

A madona. Ta clovek zanika da obstaja sevanje potem pa se smeji ljudem da so glupi ker ne klecijo pred bolnico za 7. dozo.
Neverjetno res.

widj3098dj32 ::

nejc_nejc je izjavil:

@sash951
Kako naiven, vse kar zgoraj piše sta dva povzeta citata ter mnenja, torej račun brez krčmarje ter v nadaljevanju inflatorno povečevenje blebetanja.
Ali si ti prebral novelo ali razpredaš glede na mnenja?

Večina tukaj, ste na pamet pametni, kako je potrebno in kaj je potrebno in oh in sploh. Me zanima kako se obnašate, ko je treba reči bobu bob.
Rad, bi vas videl "pametnjakoviče", ko se je treba odločiti....
Da se razumemo za JJ mi dol visi, je pa pač trenutni predsednik vlade in se mora s tem jebat.

Problem celotne družbe, je v tem, da si vsak posamezni kreten vzpostavlja lastno avtoriteto in zadeva v celotni EU gre kamor gre. Zelo veliko jih pride na položaj brze znanja in ne preko sita kvalitete. Potem, pa imamo kar imamo.
Morala ter odgovornost sta pa za taiste kretene _sploh ne vejo, kaj to je.
Če pa začnem o volilni pravici, vas pa več kot pol, sploh ne bo razumelo o čem govorim...

Problem je, da se jemlje EU kot neko defacto avtoriteto, s cimer samo prikimujes statusu podloznika. Vcasih avstro-ogrska, nato jugoslavija, danes EU. EU gre v tri krasne za avtohtono prebivalstvo, za "priseljence" ter elito pa so pred nami zlati casi.

nejc_nejc ::

Tle se pa s teboj popolnoma strinjam. Ravno o tem govorim.

GizmoX ::

one-half je izjavil:

Ni namrec fora, da se skoduje lokalom. Edini namen je, da se druzbeno skodljive zasciti pred moznostjo okuzbe.

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

To je še en tak absurd kot davek na zeleno energijo itd... ali co2... če hočejo da ljudje prenehajo pit sladke pijače jih naj EU prepove kompletno... ne pa odpustke kot v srednjem veku s trošarinami...

To je samo polnjenje blagajne.
Moraš biti pa res zabit, da izjaviš kaj takega.

Trošarine na družbeno škodljive reči omogočajo dvojno korist: Več svobode, ker še vedno imaš izbiro, le malce dražja je, ter več denarja za državo - torej za reči, ki jih ti vsak dan uporabljaš.

Šele zdaj mi je kapnilo, da se one-half bori za iste stvari, kot nekdaj jype.
Rad bi le omejil družbeno škodljive ljudi in stvari (necepljeni, cigarete, alkohol, dodan sladkor, osebni avtomobili, ...)
:))
udirač => uni. dipl. inž. rač.

GizmoX je izjavil:

Šele zdaj mi je kapnilo, da se one-half bori za iste stvari, kot nekdaj jype.
Rad bi le omejil družbeno škodljive ljudi in stvari (necepljeni, cigarete, alkohol, dodan sladkor, osebni avtomobili, ...)
:))

Aja, a zdaj niti zmaugy nisem vec, zdaj sem pa kar jype :)) Kaj, ce bi se sel raje cepit in nehal zreti ivermectin, skodi ti. ;)

widj3098dj32 je izjavil:

Problem je, da se jemlje EU kot neko defacto avtoriteto, s cimer samo prikimujes statusu podloznika.

Ne, ti prikimujes statusu kretena, smo na repu EU glede na okuzbe. Moram pa ze povedati, da se ne cudim zakaj, razni liki iz Deliverenca so se spravili biti infektologi, v realnih zivljenjih pa so telefonisti ipd.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

Če tako pravi statistika, bo pa že tako. V eni izmed koronarn na Gorenjskem, ki je obarvana z neko grozečo barvo, je reči in piši bolnikov za prste ene roke.
Ampak gremo še cepit proti nečem, za kar stroka pravi, da bo spomladi prehlad

Malar Bojan je obarval zemljevid Slovenije. Prinesel je veliko rdece
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Slopek je izjavil:

Če tako pravi statistika, bo pa že tako. V eni izmed koronarn na Gorenjskem, ki je obarvana z neko grozečo barvo, je reči in piši bolnikov za prste ene roke.

Za statistiko ne vem, vem pa, da je tudi metanje kovanca boljse od antivaxerskih lazi.
Motiti se je človeško.

one-half je izjavil:

Slopek je izjavil:

Za statistiko ne vem, vem pa, da je tudi metanje kovanca boljse od antivaxerskih lazi.

Jaz nikomur nič ne prodajam, zatorej ne rabim lagati.

FireSnack ::

Visoko precepljenost lahko dosežemo brez popravka zakona. Vedno bolj strog nadzor doslednega izvajanja PCT, nekoliko višja cena za testiranje, veljavnost testa se zniža na 24h, zdravnikom in medicinskim sestram se omogoči affiliate program kjer prejmejo od vsakega uspešno cepljenega za novačenje 10EUR neto dodatka do maksimalno 2000EUR na mesec. To bi moralo prinesti novih 20% precepljenosti. Kazen za kazanje neveljavnih testov, ponarejenih testov ali kakršnokoli drugo vrsto izogibanja pravilom pa dati na 1000EUR, polovička 500EUR.
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnack ()

Kayzon ::

Kaj si na glavo padel ti?

solatko ::

styrian - Očitno cepljeni imate licenco za trosenje virusa okoli.

one-half - Ti si potomec belčkov, potem se boš pa čudil, da si končal na Teharjah, izdajalec SDS-ovski.

FireSnack - SDS fašist.
Delo krepa človeka

Horas ::

adijo pamet za brisat, samo kaj ko so adminčki iste sorte
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

FireSnack ::

Na kratko vas bo treba prijet. V trgovine z živili pa necepljeni ločeno (vnaprej določene ure) in brez akcijskih cen. Enkrat bojo že popustili lastni trmi.
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnack ()

crniangeo ::

Hitler :) mokre sanje vsakega Hitlerjevca.

Y
Torej ker je tebe strah, moramo posledice tvojega strahu čutiti ostali?

BTW, veš zakaj je veliko restavracij nehalo preverjati pct pogoj? Zato, ker so prišli do racunice, da Hitlerjevci pokrijete le 5% njihovih prihodkov. Ostalih 95% pa cepljeni(po sili razmer - svoboda) ali necepljeni. Vas 5% se bolj sliši ker ste zaradi strahu najbolj glasni.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Colt1911 ::

one-half je izjavil:

kow je izjavil:

one-half je izjavil:

Bullshit. Si ustavni sodnik ali samo antivaxerski laznjivec?

Sem cepljen. Nimam pojma o nasem sodstvu in nasi ustavi. Vem, kaj je poanta ustave. Verjamem, da imajo ustavne sodnike tudi v severni koreji.
Te bom drugace vprasal. Zakaj ne razglasimo epidemije?

Zato ker stranke kretenov v vladi se vedno upajo, da se bojo zrinile v parlament, SDS pa je presodil, da bo zgubil kaksen stolcek. Kar se mene tice, bi bil ze zdavnaj cas.

Po drugi strani pa raje vidim, da so doma zaprti tisti, ki so krivi za sedanjo situacijo (necepljeni), kot pa ostali, ki smo naredili vse kar smo lahko, zato, da do lockdowna sploh ne bi prislo. In PCT pogoj je korak v pravo smer.

Nisi naredil vse kar lahko. Nisi naredil najvažnejšega. Nisi se prekužil. Cepivo je le Blažev žegen http://razvezanijezik.org/?page=bla%C5%...

Colt1911 ::

Zmaugy , a še kaj z Greto protestiraš proti plastičnim slamicam in pelčkam za čiščenje ušes, na kar si si ga drkal pred korono?
Ne , ker si labilni psihopat že našel novo poslanstvo , korono! :)):)):)) Jebeš zdaj okolje !:P

Telbanc ::

FireSnack je izjavil:

Na kratko vas bo treba prijet. V trgovine z živili pa necepljeni ločeno (vnaprej določene ure) in brez akcijskih cen. Enkrat bojo že popustili lastni trmi.

Zeeeeh, časa vam zmankuje, Je včerej Cizelj lepo povedo, da do novnga leta bo šla korona skoz. Ker se bo vsak mesec prekužlo 200.000. Ljud. Nekej mi pravi, da bojo študenti sploh pohiteli. In dijaki. Do zaj je blo že miljon prekuženih pa do 25 leta praktično brez mortalitete. 8-)

Ta teden grem po konzerve za 2 meseca, pa pol ti in Jajo lah vse zapreta do novga leta. :D:D

Heh, tebe je mati narava prjela na kratko in se poigrala s tabo..... :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Miki N ::

Problem naših vacinacijev je, da sanjajo Avstralijo, Avstrijo.. samo nimajo njihove represivne infrastrukture. Dacarji, cariniki in šoping varkoti ne morejo vzdrževati vseh teh vaših velikih idej - še najboljšo idejo je imel Polovičar, ko je sam pripel zvezdo PCT šerifa ... pa še on je obupal. To je Balkan fantje, tu jebe lud zbunjenog - ne biti toliko prepričani, da veste kdo od tega ste vi. :))

Utk ::

FireSnack je izjavil:

Visoko precepljenost lahko dosežemo brez popravka zakona. Vedno bolj strog nadzor doslednega izvajanja PCT, nekoliko višja cena za testiranje, veljavnost testa se zniža na 24h, zdravnikom in medicinskim sestram se omogoči affiliate program kjer prejmejo od vsakega uspešno cepljenega za novačenje 10EUR neto dodatka do maksimalno 2000EUR na mesec. To bi moralo prinesti novih 20% precepljenosti. Kazen za kazanje neveljavnih testov, ponarejenih testov ali kakršnokoli drugo vrsto izogibanja pravilom pa dati na 1000EUR, polovička 500EUR.

Jaz nimam pct niti ga ne rabim. Tankam prek aplikacije, ostalo prek interneta, samo še v hofer hodim, pa tudi to bi lahk prek interneta. Delam lahko v sili od doma. To zimo me ne morte dobit, ni pogojev. In btw, vseeno hodim okoli, na pohode, kolesarjenje, ni da ni, samo da prišparam na restavracijah in vstopninah. Bomo videli kdo bo dlje zdržal, mi ali oni brez našega denarja.

FireSnack - Glede na to, da cepljeni zanesljivo trosite virus okoli, bi bili vsi taki ukrepi, primerni bolj za vas, kot za prebolevnike in zdrave. Testiranje za vse obvezno na 48 ur ali ob nameravanem obisku množičnih prireditev.
Cepljeni ste cokla v iztrebljanju virusa, ker se praviloma ne držite več priporočenega obnašanja. Veliko vas ne nosi masek ali to počnete narobe, skoraj nikogar ne vidim, da bi si razkužil roke, za distanco se vam pa jebe. Lepo spizdite v luknje in se čim manj kažite med zdravimi.
Delo krepa človeka

crniangeo ::

solatko je izjavil:

FireSnack - Glede na to, da cepljeni fašistki zanesljivo trosite virus okoli, bi bili vsi taki ukrepi, primerni bolj za vas, kot za prebolevnike in zdrave. Testiranje za vse obvezno na 48 ur ali ob nameravanem obisku množičnih prireditev.
Cepljeni fašistki ste cokla v iztrebljanju virusa, ker se praviloma ne držite več priporočenega obnašanja. Veliko vas ne nosi masek ali to počnete narobe, skoraj nikogar ne vidim, da bi si razkužil roke, za distanco se vam pa jebe. Lepo spizdite v luknje in se čim manj kažite med zdravimi.

Solatko, sem popravil namesto tebe.

Ne smemo enačiti prisilno cepljenih z ljudmi ki so se cepili iz strahu.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

D3m ::

solatko je izjavil:

FireSnack - Glede na to, da cepljeni zanesljivo trosite virus okoli, bi bili vsi taki ukrepi, primerni bolj za vas, kot za prebolevnike in zdrave. Testiranje za vse obvezno na 48 ur ali ob nameravanem obisku množičnih prireditev.
Cepljeni ste cokla v iztrebljanju virusa, ker se praviloma ne držite več priporočenega obnašanja. Veliko vas ne nosi masek ali to počnete narobe, skoraj nikogar ne vidim, da bi si razkužil roke, za distanco se vam pa jebe. Lepo spizdite v luknje in se čim manj kažite med zdravimi.

Zdravimi?

Močne besede. Pol si partnerko poslal v luknjo oz. si jo, kar zakopal, dobesedno.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

D3m - Najprej se ti zahvalim za res izviren stavek na koncu, upam, da tebi ne bo treba nobenega tlačit v luknjo. Umrla je namreč za kar dolgotrajnim rakom na želodcu in ob tem prišla iz 54 kil na 28. Hvala
Ja zdravimi, ki se kljub gibanjem tudi po rizičnih mestih (nuja), nismo okužilih, se pa nebi radi sedaj, zaradi nespametnega obnašanja cepljenih. Upoštevajte vse ukrepe, ki jih podajajo strokovnjaki - maske v zaprtih prostorih in v gneči, razkuževanje in umivanje rok, distanca, pa morda tudi cepjeni ostanete neokuženi.

Pa še enkrat najlepša hvala za napisano.
Delo krepa človeka
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo so ljudje, ki nasprotujejo ukrepom (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42151196 (44514) BigWhale

Do kdaj bo veljal neustavni odlok o PCT pogoju? (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

77797643 (83893) BigWhale

PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

1072120117 (99144) Utk

Kaj boste storiili, da boste lažje prebrodili ukrepe? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31940410 (34227) misticnimrk

Več podobnih tem